Marco de Wit 22 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen johtama valtakunnansyyttäjän toimisto on jo pitkään vainonnut kaikkia kansallismielisiä. Yhtenä esimerkkinä Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit, joka on syytteessä useista täysin asiallisista artikkeleista. Tässä yksi syyttäjän mielestä rikollinen Päivän kuva.

 

 

Ruotsalaiset tytöt 1998 ja 2018

 

 

Kiihottamispykälä tietysti loukkaa sananvapautta eikä sellaista ole aiemmin ollut muualla kuin totalitaristissa maissa, kuten Neuvostoliitossa ja Natsi-Saksassa. Pykälää tulkittiin kuitenkin näissä maissa päinvastoin. Neuvostoliitossa oli kiihotusta kritisoida vähemmistöjä ja Natsi-Saksassa enemmistöä vastaan. Tämän takia sekä äärivasemmisto että äärioikeisto eivät vastusta kiihotuspykälää, vaan haluavat vain käyttää sitä päinvastaisilla tavoilla.

 

Lisäksi on kiihottamispykälässä yksi järkeväkin puoli. Äärimmäisissä tilanteissa on todellakin mahdollista kiihottaa niin paljon jotain ryhmää vastaan, ettei kyse ole enää sananvapaudesta. Joku voi esimerkiksi yhdessä jonkun järjestön kanssa yllyttää ihmisiä tappamaan jonkun ihmisryhmän. Näinhän tapahtui Ruandassa, kun valtion radiokanavilla hutuja yllytettiin tappamaan tutsit.

 

Tosin tällaisen äärimmäisen väkivaltaisen kiihottamisen tuomitsemiseksi ei tarvita kiihotuspykälää, vaan laiton uhkaus ja yllytys hyökkäävään väkivaltaan -pykälät riittävät. Niinpä kaikki sananvapautta kannattavat vaativat kiihotuspykälän poistamista.

 

 

Samalla on kuitenkin hyvä muistaa, että Suomessakin on ihan oikea kiihottamisongelma. Suvakit nimittäin ihan oikeasti pyrkivät tuhoamaan Suomen kansan elinedellytykset eli pyrkivät kansanmurhaan ihan samalla tavalla kuin esim. Kiinan kommunistihallinto, joka pyrkii lisäämään kiinalaisten ja muiden vierasperäisten määrää Tiibetissä. (Tosin Kiinan johtama kansanmurha on lievempi, koska kiinalaiset eivät sentään pyrki demonisoimaan ja tuhoamaan tiibetiläisiä perheitä.)

 

Kiinan kommunistien tavoin – tai siis vieläkin pahemmin – myös suomalaiset suvakit pyrkivät kansanmurhaan VALTION väkivaltakoneistoa käyttämällä. Kyse ei siis ole pelkästä puheesta ja mielipideasiasta, vaan VÄKIVALTAISESTA hyökkäyksestä Suomen kansaa kohtaan. Kyse ei siis ole edes yllytyksestä, vaan systemaattisesta koordinoidusta mafiamaisesta väkivaltaisesta hyökkäyksestä suomalaisia kohtaan.

 

 

Tähän väkivaltaiseen yllytykseen ja hyökkäykseen kuuluu tietysti vieläkin voimakkaampi hyökkäys suomalaisten perinteisiä johtajia eli valkoisia heteromiehiä vastaan. Heidät on alennettu toisen luokan kansalaisiksi, joita saa pahoinpidellä (poliisi ei syytä), herjata (myös perättömät me too tyyppiset ahdistelu- ja raiskaussyytökset), syrjiä (naisten ja vähemmistöjen ohituskaistat), demonisoida ja rutiininomaisesti ajaa vararikkoon erojen yhteydessä. (Mies menettää lapset ja talon, vaikka vaimo olisi ollut eroon kuinka syyllinen tahansa.)

 

Päivän kuva: Noitaroviot takaisin!?

 

 

Tätä laajamittaista hyökkäystä suomalaisia kohtaan johtavat tietysti suvakkipuolueet ja valtakunnansyyttäjäntoimisto. Ne ovat siis päivänselviä kansanmurhaajia, jotka pitää pysäyttää ja tuomita kansanmurhasta.

 

On siis kaksi vaihtoehtoa:

 

1. Poistetaan kiihotustyspykälä ja syytetään kansanmurhaajia esim. laittomista uhkauksista ja väkivaltaan yllyttämisestä.

 

2. Säilytetään kiihotuspykälä, mutta muutetaan se koskemaan konkreettista osallistumista kansanmurhaan.

 

Kakkosvaihtoehdossa nykyistä kiihotuspykälää voitaisiin käyttää nimenomaan suvakkeja vastaan. Tällöin voitaisiin välittömästi pidättää kaikki vähänkään merkittävät suvakit, kuten punavihreiden puolueiden poliitikot ja heitä tukeneet valtamedian toimittajat, johtavat EET-poliisit, valtakunnansyyttäjän toimiston syyttäjät ja Demla-johtoiset punatuomarit.

 

Pidätyksissä ei olisi mitään ihmeellistä. Kysehän olisi vain kansanmurhaavan punaringin pidättämisestä. Juuri näin tehtiinkin 100 vuotta sitten valkoisten tukahdetettua punakapinan.

 

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jälleen pitäisi perustaa keskitysleirejä ja teloittaa tuhansia punaisia. Järkevämpää olisi perustaa sekä Grand jury -tyyppisiä kansantuomioistuimia ja totuuskomissioita, jotka saisivat suvakit tekemään julkisia tunnustuksia ja maksamaan suuria vahingonkorvauksia. Näin saataisiin koko viranomaiskoneisto puhdistettua ja keskityttyä todelliseen viholliseen eli suvakkeja rahoittavaan pankkimafiaan.

 

 

Lue lisää:

Köyden Päivä?

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Kiihottaako valtakunnansyyttäjä Suomen kansaa vastaan?

  1. Marco kyllä asiat hoidetaan lopulta kuntoon. Ei tarvita mitään oikeusistuimia. Asiat menevät omalla painollaan kansanmurhamme loputtua, tietysti laillisesti.

    1. Mitäs te harvat Marcon fanipojat olette mieltä näistä Marcon itse kirjoittamista kommenteista jotka on muka jonkun muun kirjoittamia? Vai uppooko tää ihan tälläsenään teille?

  2. Juutalaiset tekevät kaikki aina täysin oikein, joten miksi emme matki joissain asioissa juutalaisia? Tällöinhän kukaan ei voi valittaa kun teemme samaa kuin juutalaiset. Juutalaisethan eivät koskaan tee mitään väärin.

    1. Älä nyt riehaannu, ei kukaan halua elää sinun maailmassasi. Olet niin itseäsi täynnä ja olet kokenut suomalaisten naisten taholta pettymyksiä pettymykseen perään, että olet muuttunut vainoharhaiseksi ihmisvihaajaksi.

  3. Valtakunnanvainoajan mielestä karvaiset kurdinaiset ja ympärileikatut somalinaiset ovat kauniimpia ja parempia kuin rotupuhtaat pohjoismaalaiset valkoiset naiset!

  4. Suomalaisten henkinen heikkous ihmissaastan poistamisessa on kostautunut jo monta kertaa historian aikana. Jälleen valkoisten heikkous poistaa tehokkaasti ihmissaastaa kostautuu nyt meille!

  5. Dewitt vedättää näitä aivottomia nimettömiä ja kumppaneita oikein kunnolla🤣 ainiin tuokin nimetön on itse dewitt joka kommentoi ”feikki”nimellä täällä antaen uskotella aivottomille että täällä olisi paljonkin lukijoita kuralehdessö. Dewitt oot niin turha muuta afrikkaa sopisit sinne hyvin🤣🤣🤣

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*