Marco de Wit 23 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on korostanut valekoronavalepandemian olevan vain juoni poliisivaltion synnyttämiseksi. Tavallinen flunssa ja influenssa on vain brändätty koronaksi. Tämän takia influenssakin ”katosi” viime talvena.

 

Laiton Lehti on myös korostanut, että valtaeliitti tietää kyseessä olevan vain valepandemia. Tämän takia se ei esimerkiksi pidä turvavälejä ja käytä maskeja omissa kokoontumisissaan.

 

 

Päivän video: Maskitus

 

 

Valtaeliitti ei myöskään halua ottaa rokotteita joko lainkaan tai ainakaan ensimäisten johdossa. He haluavat massojen ensin testaavan koronarokotteet. Tämän vuoksi moni keksii tekosyitä olla ottamatta rokotetta tai sitten vain teeskentelee ottavansa rokotteen, kun oikeasti ottaakin pelkkää suolaliuosta.

 

 

Riikka Purra: Väitteet suolaliuosta sisältävistä eliitin koronarokotteista on vaarallinen salaliittoteoria!

 

 

Sama juoni on ollut myös yhdellä kovimmalla rokotemafian (juutalaisella?) kätyrillä, rokotetutkija Hanna Nohynekillä.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Rokotetuputtaja Hanna Nohynek välttelee itsensä rokottamista?

  1. THLn alilääkärin Pinokkio nenä kasvoi ainakin metrin. Eli lääkäri tuputtaa myrkkypiikkejä mutta ei halua itse ottaa piikkiä. Luonnollinen immuniteetti pitää huolen ihmisestä, ja tämä alilääkäri hyvin tietää. Ei pidä mennä neulalla ruiskuttamaan aineita joiden vaikutuksesta ei ole tietoa. Toki nyt on tietoa. Ihmisiä kuolee ja vammautuu näihin myrkkypiikkeihin. Mielummin vesitykillä kohti suoraan kuin murhapiikillä. No niin, tulihan se sieltä, THLn rotta tietää että rokote annoksia on loputon määrä, eivät ne lopu kesken. Mutta THLn alilääkäri karttaa piikkiä kuin ruttoa. Tekosyynä televisio lähetyksessä oli se että joku toinen saa olla koekaniini, Nohynek väistää piikin koska hän ei sitä tarvitse, mutta muiden on se otettava kun THLn sponsorit globaalit lääke ja huumeyhtiöt tulee muuten vihaiseksi.

    Tehkää kuten me käsketään, älkää tehkö kuten me teemme. THL koelabra toivottaa hyvää joulua

  2. Koronapiikit on lääketeollisuudelle mieletön kultasuoni, kun aina mainostetaan kuinka seuraava ja seuraava piikki vapauttaa yhteiskunnan ja valtiot tilaa aina uusia ja uusia eriä ja kääntelee vivusta kansalaisvapaudet on, off, on, off…

  3. Tai paremminkin yhteiskunta kiinni – rokote – auki, kiinni – rokote – auki, kiinni – rokote – auki…

  4. Kappas, Hanna Nohynek on sairastanut KORONAN. Pirteältä vaikuttaa, hengissä ja tuskin kärsii kuuluisasta long covidista, kun jaksaa töitäkin paiskia joka päivä maamme 100% roketekattavuuden puolesta. Oliko edes sairauslomalla vai kulkiko tartuttelemassa muita? Hanna voi olla vastuussa vaikka jonkun vanhuksen kuolemasta, sehän on kuulemma rokottamattomien syytä! Ja nyt itse piikittömänä edustaa sitä pahamaineista rokottamattomien tilastoa ja paasaa tuomiopäivän lailla muita myrkkypiikille. Ei hyvää päivää.. Ja lampaat juoksee jo kolmannelle piikille, kausi-influenssapiikit menossa myös ja suu vaahdossa suostutaan koronapasseihin ja maskituksiin. Ihmeellisintä vielä, että vanhemmat antavat rokotuttaa omat lapsensa. VMP!

  5. Ai että rokotteista pulaa? Juuri kerrottiin, että miljoona ylimääräistä piikkiä on varastossa tuntemattomasta syystä (ainakin hommaforumissa noin puhuttiin lähdeviitteiden kera). Eiköhän sieltä liikene koukkunokalle koko kolmen ruiskeen setti, sen verran solidaarisuutta ja vastuuta kansalta löytyy aina. Nohynek jonon kärkeen ehdottomasti. Voi ottaa huoletta kaikki minunkin piikkini.

  6. Tuo video pitää laittaa hyvään talteen! Mutta ei sitä olis kannattanut katsoa… Kunnon raivarit saa tollasesta! Vittu mikä nauta! JUMALAUTA!!!!!

  7. Olen jotenkin yrittänyt ymmärtää rokotevastaisia, mutta luettuani näitä juttujanne en enää ymmärrä. Teette itsestänne naurettavia, sen lisäksi että olette tyhmiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*