Marco de Wit 21 marraskuun, 2021

 

No niin. Laiton Lehti oli taas oikeassa. Kuten aina.

 

Laiton Lehti on nimittäin jo pitkään fanittanut Warhammer 40K -videoita ja pelejä, koska niissä on selkeä hyvän ja pahan välinen taistelu.

 

 

WH40K: Tappotiimi

 

 

Warhammer opettaa loistavasti, että kriisitilanteessa suvaitsevaisuus on pahuutta. Matut, vääräuskoiset ja petturit on tuhottava.

 

 

 

 

 

Warhammer 40K-universumi on konservatiivien suosiossa. Tämän takia Trumpistakin on jo pitkään levinnyt God Emperor-meemi.

 

 

Kuvassa linkki KnowYourMeme-sivustoon

 

 

 

Trumpin fanittaminen oli suvakeille viimeinen pisara. Niinpä Laiton Lehti on viime aikoina varoittanut, että WH40K-pelejä ja videoita mädätetään esimerkiksi naissotilailla. On vain ajan kysymys milloin tulevat myös kiintiöhomot, -transut, ja -neekerit.

 

 

Warhammer 40k mädätetty

 

 

Koulujärjestelmä on onnistunut feminisoimaan monet pojat niin pahasti, että he pelästyvät ja alkavat jopa itkemään nähdessään WH40K-videoita. Tämä aivopesu uppoaa varsinkin noin 95-115 ÄO:n nuoriin poikiin.

 

 

 

Monet syyttivät Laitonta Lehteä liioittelusta. Ei Warhammeria tuottava yhtiö kuulemma ole joutunut suvakkien valtaan.

 

Ai eikö? Mitäs sanotte tästä:

 

Warhammerin omistajat tuomitsevat sekä Warhammer-pelin sankarit että pelaajat moraalittomiksi!

 

Onneksi Warhammerin pelaajat tietävät mitä tehdään vääräuskoisille ja varsinkin pettureille.

 

 

 

 

6 thoughts on “Kuolema pettureille! Warhammer 40K taas mädätyksen kohteena

  1. Satanistit yrittävät myös levittää relativismiä peliin väittämällä ettei ole hyvää ja pahaa, vaan kaikki on aivan samaa.

  2. Totuus: juutalaiset ostivat rahalla ton teidän pelimaailman ja pilasivat sen. Säästäkää vanha ja kieltäkää uusi, näin.

  3. Kyl warhammer40k Imperiumi on aina edustanut välttämätöntä pahaa. Ei ne sitä ”there is only war” – lätinää oo muokannu vuosikymmeniin. Se ”hyvä ja jalo” Imperiumi on ollut aina osa Horus Heresyä eli ns. ”warhammer30k”. Siellä varmaa joku oman elämänsä erikoishousumies menny viralliseen turnaukseen 1488-geareis ja alkanu ördään niinku alt-right fedorapäisil kaulaparroil on tapana että on tarvinnut taas postaa tollanen lausunto.

  4. Ei mitään fucking feminismiä, homosaatiota, transusaatiota, suvakismia jne. poikien ja nuorten miesten peleihin! Naisilta oli paha virhe lähtee kapinoimaan miehiä vastaan. Kuri naisille tulee lopulta olemaan erittäin kova.

  5. Kai sä vitsailet? Kai tää on jonkin sortin vitsiä että esität olevasi tuohtunut kun GW sanoo ilmiselvän asian? En meinaan usko hetkeäkään että vakavissasi pidät lapsisotilaita, kannibalismia, lasten kiduttamista, yksilön ja sananvapauden puuttumista, mielivaltaisia teloituksia ilman todisteita, korruptoitunutta järjestelmää, orjuutta, ihmisuhrauksia, teknologista pysähtyneisyyttä, uskonnollista aivopesua sekä ihmisten kloonaamista hyvänä ja tervehenkisenä moraalisena pohjana? Siinä universumissa ne on välttämättömiä pahoja, mutta enpä lähtisi kyllä oikeassa maailmassa kauheasti puolustamaan mitään noista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*