Marco de Wit 21 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on paljastanut kuinka Niinistön ja Lipposen nyrkki Matti Putkonen on kaapannut persut äänestyskoneillaan ja nostanut puheenjohtajaksi himonatottaja Riikka Purran. Siis vaikka Purra on kirjaimellisesti vihreä feministi. Tai juuri siksi, koska Putkosen ideana on viherpestä persut hallituskelpoiseksi. Eli muuttaa persut RKP:n ja kokoomuksen apupuolueeksi, jotta voitaisiin muodostaa porvarihallitus. Näin sitten voitaisiin estää EU- ja euroerot, pelastaa korruptoituneet pankit leikkaamalla ja viedä Suomi riistopankkien suojelujärjestöön Natoon.

 

 

Riikka Purra käänsi takkinsa välittömästi: Ei eroa EU:sta tai edes eurosta!

 

 

Ai, ei Purra sentään ole mikään feministi? No, miksi hän sitten kutsuu itse itseään feministiksi? Ja miksi hän vainoaa anti-feministejä?

 

 

Jahtaako ohituskaistafeministi Riikka Purra persujen konservatiiveja?

 

 

Tai miksi Purra ei suostu ajamaan autoa? No, koska ilmastohätätila!

 

 

Miksi Riikka Purra on autovastainen?

 

 

Persuilla on siis puheenjohtajana vihreä feministi, vaikka puheenjohtajan tehtävänä on puolustaa ja kiertää KOKO Suomea! Siis maaseutua myöten.

 

Sellainen ei bussilla onnistu, joten Purra ei pysty kiertämään yksin Suomea samalla tavalla kuin mitä entiset puheenjohtajat Vennamo ja Timo Soini tekivät aikoinaan.

 

Purran epäpätevyys on täysin käsittämätöntä. Persuilla olisi potentiaalia olla Suomen suurin puolue varsinkin nyt kun he varastivat Suomi Ensin -iskulauseet. Persut voisivat karismaattisella maskuliinisella johtajalla ja tehokkaalla kenttätyöllä mobilisoida suuret massat liikkeelle, mutta Purra ei pysty eikä edes suostu. Trumppilainen strategiahan olisi liian ”polarisoivaa”. Niinpä persujen kannattajista VAIN noin kolmannes on varmoja äänestäjiä! Tämä on erittäin vähän verrattuna esim. keskustan 70% lukuun.

 

 

Mutta ei hätää! Purralla ja Tynkkysellä on suunnitelma. Joukkoja johdetaan takaa! Ensinnäkin Suomalainen ensin -kiertueellaan Purra kiertää vain suuria kaupunkeja eikä juuri ollenkaan maaseutua. Näin kuulemma saadaan naisia ja keskiluokkaa houkuteltua persujen äänestäjiksi.

 

Toiseksi, Purralla on oma kuski: Persujen varapuheenjohtaja, housuihinsa suorassa lähetyksessä ulostanut neekerin kanssa heilasteleva homo, Sebastian ”Tyrkky” Tynkkynen, jonka mielestä kansallismieliset ovat ihmisvihaajia.

 

 

Persujen Tynkkynen: Etnonationalismi on ihmisvihaa

 

 

Persujen paikallisyhdistysten väki on varmaan ihmeissään, kun heitä tulevat tervehtimään feministi ja homo.

 

 

 

 

Itse asiassa niin ihmeissään, että kaaos persuissa vain leviää entisestään. Varsinkin paikallisyhdistyksissä valtavat riidat, huutamiset ja jopa nyrkkitappelut ovat ihan arkipäivää.

 

Ai. Laiton Lehti liioittelee taas? Eipäs. Mielettömät tappelut ja suoranainen terrori ovat persuissa ihan oikeasti yleisiä varsinkin paikallistasolla. Jopa siinä määrin, että moni media on asiasta kertonut. Nyt Hesarikin on päättänyt asiasta raportoida.

 

 

Kuvassa linkki Hesarin juttuun

 

 

No mites feministi Purra ja homo Tynkkynen yrittävät pitävät järjestystä yllä? Pakenemalla paikalta!

 

Ihan oikeasti. Purran strategiana on kadota paikalta aina kun tunteet alkavat kuumentua. Siis ihan oikeasti! Purra tekee näin myös OMASSA paikallisyhdistyksessään.

 

Purralla ei ole minkäänlaista auktoriteettia edes omassa bättre folk kunnassaan puhumattakaan muissa kunnissa. Ja puhumattakaan maaseudulla persujunttien keskuudessa. Hesarikin sanoo tämän aika suoraan, vaikka jälleen suojelee Purraa ongelmaa vähättelemällä. Feministihän ei voi koskaan olla väärässä.

 

Kärjekkäin tilanne on Kirkkonummella, jossa kunnanvaltuutettu Jukka Ylikoski sekä kaksi varavaltuutettua Alexander Polkko ja Mikko Elfving on eronnut puolueesta. Kolmikko on perustamassa omaa Kirnu-ryhmäänsä valtuustoon.

Perussuomalaisten huonoista väleistä Kirkkonummella on ollut viitteitä jo ennen vaaleja, mutta valtuusto­seminaarissa lokakuun alussa ristiriitoja oli ratkottu nyrkkitappelussa. …

Aallonharja ei kerro tapahtumien yksityiskohdista, mutta HS on saanut vahvistuksen, että tapahtumat alkoivat päällekarkauksesta, joka johti nyrkkitappeluun. …

Kirkkonummen tekee mielenkiintoiseksi se, että puolueen puheenjohtaja Riikka Purra istuu kunnanvaltuustossa. Hän on pysytellyt erossa paikallisista kiistoista, kertoi Polko Ilta-Sanomille. Myös Aallonharjan mukaan puheenjohtaja on pysytellyt erossa kiistoista.

 

 

Hesarin juttua on moni kommentoinut. Osa ihmettelee Purran toimintaa:

 

 

 

 

Hesarikaan ei ihmettele, että monet persut ovat päättäneet loikata Ano Turtiaisen perustamaan Valta Kuuluu Kansalle -puolueeseen.

 

SIVUJUONTEENA perussuomalaisten kiistoissa kulkee puolueesta erotetun kansanedustaja Ano Turtiaisen uuden puolueen yhdistystoiminta. Turtiaisen Valta kuuluu kansalle (VKK) merkittiin puolueeksi syyskuussa.

VKK:n paikallisyhdistyksiä on jo perustettu Helsinkiin, Espooseen, Lappeenrantaan, Keminmaalle ja Kuopioon. Puolue­toimiston mukaan paikallisyhdistyksiä ollaan juuri perustamassa yhdeksälle paikka­kunnalle, muiden muassa Vantaalle ja Nurmijärvelle.

 

Hesari mainitsee jopa Levelin pojat, vaikka pimittääkin heidän erottamisensa laittomuuden.

 

OMA episodinsa oli tuoreen vantaalais­valtuutetun Milad ”Slim Mill” Dehghanin erottaminen puolueesta. Puoluehallitus erotti alatyylisen ja puoluejohtoa mätkineen Leveli-podcastin juontajat Dehghanin ja Nico Giansantin elokuun lopulla.

Giansanti oli perussuomalaisten varavaltuutettu, mutta nyt hänet on valittu VKK:n puheenjohtajaksi Helsingissä.

 

 

Huijausaikajana: Näin Nico Giansantilta ryöstettiin persujen 1 vpj-ehdokkuus

 

Milad “Slim Mill” Dehghanin erotus persuista ilmiselvästi laiton!

 

 

Nyt on VKK:lla tuhannen taalan paikka. Täytyy vain toivoa, että uskaltavat maakuntavaaleissa haastaa persut. Se on nyt suorastaan moraalinen velvollisuus, kun persuja ovat johtamassa natsipasseja vähättelevät ja lapsillekin myrkkypiikkejä tyrkyttävät feministi ja homo.

 

 

Lue lisää:

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Valtamedia: Riikka Purra pelkää kotikuntansa Kirkkonummen persuja!

  1. Luuleeko joku vielä oikeasti Purran saaneen pj-vaaleissa ääniä miehekkäiltä persutukijoilta? Radikaalit aitokansallismieliset ja aitokonservatiivit voittavat vielä mielisairaat satanistit.

  2. Ano Turtiainen olisi paras johtamaan Perussuomalaisia. Ja yhdessä kenttäväen ja johtavien Persu kansanedustajien kanssa he kampeaisivat Matti Putkosen kokonaan pois puolueesta.

  3. Kallontutkijat ennen muinoin…Olivat ilmiselvästi perillä jostain…Riikka Purran kuula olisi ollut haaste jopa heillekin…

  4. Johan sen sammakko-soini sanoi kauan sitten:”Persut ei hae eroa EU:sta”. Ja kuten Timo ja Jussi Maurikin heittelevät nokkelia pikku sloganeja. Ja sen seuraksena saavat vihaisen kansan puolelleen. Mutta valeoppositiona (kokoomuksen farmiliiga) ne vain kerää kansan kiukun ja vaimentaa sen kuoliaaksi. Silti vaan yhä riittää Persujen äänestäjiä.

    Surullisinta on se että niin moni Persu olisi vaihtamassa puoluetta esim VKK:hon, mutta kun ne matemaattisesti laskee että Persuissa niillä on mahdollisuus päästä kansanedustajaksi. Siis ihan kylmää laskelmointia oman edun vuoksi. Ja usein lähtökohdasta jossa oma elämäntilanne ja talous on sekaisin.

  5. Vahan nayttaa silta, etta peruspersun kannattaisi liittya kristillisiin ja tosipersunVKK>hon. Jaljelle jaisivat Putkos/Purralaiset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*