Marco de Wit 20 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Viime vuonna BLM-eläimet järjestivät useita mellakoita, joissa hyökkäilivät työtään tehneiden mustia pidättäneiden poliisien kimppuun. Yksi tällainen mellakka tapahtui Kenoshan kaupungissa Wisconsinissa.

 

Yhden mellakan yhteydessä Antifa-terroristit yrittivät tappaa 17-vuotiaan Kyle Rittenhousen, joka sitten itsepuolustukseksi ampui hyökkääjät. Yksi hyökkääjistä oli moninkertaisesti pedofiiliksi tuomittu Antifa-terroristi!

 

 

 

 

Luonnollisesti valtamedia ja poliittiset suvakkisyyttäjät vaativat Rittenhouselle elinkautista murhasta.

 

Syyttäjät aloittivat oikeudenkäynnin väittämällä, että Rittenhause oli jahdannut Rosenbaumia ja sitten ampunut häntä selkään! Tämä oli täydellinen vale.

 

Niinpä syyttäjät yrittivät perustella valettaan antamalla puolustukselle vain huonolaatuisen version poliisidronen kuvaamasta videosta.

 

Vasta kun oli myöhäistä, niin puolustus sai nähtäväkseen parempilaatuisen videon. Tässä se on:

 

 

 

 

Oikeudenkäynti oli siis monella tavalla puolueellinen. Onneksi Amerikassa on kuitenkin valamiehistö. Se näki syyttäjien valheiden läpi ja totesi Rittenhousen täysin syyttömäksi.

 

 

 

 

 

Päivän kuva perustuu tositapahtumiin.

Päivän kuva

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Suvakit hävisivät. Valamiehet: Itseään puolustanut 17-v. Kyle Rittenhouse syytön!

  1. Jos katsoo videot niin asiassa ei ole mitään epäselvää ollut koskaan. Ensimmäinen 5 poikalapsen raiskaamisesta tuomittu pedofiili kuoli kun ensin juoksi 30 metriä Rittenhousen perässä ja yritti tarttua hänen aseeseensa. Seuraava kuoli kun hyökkäsi pakenevan Rittenhousen kimppuun skeittilaudalla tämän ollessa maassa, tämäkin yritti tarttua aseeseen jolloin Rittenhouse painoi liipasinta. Kolmas oli laittoman aseen kanssa liikenteessä ja osoitteli tällä Rinttenhousea, joka ehti ensin ja ampui tätä käteen (Huomio! Rittenhousen ase oli laillinen eikä sitä oltu tuotu toisesta osavaltiosta kuten valemediat suomessa väittävät). Tämä kolmas heppu saattaa saadakkin syytteet nyt niskaansa tuosta syystä. Kehuskeli myös miten aikoi ampua pakenevan Rittenhousen muttei ehtinyt. Tuomio oli vallitsevan lain mukainen, jenkeissä on muutenkin stand your ground laki eli esimerkiksi puukkohörhön saat ampua jos hän hyökkää kadulla kimppuusi, mitään velvoitetta lähteä tuollaista pakoon ei ole

  2. Hienoa että USA:ssa noinkin hyvin lopulta valamiehistöllä turvataan oikeus itsensä puolustamiseen, vaikka kyse on aivan tavallisesta nuoresta ja äärimmäisen politisoituneesta tilanteesta. Valkoisen talon miehityshallinto ja demokraatit ilmaisi heti vihansa ja pettymyksensä tuomioon kun taas republikaanit olivat iloisia.

  3. Aito amerikkalainen sankari! Toivottavasti Rittenhousesta tehdään patsas. Patsas sopisi hyvin vapaudenpatsaan viereen!

    Lisää amerikkalaisia sankareita ja vähemmän suvakkeja!

  4. Kyllä nyt kiristää pantaa kun Kyle vapautui eikä tullutkaan korvauksina miljoonia. Eikä 60 vuoden vankeutta. Näen jo mielessäni BML-eläimien mellakkakyltit että ”Valkoiset sortaa mustia oikeudessa”.

    Muuten, miksi aina kun kulttuuri-maxilaiset ja BML-eläimet hajottaa paikkoja ja vahingoittaa ihmisiä, se on ”mielenosoitus”. Mutta kun valkoiset osoittaa mieltään ja poliisit ampuvat heitä kuolettavasti, se on ”mellakka”? Sanoilla on pieni kirjoituero mutta suuri ero niiden merkityksessä.

    Katsokaapa vaikka tänää Iltalehden otsikkoa jossa ”koronvastaiset mellakoivat” ja samassa lehdessä ”rasisminvastustajat osoittavat meieltään”. Kummassako tuhotaan enemmän yhteistä omaisuutta? N, hollantilaiset poliisit ampuivat pari koronavastaista hengiltä, kun taas ”rasisminvaststajat” saaa rikkoa paikkoja ja polttaa kaiken mikä syttyy poliisin katsoessa vierestä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*