13 thoughts on “Päivän kuva

 1. Joh 8:44 ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. ”

  1. Lukekaapa Jeesuksen tilitys ”voi teitä, lainoppineet!” Se on kovaa kamaa alusta loppuun, kuten seuraavakin:

   Mutta yhtäkkiä Jeesus tuli heitä vastaan ja tervehti heitä. He menivät hänen luokseen, syleilivät hänen jalkojaan ja kumarsivat häntä.

   Silloin Jeesus sanoi heille: »Älkää pelätkö! Menkää sanomaan veljilleni, että heidän pitää lähteä Galileaan. Siellä he näkevät minut.»

   Naisten ollessa matkalla muutamat vartiomiehistä menivät kaupunkiin ja kertoivat ylipapeille kaiken, mitä oli tapahtunut. Silloin nämä kokoontuivat neuvottelemaan yhdessä vanhimpien kanssa ja päättivät antaa sotilaille suuren summan rahaa.

   He sanoivat sotilaille: »Sanokaa, että hänen opetuslapsensa tulivat yöllä, kun te nukuitte, ja varastivat hänet. Ja jos tämä tulee maaherran korviin, me kyllä lepytämme hänet ja järjestämme niin, ettei teille koidu ikävyyksiä.» Sotilaat ottivat rahat ja tekivät niin kuin heille oli sanottu. Heidän kertomustaan on juutalaisten keskuudessa levitetty tähän päivään asti.

   Matteus 28:9–15

 2. Jaa, ettei se luterilainen seurakunta seuraakkaan Jeesuksen esimerkkiä ja ole heikompiosaisten puolella. Vaan on lääketeollisuuden ja rahatalouden puoella.

 3. Kirkko on menetetty! Naispappeja, homoja, koronafoobikkoja ja matuja kirkot pullollaan.

  On vain ajan kysymys kun pahamaineinen allahin papitar aktivoituu ja jatkaa yhteiskunnan tuhoamista!

  Milloin kirkko ottaa kantaa ja tuomitsee lasten sukupuolielinten silpomiset ja uskonnolliset rituaaliteurastukset, jotka ovat käytännössä verellä mässäilyä ja eläinten kidutusta!

 4. pitäisi palauttaa aikaan, ennen naispappeutta.Naispappeus ,julkinen homoilu, lesbohäät ovat kaikki satanistisia rituaaleja.Kirkko pitäisi myös puhdistaa satanistisista liberaaleista .

  1. Täysin totta. Satanistit eli noidat ovat aina yrittäneet tuhota oman ryhmänsä fyysisesti ja henkisesti abortteja tekemällä, lapsia murhaamalla, järjestämällä orgioita jne. Nyt he ovat hyvin lähellä onnistua. Pysäyttäkää satanistiperkeleet.

  1. No mutta sehän on ihan oikeasti apartheid valtio. Tässä asiassa ovat siis (kerrankin) aivan oikeassa.

  2. Israelihan on apartheid-valtio. Paljon pahempi vielä mitä Etelä-Afrikka oli koskaan. Afrikassa monet neekerit nimenomaan halusivat Etelä-Afrikkaan, koska siellä oli niin hyvä olla neekereille.

 5. tämä pappi johtaa jotain ihan muutakun jumalan valtakuntaa. nyt eroan kyllä kirkosta välittömästi. tämmöisen sielunvihollisen takia, oikein kuvottaa tämä asia nyt. tämä pahan pappi joutuu helvettiin se on vissi

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*