Marco de Wit 22 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laittoman Lehden eilisessä Päivän videossa kurdifemakko syytti avaruustähtitieteen professori Esko Valtaojaa patriarkaattia ylläpitäväksi rasistiksi.

 

Päivän video: Wokeisto

 

 

Tässä sama kurdifemakko tanssimassa neekeri-sanojen tahdissa.

 

 

 

Tyypilliseen tapaansa feministit eivät kuitenkaan peräänny, vaan hyökkäävät kahta kovempaa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Päivän video: Kurdifemakko. Osa 2

 1. Joo, jammailee neekerimusiikkia neekerisanojen seassa. Uhriutuminen ei onnistu fiksumpiaan vastaan kuten Eskokin osoitti.

 2. Miksi nuo Adolf Hitlerin ihailemat arjalaiset leikkivät aina n-henkilöitä. Johtuuko se kenties uskonnosta, jonka mukaan kaikki maailman ihmiset ovat heidän jälkeläisiään.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
  -Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”,

  1. Joo mutta ne arjalaiset on eri kuin Saksan Hitlerin arjalaiset. Natsit etsi alkuperäisiä arjalaiset Nepalista.

 3. Kattois itteä, naurais ja kasvais aikuiseksi, mutta eihän nuo ikinä. Mitähän vittua tuo yleensä teki tuolla, ganstä neekereihin kallellaan oleva väkivaltainen ikiteinipissis, joka uhkaa väkivallalla Valtaojaa joka on suvakki oikeasti, mutta toivottavasti nyt ymmärtää virheen turhasta, haitallisesta hyysäyksestä.

  1. Toivottavasti Esko tajuaa että promillekin on liika kehitysapuun. Eli jatkaisi vain Linkolan linjoilla siinä että ”vihreä” liike tuhoaa luonnon ja ihmisen. Kehitysmaista ei pidä roudat tänne öykkärielämäntason piiriin yhtään neekeriä tai muutakaan.

 4. Ylellehän pääsee kaikki valkoisia auttajia vihaavat ulkomaalaisidiootit ja Sannikat, jotka laskeskellen robottimaisesti kertovat järkyttyneensä melkeen 2 päivää myöhemmin, kuten aina nahkahousuissa persettä(jossa teinimäisesti älykänä) heiluttaen lopussa lähtee kameran edestä pöydän ääreen muka tutkimaan. Haluaa itelle miehen. Antamisen riemu on hänen lahjoista parhain. Paha virhe räppiämmältä ja Perskannikalta/ylenannilta. Oksettaa.

 5. kyömynenäinen miss kebab villiintyy, kun radiossa hoetaan necrua ja huoraa!

  Edelleen, kuka edes käy näissä kurdien kebabpizzerioissa?!! Hyi yääk!!!

  1. Boikottiin vain nämä irakilaiset/afgaanit/turkkilaiset mitälie ovatkaan. Sama albaaneille eli kosovolaisille. Tosin valtio elättää ne kuitenkin, joten tuskin ovat lähtemässä täältä yhtään mihinkään.

 6. Esko Valtaojan harkitsemattomista N-puheista televisiossa raivostunut Renaz Ebrahimi veti Ylessä DJ-keikan: N-sana kuultiin 57 kertaa!

 7. F-pikkuemakko on johdonmukaisesti epälooginen ja tekopyhä hyvesignaloija. Tuleva vahva ministerikanditaatti jossakin tulevassa hallituksessa. Ruotsin hallituksessa on ollut useita ei-kantaruotsalaisia ministereitä. Tuleeko tästä kurdista esimerkiksi ensimmäinen ulkoministeri Suomen hallitukseen muutama vuoden kuluttua. Jos noudatetaan intersektiaalisuuden agendaa, niin voisikin vaikka tapahtua, kun skaalataan huonointa vaihtoehtoa tulevaisuudessa suomalaisille. Etuoikeutetut matu-naiset syrjäyttävät kantasuomalaiset naiset politiikan johtotehtävissä. Looginen jatkumo on juuri sitä tässä intersektionaalisten agendassa.

 8. "Luonnon salaisuudet ovat kaksiteräinen miekka. Ansaitsemattoman kädessä niistä on enemmän kuin todennäköisesti tuleva tappavia." sanoo:

  https://doczz.net/doc/7012463/salainen-oppi-iii–1-51-.pdf

  https://sun9-42.userapi.com/impg/prkjUec4zTRi7ltmt2zdduG1iefoagCWpPzDmw/fgCwXfOjUW8.jpg?size=1072×980&quality=96&sign=9f952c0bd3361bbcd12d82368044dfe6&type=album

  ”Esko Valtaojan artikkeli ”Ihmiskunta jää eloon kunhan vain päästään eroon vihreästä liikkeestä””

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1f/Crismon-symbol.svg/800px-Crismon-symbol.svg.png

  ”Schema del Monogramma di Cristo, emblema del Sole e dei suoi raggi”
  Google Kääntäjä
  ”Kaavio Kristuksen monogrammista, auringon tunnuksesta ja sen säteistä”

  https://news.vcgamers.com/wp-content/uploads/2021/08/Skorpion.jpg

 9. Miksi tuo on vaalentanut hiuksiaan joskus? Miksi tuo leikkii suomalaista? Miksi tuo välillä leikkii mustaa? Eikös tuo ole juuri sitä perkeleen kulttuurin omimista. Suomalainen tuo ei ole ja jättäisi sen rapinkin pois, kun se taas on Amerikan mustien musiikkia. Ei ole iranilaisella kommunistilla osaa eikä arpaa niin suomalaisuuteen kuin mustaan amerikkalaisuuteenkaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*