Marco de Wit 19 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden Mustat siellä ja täällä -sarja jatkuu.

 

Varoitus: Valtakunnanvainoajan toimiston mukaan tämä on sarja on laiton.

 

Tällä kertaa tutustumme mustien tyttöjen seikkailuun metrossa. Nämä herkät neidot ovat suuttuneet jostain, mutta kukaan ei oikein tiedä mistä.

 

 

 

 

Lue lisää:

Päivän video: Musta metrossa

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Mustat metrossa. Osa 3

 1. Vitun neekeri *************! Mutta ilman **************** tekoja noita ei olisi tuossa huutamassa! Koska marco kerrot lammaslaumalle ketkä ja kuka on läntisten maiden tuhon takana ja ketkä karkotettu 109 eri maasta? Koska marco?

  1. Syitä on minusta monia, kuten pankkikartelli, joskin tietty ryhmä on kanssa siinä hääräämässä. Kerron suomeksi lisää, kun olen valmis pitempiaikaiseen vankeustuomioon. Älykkäämmät kyllä tajuavat rivienkin välistä tai lukevat sisarsaittia Holy Crusade Newsiä.

 2. Voi neekerimuslimeja kun kiivastuvat liian paljon menestyvistä kun eivät itse viitsi edes vaivautua. Olisi miehet tässä edes voineet puolustaa ja yleensä mekin omana rauhallisena ryhmänä olla yhtenäisiä ja heittää kaikki ovelle ja kun aukeaa niin v&#tuun koko posse. Muutenkin tuommoisista väkivalta ********* saisi edes päämediassa puhua, sanan vapautta, perkele!

 3. Sellaiset apinan elkeet sieltä.

  Joku vielä ihmittelee, kun noita kehotetaan ********** ********** ********** **********?

 4. Jossain luki että ”teinit hyökkäsivät…” Ei nää ole mitään teinejä. Kyllä ne on ihan lihavia ämmiä. Ja aina ryhmässä, ei koskaan yksin. Senkin siat !! Tulisivat joskus yks yhtä vastaan, mutta ne ei uskalla.

  Ne on lisäksi niin tyhmiä että jos ne ei ole saaneet elämässään muuta aikaan kuin kurjuutta, niin ne luulee että hyökkäämällä sen henkilön päälle jolla menee paremmin, oma yhteiskunnallinen asema paranee. Mutta ei, ei se niin mene.

  No, onneksi joka aamu peilistä katsoo valkoinen mies. Voisi se olla komeampikin, mutta valkoinen.

 5. Vois valtiovalta jotenkin ilmastoon vedoten estää noiden hapenkäytön tapahtuvaksi vain toisella sieraimella. Tuolla naisella kaksi ämpärin kokoista tuloaukkoa. Eli valkoista normiklyyvarista kansalaista nähdäkseni sorretaan. Taas. Voi pimpinsyrjä vaan… saakutirallaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*