10 thoughts on “Ano Turtiainen: Järjestäytykää, verkostoitukaa, valmistautukaa…

 1. Järjestäytykää!
  Edes Viron itsenäisyyden puolustajat toisen maailmansodan aikana ja sen jälkeen eivät taistelleet turhaan, vaikka aseellinen vastarintaliike ei onnistunutkaan vapauttamaan maata silloin. Vastarintaliikkeen henkinen perintö on nykyvirolaisille tärkeä, koska se osoittaa, ettei miehitykseen alistuttu ampumatta laukaustakaan ja tekee siten venäläisen katsomuksen asioiden kulusta helposti kyseenalaistettavaksi ja naurettavaksi.
  Lukekaa ja ihmetelkää,
  https://maanpuolustus.net/threads/viron-mets%C3%A4veljet.1066/page-2#post-63193

  Nyt on perustettava aito Suomalainen vastarintaliike. Maanalainen armeija. Nyt on PAKKO edes yrittää, vaikka mitään ei voitaisikaan muuttaa. On vaikea tilanne, kun lastenlapsemme siellä tulevaisuudessa hirmuhallinnon alaisina kysyvät ”Mitä teit silloin? Miksi näin on päässyt tapahtumaan? Ovatko elämämme aina ollut näin surkeaa ?”
  https://tokentube.net/view?v=3753910344

 2. Tämä laaja liikehdintä ja vastarinta kun organisoituu, järjestäytyy silloin meillä on todella keinoja iskeä takaisin rikollista valtaa vastaan.

  Kuvamateriaalista käy hyvin ilmi että taistelu koronatyranniaa vastaan ottaa nyt kierroksia eri puolilla Eurooppaa.

  https://youtu.be/ieCgCjn7ZSE

  1. Miksi h-tossa Kpassin saannin ehtona on kolme kohtaa, jotka johtavat varmaan kuolemaan? Rokote: tuhoaa verisolut, jolloin ne kuihtuvat, kerääntyvät yhteen, tukkivat keuhkojen verisuonet>sydänkohtaus. 2.Poistaa luonnollisen immuniteeetin, 5% viikossa. 3. mrna:n vaihtaminen dna:n tilalle tappaa ihmisen varmasti alle 3 vuodessa! Väitteiden mukaan nuo geenit on otettu siasta. (Sen kyllä uskoo kun katsoo Klaus Swabin päätä).

 3. Fucking alkoholistit, mielisairaat, narkkarit ja maanpetturit pysykää nyt helvetin kaukana muista suomalaisista. Myös mielisairaat feministit. Teidät tullaan kaikki murskaamaan, tietysti laillisesti.

 4. Tämä Ano taitaakin olla joku savolainen kun se puhui paljon muttei oikein sanonut mitään. Melko pettynyt verrattuna sen eduskuntapuheisiin. No, parituhatta kannattajajäsentähän tekee noin 40 000e tälle vuodelle. Ensi vuonna sitten vähän lisää.

  Mutta mutta… tärkein vastaus kysymyksiin jäi tulematta ”miksi?”. Miksi verkostoitua, miksi vaarutua ja miksi… Ehkä VKK voisi laittaa näille alueellisille yhdistyksille ja asiasta kiinnostuneille viestiä jo rakennetusta hierakiasta ja tehdä yhteenvedon niistä tahoista jotka ovat keskeisiä henkilöitä. Ja myös jakaa sen salaisemman tiedon muiden kesken jotta tietää mihin varustautua. Jos asuu kerrostalokämpässä on paha varautua sähköpulaan tai lämpöpulaan. Jos ne loppuu niin ne loppuu. Ja ilman nimilistaa kontaktitietoineen on kenenkään huono pärjätä tässä maassa.

  Että vähän olisi toivonut ennalta tehtyjä suunnitelmia. Suurin osa kansasta on vähintään kolmen valovuoden päästä selvityjästä. Ja se ei ole vähän se. Jo yksin sellainen asia kuin vessan käyttö… Jos tulee kriisi niin sitä vessaa ei vedetä. Se 10 litraa säiliössä olevaa vettä voi pelastaa henkesi.

  1. Jos et tiedä miten ja mihin varautua tai miksi varautua, ehkä ei kannata varautua ollenkaan. Youtubesta ja muualta netistä löytyy runsaasti preparing, survival jne. materiaalia.

 5. Rokottamattomia uhkaillaan julmasti valtion taholta eikä tilanne minusta rokotetuillekkaan mitenkään ruusuiselta näytä kun ilmeisesti mikään ei riitä vaan viidettä piikkiä pukkaa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*