Marco de Wit 21 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Viikko sitten Laiton Lehti kertoi kuinka elämänsä parhaassa kunnossa olevat urheilijat ovat alkaneet äkillisesti kuolla. Usein kirjaimellisesti kesken pelin.

 

Viranomaisten mukaan asialla ei voi olla mitään tekemistä rokotteiden kanssa. Ei sitten yhtään mitään. Moisesta spekuloiminenkin on valtiovastainen salaliittoteoria.

 

Päivän video: Salaliittoteoria

 

 

Videon julkaistessaan Laiton Lehti samalla ihmetteli mikä saisi ihmiset vihdoin heräämään. Kenties lasten ja nuorten kuolemat?

 

No nyt nähdään heräävätkö.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Lasten äkilliset kuolemat lisääntyneet räjähdysmäisesti!

  1. Lasten äkilliset kuolemat eivät ole lisääntyneet räjähdysmäisesti, eikä koronapiikki aiheuta kuolemia ym. ainoita idiootteja olette te.

  2. Marco ei suomalaisia kiinnosta lapset, nuoret ja perheet, varsinkaan suomalaisia naisia. Naisten pitäisi luonnostaan olla kaikkein kiinnostuneimpia ja huolestuneimpia lapsista, nuorista ja perheistä, mutta paskam marjat nykyisten suomalaisten huorien kanssa. Ei heitä kiinnosta lähes yhtäkään.

  3. Mielisairaat satanistit tullaan lopulta tuomitsemaan erittäin ankarasti. Te ette yksikään karkaa vastuutanne.

  4. On parempi liikkua rokottamattomana normaalisti yhteisössä ja saada sieltä täältä pieniä ääriä erilaisia korona-variantteja joille elimistö pystyy muodostamaan vasta-aineita, kuin ottaa rokotteita. Näin oma immuniteetti vahvistuu myös tulevia varianteja vastaan.

    1. Mitään koronaa ei ole olemassa, mutta olet sinänsä oikeassa. Pitäkää vastustuskykynne vahvana ja altistukaa aivan normaalisti mitä tuolla ulkona nyt normaalisti liikkuu jos ihmisiä ei kuole valtavia määriä. Näin immuunijärjestelmä kehittyy ja päivittyy koko ajan.

  5. USA:ssa koronahumppa vietiin oikeuteen. Oikeus joutui myöntämään karun totuuden: Tätä koronavirusta EI ole olemassa !!! Video netissä. Yle-natsit löytää silti yhä ”tatuntaryppäitä! :]]

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*