Free speech 23 marraskuun, 2021

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti sanoo suoraan, ettei Joe Biden ole vain valepresidentti, vaan myös Israelin pyörittämän kansainvälisen pedofiiliringin pitkäaikaisempia jäseniä. Niinpä Laiton Lehti on julkaissut useita juttuja Bidenin pedofiliasta ja pakonomaisesta lasten koskettelusta.

 

Valepresidentti Joe Biden pedoilee jälleen

 

 

Bidenin kohteena ovat sekä pikkutytöt että pikkupojat, koska he eivät osaa puolustautua. Ei varsinkaan, kun heidän vanhempansa vain naureskelevat Bidenin pedoilulle.

 

Onneksi on myös rohkeita lapsia, jotka osaavat pitää puoliaan sekä vanhempiaan että pedo-Bideniä vastaan.

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Pikkutyttö pysäyttää valepresidentti Joe ”Pedo” Bidenin

  1. Mitä tämä kertoo lasten vanhemmista? Antavat vain jonkun pedofiilisaastan nuuhkia, kosketella ja hiplailla? Minkälaisia pelkurimaisia raukkoja ja niljakkeita heidän vanhempansa ovat? Oli sitten pedofiili tai ei, niin kyllä minä vetäisin välittömästi turpaan lastani koskettelevaa ja nuuhkivaa pedofiilien. Nämä vain naureskelevat kun heidän lapsiaan kosketellaan ja nuuhkitaan.

  2. Valkoiset naiset ovat aivan kuumana Joe Bideniin ja juuri naiset äänestävät häntä, vaikka tietävät Joe Bidenin olevan pedofiili!

    1. Ja mistähän te, sinä ja dewit tiedätte, että Biden on pedofiili? Äläkä nyt viittikö olla noin naurettavia. Teiltä menee uskottavuus kokonaan, jos sitä nyt koskaan on ollutkaan. Tässä päivänä eräänä huomasin, että tämä laiton lehti onkin tarkoitettu huonoksi huumorilehdeksi.

      1. Silkkaa oksennustahan tämä ”lehti” on. Saahan täältä päivän naurut välillä noista Marcon sössötyksistä. On se vaan sekaisin.

  3. Marcoliinillä on itse pedofiili eräässä videossa juoksi erittäin nuoren tutön perässä metsästä pois😂

Comments are closed.