17 thoughts on “Päivän kuva

 1. https://mekansa.fi/

  ”Päätavoitteemme on tarjota osaava kansanliike suomalaisille, jotka ovat samaa mieltä siitä että maamme globalistit tulee poistaa hallinnosta ja saattaa tuomioistuimen eteen”

  1. ”Venäjän hyökkäys on odotettavissa tammikuun lopulla tai helmikuun alussa” ”ilma- ja tykistöiskuista sekä panssarihyökkäyksistä, joita seuraisivat maahanlaskuoperaatio idässä sekä maihinnousuhyökkäys” Ennen varsinaista aseellista hyökkäystä edeltävät psykologisen sodankäynnin operaatiot taistelumotivaation ja -valmiuden heikentämiseksi sekä hallitusvastaisuuden lietsomiseksi. Tällaisia ovat esimerkiksi käynnissä olevat koronarokotusten vastaiset mielenosoitukset. ”haluavat tehdä maamme sisäisistä oloista yhä vaarallisempia ja vaikeampia luoden tilanteen, jossa meidän pakko vaihtaa hallitustamme. Jos tämä ei onnistu, he käyttävät asevoimiaan hoitamaan homman”

   1. Ei Putinin tarvitse laskea suomalaisten taistelumotivaatiota erikseen. Nato ja Suomen korruptoitunut maanpetturihallitus tekee sen aivan itse ja nyt atomisoimalla ja vainoamalla suomalaisia meitä heikennetään koko ajan lisää. Petturit pitää puhdistaa yhteiskunnan sisältä, tietysti laillisesti.

 2. Marco hei. Maiilmasssa on lian monta mm tallaisen salaliittoteorian kannattajaa. Et Marco voi mitenkaan parjata tassa maailmassa. Oman ja Marin henkisen tasapainon kannalta olisi ehka hyva tulla uloss kuplastasi. Tunnustaisit, kuten moni muukin naihin juttuihin haitrahtunut on tehnytynyt . Sinulla on paljon mahdollisuuksia tassa ’ normaaliyhteiskunnassa.
  Olet enemmankin tunnettu, kuin itse edes uskotkaan. Sinun kaltaistasi fiksua ihmista tarvitaan enemman rakentamaan yhteiskuntaa kuin hajoittamaan. Rohkea olet, jos julkaiset taman saitissa. Aattelemiseen, Rise.

   1. Olisi ihanaa mikäli teikäläisetkin ”päätoimittajaa” myöten keskittyisivät oikeinkirjoitukseen. Tidän että se on vaikeaa ja jokainen tasollaan, mutta mikäli tavutus auttaa ei tavuviivat häiritse lopullisessa tekstissä lukijaa.

 3. Pantava heti täytäntöön:

  Kaikki koronarajoitukset poistettava välittömästi!

  Koronapassi ym globaalit urkintajärjestelmät lopetettava

  Koronarokotukset lopetettava heti ja syyllisiä rankaistava ankarasti!

  Kumottava rikollinen globaali valta!

 4. Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko vetää nyt poliittista teatteria. Uhkaa jättää hallituksen ja siten kaataa sen. Mutta paikka on jo valmiina seuraavaan globalistihallitukseen jota typerästi luonnehditaan oikeistohallitukseksi. Globalistien et omista mitään oikeistohallitus. Klaus Schwabin toinen juoksutyttö Annika Saarikko kusettajana.

  1. Eks se maitolavan-Madonna ole ennenkin uhkaillut? Perin koominen oletettu mokoma Sää Rikko.On ainakin isompi kuin Keli Rikko…höhöö. Jos olis vihreä niin olis Juu Rikko. Vasemmistolaisena Vara Rikko. No jopas lähti laukalle,höh.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*