Marco de Wit 19 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

SMP ja sen jatkaja perussuomalainen puolue ovat aina olleet kansan syvien rivien protestipuolue. Tämän takia sinivalkoisen pääoman tuhonneet ja Suomen EU:iin, natokumppanuuteen ja euroon vieneet Sauli Niinistö, Paavo Lipponen ja näiden oikea käsi/nyrkki Matti Putkonen ovat aina pelänneet persuja. Kansan syvät rivit eivät nimittäin oikein pidä siitä, että Suomi liitetään osaksi läntistä pankkiirien johtamaa Nato- ja CIA-imperiumia.

 

Persujen “työmies/vapaaherra” Matti Putkosella CIA-yhteyksiä?

 

 

Niinpä Niinistölle, Lipposelle ja Putkoselle tuli kova kiire ottaa haltuunsa 2011 jytky-vaalivoiton saaneet persut. Tämä tapahtui soluttamalla Putkonen ”työmieheksi” persuihin, jossa hän nopeasti suhteilla nousi johtamaan puoluetoimistoa ja puoluekokouksia. Siis vaikka jäsenistö ei ole koskaan valinnut Putkosta mihinkään asemaan puolueessa. Jäsenistö ei siis voi edes äänestää häntä pois puolueen johdosta, koska ei häntä ole sinne koskaan valittukaan! Siellä hän silti vain pomoilee!

 

 

Todisteet: Persujen Matti “Vapaaherra” Putkonen pomottaa persuja

 

 

Ei siis ihme, että 8000-10 000 euron huippupalkkaa (edut mukaanlukien) nauttivaa Putkosta kutsutaan ”vapaaherraksi” ja takapiruksi. Hänellä ei nimittäin edes ole mitään työnkuvaa, mutta silti – tai juuri siksi – hän häärää ja pomoilee joka paikassa.

 

Missään muussa puolueessa ei ole tällaista ”työmiestä”/vapaaherraa, joka takapiruna johtaa puoluekokouksia ja puoluetta. Putkosen valta on niin suuri, että jytkyn jälkeen 2013 hän pystyi jopa tuomaan persujen puoluekokouksiin Suomen historiassa täysin ennenkuulumattomat sähköiset äänestyskoneet. Näin varmistettiin, etteivät Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta vaativat aitokansallismieliset ikinä pääse johtamaan Suomen suurinta puoluetta.

 

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

Miten on mahdollista, että demareista tuli Paavo Lipposen oikea käsi johtamaan persuja? Ja vielä sikamaisella tavalla? Yksinkertaista: Putkosella on Niinistön, Lipposen ja koko valtaeliitin tuki. Mukaanlukien sekä valtamedian että tuomarien tuki. Tämän takia Putkonen voi jopa loukata persupuolueen jäsenten perusoikeuksia. Törkein esimerkki nähtiin, kun 2013 Putkonen kylmästi vain esti persujen jäsentä, Seppo Hauta-ahoa PITÄMÄSTÄ PUHETTA!

 

Tämä on aivan käsittämättömän törkeää, koska jokaisella jäsenellä on EHDOTON oikeus päästä puoluekokoukseen ja pyytää puheenvuoroa. Puheoikeus on jäsenen ehdoton oikeus. Tästä Putkonen ei kuitenkaan välittänyt pätkääkään, vaan esti useampaa jäsentä puhumasta puoluekokouksessa!! Miksikö? Koska he olisivat kritisoineet sitä, että puolue järjettömästi/korruptoituneesti rahoitti puoluejohdon hallitsemaa miljoonien eurojen arvoista säätiötä! (Joka muuten on edelleenkin Soinin käsissä, koska Putkonen antoi sen hänelle lohdustuspalkinnoksi.)

 

Asia tietysti meni käräjille, jossa tuomari kyllä myönsi puolueen jäsenten ehdotonta puheoikeutta loukatun, mutta EI SE MITÄÄN. Näin korruptoitunut on suomalainen vääryysjärjestelmä. Varsinkin, kun pitää suojella valtaeliitin nyrkkiä, Matti Putkosta. Ja tietysti monien muidenkin puolueiden korruptoituneita säätiövirityksiä, joilla rahat siirretään ja valta betonoidaan pienen puolueklikin käsiin. Hyvä veli -korruptio on maan tapa, joten eivät tuomarit voi sitä tuomita.

 

 

Demla-tuomarit suojelevat persujen takapirua Matti “Vapaaherra” Putkosta

 

 

Ei siis ihme, että Putkonen on tuomarien ja valtamedian suojeluksessa jatkanut törkeää sikailuaan. Putkonen jopa lähetti juuri ennen viime kesän puoluekokousta jäsenistölle laittoman ja äärimmäisen puolueellisen jäsenkirjeen. Tämä on kertakaikkiaan uskomatonta. Missään muussa suuressa puolueessa tällaista sikailua ei katsottaisi minuuttiakaan.

 

 

Persujen uusi laiton jäsenkirje tuputtaa jäsenistölle puoluejohdon suosikkiehdokkaita!

 

 

Putkonen näytti valtansa myös jälleen viime elokuussa, kun ihan kylmästi vaan ilmoitti, ettei jäsenmaksunsa myöhässä maksanut puolueen jäsen Nico Giansanti saa puoluekokouksessa asettua varapuheenjohtajaehdokkaaksi. Putkonen ja puoluejohto siis törkeästi loukkasi lakia, koska jokaisella jäsenellä on EHDOTON läsnäolo-, puhe- ja ehdolle asettumisoikeus.

 

 

Huijausaikajana: Näin Nico Giansantilta ryöstettiin persujen 1 vpj-ehdokkuus

 

 

Kun sitten persujen pitkäaikainen jäsen Slim Mill kritisoi tätä päivänselvää lain rikkomista, niin Putkonen ja persujohto erotti hänet puolueesta! Tietysti tämäkin tehtiin lainvastaisesti.

 

 

Milad “Slim Mill” Dehghanin erotus persuista ilmiselvästi laiton!

 

 

Putkosen ja persujohdon rikollisuuden todistaa myös heidän omat uusille jäsenille lähetetyt kirjeensä, joissa nimenomaan sanotaan, että jäsenmaksunsa myöhässä maksaneet eivät omaa puoluekokouksessa ÄÄNIoikeutta. Mitään ei sanota siitä, että menettäisi läsnäolo- ja ehdolle asettumisoikeutensa!

 

 

 

 

Jäsenkirje hämmentää myös muilla tavoilla. Ensinnäkin nyt luvataan, että puoluetoimisto on avoinna arkisin klo 9 – 16. Mutta hetkinen. Onko vihdoin tullut muutos aukioloaikoihin? Puoluetoimistohan on aina ollut kiinni heinäkuussa samoin kuin puolueen lehti. Persut on ainoa suuri puolue, joka on pistänyt heinäkuisin lapun luukulle. Näin kävi myös viime kesänä, vaikka – tai koska – puolueessa valittiin uusi puheenjohtaja.

 

 

Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila sensuroi persujen pj-kilpailun!

 

 

Toiseksi hämmentää, että persunaisilla on omat suuret järjestönsä ja alueyhdistyksensä, kun persumiehillä on vain Persuäijät, jonne muuten jostain kumman syystä otetaan vain yli 36-vuotiaita. Vielä kummallisempaa on, että Perusäijillä ei ole paikkaa puoluehallituksessa, vaikka Perusnaisilla on! Tämä on todella törkeää miesten syrjimistä.

 

 

Persujohto haluaa etuoikeuksia persunaisille. Missä PerusÄijät?

 

 

Kaiken kukkuraksi eduskunnassa kansanedustajilla on vain naisverkosto, muttei miesverkostoa! Persutkaan eivät sellaista ole edes ehdottaneet, vaikka heillä on peräti parikymmentä mieskansanedustaa. Taatusti kristilliset ja VKK tukisivat miesverkoston perustamista, jos persumiehet vain uskaltaisivat.

 

 

Miksei eduskunnassa ole miesverkostoa? Persutkin vastustavat!?!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Persujen jäsenkirje paljastaa purrapersujen ja tuomarien korruption!

  1. Oikea tuntematon koska marco kuuluuu itse niihin hänen sanoittuihin”raukkoihin” joiden uskallus on vaan kokeilla kiihottaa sohvalta ihmisiä niitä 10 jotka vaativat sisällissotaa ja ilmeisesti ovat mielenterveysongelmaisia.

 1. ”Jäsenistö ei siis voi edes äänestää häntä pois puolueen johdosta, koska ei häntä ole sinne koskaan valittukaan! Siellä hän silti vain pomoilee!”

  Purra oli – suunnittelijana – samanlainen ilman mandaattia oleva toimija, jo silloin (oliks se v 2016) oli päätetty uusi peejii. Persuskovaiset uskovat edelleen tähän bluffipuolueeseen.

  Eerolat, Valliinit jne ovat samanlaisia suvakkeja kuin vihervasemmisto

 2. How come CIA has let an exposed CIA operator continue on his position like nothing has happened? Usually they do not like incompetent operators that expose operations. Matti Putkonen has without a doubt exposed himself being a CIA operator tied to Operation Gladio, which started as operations between the western american-british empire and the Soviet Union.

  Maybe the CIA isnt aware that their operations in Finland are compromised by the operator Matti Putkonen? He is clearly revealing everything they have.

 3. Mites noista voi käyttää sanaa puolue. Hoivakotipapparainen lampaineen. (Suomen oma Biden,höhöö)Aikaansaannokset? Ei mitään? Joku peltokangas tekee puhelinvideoita autossaan ja tynkkunen lässyttää mannerheimintiellä halonhakkajapaita märkänä. Pellejä kaikki.

 4. Jos joku vielä uskoo Persuihin ja niiden isänmaallisuuteen, on kyllä tavan naivi. Persut ei ole muuta kuin Kokoomuksen käskyttämä farmiliiga ja sellisena se tulee pysymään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*