Marco de Wit 19 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti kertoi valtamedian pimittämästä Ei koronapassia työpaikoille -kansalaisaloitteesta. Laiton Lehti kannusti ihmisiä allekirjoittamaan aloitteen. Samalla se kuitenkin varoitti, että aloite oli tehty tavalla joka on eritysen helppo mitätöidä, ELLEI persut ja VKK tee kaikkensa sen läpi ajamiseksi.

 

 

Kansalaisaloite: Ei koronapassia työpaikoille!

 

 

Onneksi kansanedustaja Ano Turtainen ja moni muu somevaikuttaja tuki kansalaisaloitetta. Niinpä se hitaan alun jälkeen sai erittäin paljon kannatusta.

 

Ei koronapassia työpaikoille -kansalaisaloitteen kannatus nousee rakettimaisesti

 

Muutamassa päivässä kerättiin tarvittavat 50 000 allekirjoitusta.

 

 

Ei koronapassia työpaikoille -kansalaisaloitteella nyt 50 000 allekirjoitusta!

 

 

Nyt on kuitenkin käynyt juuri niin kuin Laiton Lehti pelkäsi. Persut ovat olleet kansalaisaloitteesta hiiren hiljaa samalla kun valtamedia ja ”asiantuntijat” ovat alkaneet vähättelemään aloitetta.

 

50 000 nimeä kerännyt kansalaisaloite koronapassin työpaikoille laajentamista vastaan on enemmänkin adressi, jonka tarjoama lisäarvo lainsäädäntöprosessiin on olematon.

Näin arvioi julkis-, hyvinvointi- ja valtiosääntöoikeuden asiantuntija Pauli Rautiainen.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Rautiainen mainitsee myös yhden mielenkiintoisen seikan:

 

– Esimerkiksi eduskunnan perustuslakivaliokunnalla on kuitenkin mahdollisuus lausua niistä valtiosääntöisistä reunaehdoista, joita koronapassin käyttämiseen työpaikoilla liittyy.

 

Tässä olisi persuilla paikka. Ensinnäkin heidän pitäisi ehdottomasti aloittaa kova kampanja koronapassia vastaan. Mitään ei ole kuitenkaan kuulunut. Toiseksi persuilla on suurpuolueena perustusvaliolakikunnassa jopa kolme jäsentä (Puisto, Mäkynen, Immonen), jotka voisivat myös pitää meteliä. Sekin voi kuitenkin olla turha toivo, koska persujenhan mielestä koronapassi EI loukkaa perusoikeuksia.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Ei koronapassia työpaikoille -kansalaisaloitetta yritetään haudata. Persut hiljaa!

 1. Jos kannatat natsipassia, niin mietipä uudelleen:

  Suomen perustuslaki, ihmisoikeuslait, Oviedon sopimus, Nurnbergin sopimus kieltävät sen.

  Jos hallitus taas rikkoo kaikkia noita lakeja ja määrää työnantajat käyttämään passia, siitä seuraa valtavasti työttömyyttä. Jokainen passin omistava työhön jäävä kärsii asiasta yhtä lailla, he joutuvat tekemään poispotkittujen työt, työmäärä lisääntyy mutta palkka ei. Päinvastoin, kun työttömyyskulut nousevat (passillinen osallistuu niiden maksamiseen), saattaa palkka jopa laskea. Myös firmoja menee konkurssiin, koska asiakkaat vähenevät työttömyyden heikentämän ostovoiman takia. Alussa työntekijöistä tulee pulaa, ja firman tuottavuus heikkenee. Lopulta firmat menevät konkkaan ja myös passilliset jäisivät työttömiksi.

  Työttömyys vähentää valtion verotuloja merkittävästi, jolloin julkista sektoria joudutaan leikkaamaan. Tällöin palvelut heikkenevät ja tulevat maksullisiksi, saattaapa tulla jopa koululaisille ruoka maksulliseksi ym.

  Passi myös vanhenee nyt passin omistavilta, esim. Israelissa 3. pistosta ei riitä passiin.

  Passi olisi täydellinen loose-loose tilanne koko yhteiskunnalle ja jokaiselle ihmiselle. Sillä tuhottaisiin koko Suomi, toisaalta se on WEF:n Agenda2030 mukainen tavoite, saada jokaiselle kansalaispalkka ja ihmiset orjiksi valtiolle, jota johtaa Schwab sosiopaattikavereineen.

 2. Mitä uutta kansalaisaloitteessa toitte esiin? Kaikki tietää että teitä pelottaa ottaa rokotus, mutta sivistymättömät pelkäävät aina uusia asioita. Teikäläiset koettivat varmaan sammuttaa tulenkin, mutta niin vain maailma kehittyy.

   1. Älä turhaan pelkää. Lääketiede tulee kehittymään vielä tästäkin. Pyydät vaan poikakaverilta tukea ja turvaa niin kyllä se siitä.

 3. Väärät kansalaisalotteet äänestetään aina nauraen kumoon ja tuota tuskin edes käsitellään eduskunnassa mitenkään vaan äänestävät vain passit työpaikoille ja persut on taas hiljaa pevissä.

 4. Vaadin, että tulevassa suvakkipassissani on tietoina: puhdasverinen ja esinahallinen. Ehkäpä myös hakasilla varustettu vinossa oleva risti, olisi hieno tunnus suvakkipassin kanteen?

  Voi sitä onnen päivää, kun voi läpsiä suvakkeja naaman passilla ja muistuttaa juhlavasti: ”siinä on kaikki mitä suvakkien pitää tietää minusta!” ja nauraa räkäsesti päälle!

 5. Suunnitelmana on, että yksi tietty kansa pitää kaikkia orjinaan ja he ovat lähes onnistuneet orjuutuksessaan ja kansanmurhassaan. Tätä kansaa ei saa sanoa ääneen, mutta kaikki tietävät mikä kansa tämän kansanmurhan takana on.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*