Marco de Wit 23 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on yhä uudestaan ja uudestaan korostanut kuinka Rothschildien (juutalaiset) ja Rockefellereiden (waspit) dominoiman hallitsevan eliitin valta perustuu niiden hallitsemaan rahakoneeseen. (Vähimmäisvarantopankkijärjestelmään perustuva Citybankin, (Rockefellerit), JP Morgan Chasen (Morganit ja Rockefellerit) ja Goldman Sachisin (juutalaiset) yhdessä omistaman FED:in johtama pankkikartelli.)

 

 

Klikkaa ja lataa kirja ilmaiseksi

 

 

Rahakoneellaan hallitsevan eliitin on helppo tuhota tai lahjoa kaikki vastustajansa sekä ostaa akatemia, valtamedia ja niiden tukemat poliitikot. Tämän takia valtaeliitti myös hallitsee ideoita eli yksityisiä Ivy League-yliopistoja (suurin osa johdosta juutalaisia) sekä aseita eli Naton sotateollista kompleksia (suurin osa johdosta waspeja), joka tuhoaa suoraan (Irak, Libya, Syyria) tai epäsuoraan (värivallankumoukset) kaikki, jotka uhkaavat rahakonetta ja sitä tukevaa petrodollaria.

 

Rahakoneen valikoivalla rahoituksella valtaeliitti pystyy vähitellen kartellisoimaan koko maailmantalouden muutamien jättimäisten monikansallisten yritysten ympärille. Tämän takia valtamediakin on pitkälle on vain kuuden jättifirman omistuksessa. Täysin sattumalta nämä ovat pitkälti juutalaisten hallussa.

 

 

Juutalainen mediavalta

 

 

 

Miksi emme sitten koskaan kuule tästä talouden, akatemian ja varsinkin valtamedian kartellisoitumisesta?

 

No, kukapa sitä omaa oksaansa sahaisi. Valtamedia ja varsinkin Hollywood on pitkälti juutalaisten johtama, joten eivät he tietysti heikennä omaa valtaansa. Päinvastoin. Silloinkin kun Hollywood kertoo valtamedian jättifirmoista, niin kritiikin kärki kohdistuu niiden väitettyyn konservatiivisuuteen. Eli äärimmäisen suvakkimainen valtamedia on kuulemma vieläkin liian konservatiivinen!

 

Hyvä esimerkki tästä on TV-sarja Succession.

 

 

Rotten Tomatoes video

 

Sarjassa pahiksena on 80-vuotiaan konservatiivisen patriarkan johtama mediayritys. Patriarkka esitetään tietysti rasistisena ja häikäilemättömänä dinosauruksena, joka yrittää epätoivoisesti pitää kurissa perijöitään eli lapsiaan.

 

 

Luonnollisesti patriarkka esitetään myös waspina! Siis vaikka lähes kaikki jättimäiset mediayritykset ovat nimenomaan juutalaisten omistamia.

 

Toisaalta on sarjassa se hyvä puoli, että ainakin voi olla patriarkan puolella ja nauttia siitä miten hän pistää kaikki kuriin.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Puolikonservatiivinen TV-sarja Succession sai lisäkauden

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*