Marco de Wit 21 marraskuun, 2021

 

Woke = herännyt. Eli äärivasemmistolaiset feministit ja muut uusherännäiset, jotka näkevät olevansa valkoisen patriarkaatin uhreja.

 

 

 

 

24 thoughts on “Päivän video: Wokeisto

  1. 20.11.2021 Mikko Paunio: "Sannikka teki Suomelle ja suomalaisille eilen palveluksen tehdessään eisenhowerit tuomalla Enaz Ebrahimin TV:seen" sanoo:

   https://www.extrauutiset.com/kiitos-ylen-toimittaja-renaz-ebrahimi-woke-ideologian-oikean-luonteen-paljastamisesta/

   https://1.bp.blogspot.com/-Ut1vlEQVYYA/YW-eUqLlAhI/AAAAAAAABTU/anrTMjUFseU3G7P3Ny3chIQRAVH7XU5sgCLcBGAsYHQ/s16000/epakorrektit_hahmot2.jpg

   https://toimitus.oikeamedia.com/o1-99500

   16.02.2019 ”Suomessa vallitseva journalistien identiteettipolitiikasta ammentama eettinen normisto on toistaiseksi tehokkaasti estänyt asiallisen keskustelun maahanmuuttopolitiikan räikeistäkin vääristymistä.”

   ”suomalaisia ohjeistetaan oikeusministeriön vihapuheen vastaisella 350 000 euroa maksaneella kampanjalla totaalitaarisisten maiden tapaan ilmiantoihin ulkomaalaisia syyllistävistä vihapuheista. Oikeusministeriön kampanjan primus motor on Johanna Suurpää niminen identiteettipolitiikan sisäistänyt virkamies.”

   ”Helsingin kaupungin korkea viranomainen esti lihassairautta potevan lapsemme koulukyydit vuosien ajan kotia lähimpänä olevaan tavalliseen itähelsinkiläiseen peruskouluun. Samaan aikaan koululaisia kuljetettiin takseilla koulupäivien aikana vuosittain peräti viidellä miljoonalla eurolla saamaan islamin uskon opetusta”

   ”Viidakkorumpu on soinut ilmeisesti jo pitkään ja sana on levinnyt laajalti, että Suomeen kannattaa tulla jo pelkästään hoidattamaan hampaat. On ilmeistä, että vuosien saatossa näihin hoitoihin on kulunut vähintään kymmeniä miljoonia suomalaisten veronmaksajien tai valtion velaksi ottamia euroja?”

   ”Lopulta syntyi nyt länsimaissa yliopistoissa, koulumaailmassa ja valtamediassa täysin valtavirtaistettu Suuri Kertomus valkoisen heteroseksuaalisen miehen ja hänen luomien rakenteiden väkivallasta sorrettuja identiteettejä kohtaan.”

   ”Taistelu valkoista heteroseksuaalista miestä ja hänen luomia sortavia rakenteita vastaan korvasi uusvasemmistolle luokkataistelun merkityksen yhteiskunnallista kehitystä eteenpäin vievänä voimana.”

   ”Köyhistä maista tulevat opiskelijat on eräs sorrettu identiteettikategoria, jonka ”yhdenvertaisuutta” Suomi on edistänyt omien kansalaistensa ja aivan erityisesti meidän heikoimpien kansalaisten kustannuksella.”

   ”Euroopan Ihmisoikeustuomioistuin piti Ison Britannian päätöstä karkottaa AIDS-potilas takaisin Ugandaan YK:n ihmisoikeussopimuksen mukaisena päätöksenä”

   ”Pahimpana syyllisenä Suomen syvään poliittiseen kriisiin pidän sitä, että valtamedia on omaksunut lähes universaalisesti koko läntisessä maailmassa identiteettipolitiikan perusajatukset. Sen myötä myös – ja aivan erityisesti – Suomesta puuttuu moniääninen julkinen sana, joka on edellytys toimivalle demokratialle. Identiteetti-ideologialla on Suomen (V)mediassa lähes täydellinen ilmaherruus. Sen myötä Vasemmistoliitosta Kokoomukseen ovat puolueet ruvenneet muistuttamaan toisiaan.”

   ”mediapoliittinen eliitti yrittää takertua etuoikeuksiinsa ja valtaan ja yrittää nyt rajoittaa kansalaisten sananvapautta”

   ”Masentavinta maahanmuuttokeskustelussa on ollut se, että identiteettikilven suojassa husuhusseinit, maryanit ja yanarit saavat rasistikortilla pomotella meitä suomalaisia median avulla. Ehkäpä röyhkein esimerkki oli vihreän kansanedustajan Yanar Özanin tasavallan presidentille tämän uuden vuoden puheesta antama epäsuora keltainen rasistikortti. Presidenttimme oli syystäkin kimpaantunut Yanarin syytöksistä.”

   ”Suomi on saatettu apatian ja toivottomuuden tilaan identiteetti-ideologian sisäistäneen valtamedian ja sen valitsemien päättäjien yhteistyöllä.”

   https://oikeusministerio.fi/virkamiesjohto

   Osastopäällikkö Demokratia- ja julkisoikeusosasto Johanna Suurpää Sähköposti: [email protected]

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Johanna_Suurp%C3%A4%C3%A4

   ”Naistoimittajat ry myönsi Suurpäälle vuonna 1989 Vuoden kellokas -palkinnon huomion kiinnittämisestä pakolaiskysymykseen”

   https://suomaliansanomat.blogspot.com/2007/12/johanna-suurp-revisited.html

   ”Täällä on suhtauduttu kovin toiveikkaasti uuteen vähemmistövaltuutettuun Johanna Suurpäähän. Valitettavasti ainakin minä muistan että kun somalit tuotiin Suomeen Moskovasta 1990, tämä silloinen oik.yo oli tovereidensa kanssa Georg Otsin laskusillalla ihmisbarrikadina hidastamassa poliisin laivaan pääsyä sen aikaa että somalit ehtivät repiä passinsa ja muut paperinsa ja vetää ne laivan vessoista alas.”

   https://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/02/sorosin-rahoilla-aletaan-kouluttamaan.html

   helmikuuta 11, 2019 ”Against Hate-hanke, jonka rahoitus on tullut pääosin suursijoittaja George Sorosin Open Society säätiöltä.”

   https://www.kansalainen.fi/oikeusministerion-against-hate-hankkeen-yhteistyokumppaneilla-on-yhteyksia-avoimia-rajoja-lobbaavan-george-sorosin-saatioon/

   8.2.2019 ”Suomesta hankkeen toteutukseen osallistuvat sisäministeriö, Poliisihallitus, yhdenvertaisuusvaltuutetun toimisto, Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry, Etnisten suhteiden neuvottelukunta Etno sekä Aller Media. Lisäksi hankkeessa asiantuntijoina toimii myös oikeusministeriön vakituisia virkamiehiä.”

   ”Sorosin Open Society on vahva propaganda- ja lobbausväline, joka kykenee suuresti vaikuttamaan Euroopan politiikkaan.”

   https://www.realjewnews.com/?p=201

   ”Soros wants to legalize prostitution”

   https://www.timesofisrael.com/netanyahu-george-soros-behind-bid-to-thwart-migrant-deportations/

   4 February 2018 ”Prime Minister Benjamin Netanyahu on Sunday accused Jewish billionaire George Soros of funding a widespread campaign against the government’s plan to deport African migrants and asylum-seekers.”

   https://www.nationalreview.com/the-morning-jolt/the-truth-about-george-soros-is-damning-enough/

   November 1, 2018 ”Dancing Around Death in Nazi Occupied Hungary” ”I was only a spectator, the property was being taken away. So the — I had no role in taking away that property. So I had no sense of guilt.”

 1. Tutkitusti monesti kumottu. Onko tämäkin joku Naton liittouman kätyri tai tällaisesta suvusta, joka on vain tullut Suomeen elämään? Miksi tämä ei palaa kotimaahansa? Mitä tämä tekee vielä Suomessa?

 2. Esko-Alfaoja, hieno homma että pisti vastaan. Kuka toi Rebas Ebrahim edes on? Ei ainakaan kukaan joka ansaitsee istua Eskon kanssa samassa pöydässä. Jos tiedätte, älkää vastatko, ei kiinnosta. Esko on selvästi tässä joutunut ansaan , hänelle on sanottu että pöydällä on oikeita asioita joista keskustella mutta joutuikin johonkin alimman tason kummeli väijytykseen jonkun kiihkoilijan turhakkeen kanssa

  1. Piti oikein etsiä netistä että kuka tuo on. Näyttäisi olevan jokin Nazima Razmyarin kommunistikaveri Afganistanista. Näitä jotka pakenivat maasta aikoinaan kun alkoi kommareita poltella liian pahasti kotimaansa kuppaaminen. Joku per*************/raivotautisen ********* kiimatanssiekspertti eli twerk/urban/”rap”-toimittelijahan tuo YLEllä näyttäisi olevan. ¦D Voi ettien että. Kyllä taas verorahat menee hyvään rakoon kuin kehitysapu konsanaan.

   1. En tiedä onko afgaani vaiko iranilainen, mutta Nazima Razmyarin isäpappa se oli veikeä kommunisti Afganistanissa, jonka takia tuli heille hoppu maasta. Iranissa poliittinen kommunismi on lailla kiellettyä, mainittakoon se tässä. Samaa näköä on ja missio on sama eli haukkua suomalaisia rasisteiksi Suomessa, joten juutalaiskommunisti taitaa tämäkin olla.

    Eli tämän videon nainen on siis töissä YLEllä, meidän rahoilla, kertomassa meille kuinka me tarvitsemme heitä Suomeen ja olemme rasisteja, vaikka he aiheuttavat rasismin.

    Ilman häntä ei ole rasismia, emmekä tarvitsisi häntä meidän verorahoilla kertomaan meille rasismista, jonka hän itse aiheuttaa.

    Hän on kuitenkin onnellinen tästä ja saa ilmaisen elatuksen meiltä. Parempi olisi ettei häntä täällä olisi, niin ei olisi rasismiakaan, jota vastaan taistella. YLEkin voisi keskittyä johonkin hyödyllisempään tuolloin, kuin tarjoamaan mitääntuottamattomia, poliittisia suojatyöpaikkoja ja 0-virkoja näille. Vrt: työtön somali joka tulkkaa toiselle työttömälle somalille Suomessa lääkärissä/Kelassa/apteekissa asioidessa tai vaikkapa Lieksan Somaliklubi, jossa somalit saavat olla somaleita suomalaisen veronmaksajan piikkiin all day long.

    Eivät todelliset päättäjät eli pankkiirit tahdokaan rasismin loppuvan, vaan bisnes on pidettävä pyörimässä! Rasismi ja sen vastustaminen=hyvää bisnestä. Aivan kuten sota tai huumeet — ja niiden vastustaminen. Ilman toista ei ole toista.

  2. Jaafetin viisas mies europaeus Pentti Linkola on kuollut joten myllytyksen kohteeksi joutuu Esko Valtaoja sanoo:

   Haaskatoimittajat Pohjois-Karjalan noaidi Maria Veitola https://images.cdn.yle.fi/image/upload/w_1198,h_899,f_auto,fl_lossy,q_auto:eco/13-3-8769314.jpg sekä Šamaani Tuomas Enbuske https://www.gaia.com/wp-content/uploads/iStock-1140815172-1-768×432.jpg ilmaantunevat korppina saaliinjaolle.

   https://www.verkkouutiset.fi/esko-valtaoja-woke-ilmiosta-elitistista-pelleilya-vainoharhaista-syyttelya/#1fa0d0b9

   02.11.2021 ”todelliset ongelmat eivät ratkea elitistisellä pelleilyllä tai vainoharhaisella syyttelyllä, vaikka tarkoitus olisi kuinka jalo”

   ”Turistiparat eivät kuulemma enää uskalla ostaa saamelaisia käsitöitä, koska pelkäävät loukkaavansa jotakuta.”

 3. Dont try to argue with an Idiot..They just drag You down to their level..

 4. Toi muijahan on ihan sekasin. Se väittää asioita tutkituiksi joita ei varmasti ole. Poteeko se alemmuudentunnetta ihonvärinsä vuoksi vai mikä tässä on takana? Vai onko se vaan kasavissyönnin tulos? Vai vaikuttavatko e-pillereiden hormoonit noin pahasti?

  No, se sai sen ”15 minuuttiansa julkisuudessa” ja suuren yleisön mielestä mokasi itsensä kun toi esiin tämän ”woke-liikkeen”. Niin tai näin mutta ainakin aviomarkkinoilla sijoitus romahti.

 5. ”Ja kun minä tai me puhutaan ruskeudesta tai mustuudesta, niin se on niin paljon enemmän kuin kirjaimellisesti se ihon väri. Se on siitä valkoisesta normista poikkeavaa etnisyyttä: kieli, kulttuuri, uskonto, nimi ja rodullistetuksi tullut keho.”

  Ai, ja kun minä luulin että ruskea on ruskea ja musta on musta. Luulin että väri on väri eikä keho, kieli, kulttuuri tai uskonto. Luulin että uskonto on uskonto. Kieli on kieli. Keho on keho ja kulttuuri on kulttuuri.

  No aina oppii uutta. Voisiko auto olla arabinainen? Tai talo olla arabiaa? Tai mies olla Kristinusko? Tässä menee kyllä pää ihan sekaisin kun ei enää tiedä mitä vastapuoli tarkoittaa kun sanoo jotain. Tämä uus-suomi on kyllä sekavaa.

 6. Tämä asettelu oli todennäköisesti vuoden kulttuuriteko sillä se toi esille nyt todella selkeästi radikaalien suvakkien kultin ja vastapuolella sitoutumattoman valkoisen professorin, joka osasi puolustautua älyttömyyksiä vastaan. Tässä nykytilanteessa kuitenkin ollaan jo häviön puolella sillä vielä kymmenkin vuotta sitten tämmöisiä wokeja ja intersektionaaleja ei vielä ollut.

 7. Miksi h************ raivoaa?!!

  Suvakkimatun jakomielisyys ja impulssiivisuus voi johtua siitä, että sukutaulusta löytyy hyvin paljon serkuksia!

   1. Oikea nimetön on ilmeisesti punaviheryliopiston joutilas päi ystävä dosentti, veronmaksajien elätti ja woke-miehimys.

   2. Olet oikeassa! Kurdeista jopa noin 60% on sisäsiittoisia!

    Turkkilaisilla on muuten jyrkkiä mielipiteitä kurdeista ja he ovat varoittaneet suomalaisiakin, että kurdeista on vielä paljon harmia Suomelle!

 8. No olipas pimpinkantoteline sekaisin.Hohhoijaa…tulen jatkossakin suoltamaan tilanteen niin vaatiessa hirveetä kivapuhetta. Mitä sitten? Miksei muuten tätä sivustoa saa tummalla pohjalla?Eli n e e k e r i v e r s i o n a. Voi pimpinreuhka mitä sortoa!!!!

   1. No en suinkaan,päätelmä on aivan omasi. Toivoisin mielenterveystyön saavuttavan myös hänet kuten sinutkin. Mitä teikäläiseen tulee niin en ole vielä nähnyt yhtään kommenttiasi koskien kyseessä olevaa lehden juttua,vain tuota olematonta kommentointia jonkun muun lausahduksiin. Yritä nyt edes kerran muodostaa joku oma näkemys kyseessä olevan jutun tiimoilta,tosin ymmärrän sen tuottavan suuria vaikeuksia käytettävissä olevilla minimaalisilla voimavaroilla. Koeta jaksaa,tiedän jokaisen arkipäivänkin olevan teikäläiselle raskas.Minulle paistaa joka päivä aurinko ja hyvin menee kaikinpuolin hymyssäsuin.Höhöö…muista pysyä tosikkona,hymyily tekee ryppyjä.

 9. Pois Suomesta tuollaiset ihan oikeasti. Vituttaa kun näkee tai kuulee moista sontaa. Iraniin siitä julistamaan ABCDEFGHIV:tä, femakkonismiä ja muuta saastaansa. Suomi ei vain tarvitse tuollaista turhaa pöpötystä. YLE pois ja ne 500 000 000 euroa vuodessa johokin hyödylliseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*