Marco de Wit 24 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Neekeri-sana on täysin hyvä ja normaali sana.

 

Päivän video: Halutaan olla neekereitä

 

 

Viime aikoina matut ovat kuitenkin taas alkaneet uhrautumaan neekeri-sanasta.

 

 

Tulossa uusi aloite neekeri-sanan kriminalisoimiseksi?

 

 

Aloite on tosiaan taas vireillä. Tällä kertaa sillä näyttää olevan femakkojen tuki.

 

 

 

Varsinkin kurdifeministit ovat valittaneet neekeri-sanasta. Nyt kuitenkin yksi kurdi yrittää vähän jarrutella kommunistikavereitaan.

 

Puopolo ei kuitenkaan tässä haastattelussa kysy tärkeintä kysymystä: Mitä kurdit tekevät Suomessa?

 

Heillähän on vihdoin oma valtiokin. Mikseivät palaa sitä jälleenrakentamaan??

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Suomen kurdi Esko Valtaojan n-sanakohusta: ”Lopettakaa meidän puolestamme loukkaantuminen!”

 1. Koska länsimaissa saa rahaa. Länsimaissa on mukavaa. Mutta kuka tietää miksi valkoisissa länsimaissa on ”mukavaa”?

 2. Minusta kyllä n-sanaa käytetään afrikkalaisista. On muitakin tummaihoisia, kuten intialaiset, aboriginaalit sekä Tyynenmeren saarten alkuasukkaat. Jos kurdi vetää sitten herneet nenäänsä n-sanasta, niin kyse voisi olla jonkinlaisesta identiteettiongelmasta ja omien rajojen hahmotushäiriöstä. Ymmärtääkseni kurdeihin on Suomessa muutenkin suhtauduttu hiukan myönteisemmin kuin arabeihin, afgaaneihin tai somaleihin. Tosin heitäkin näyttää sitten olevan joka lähtöön.

  Tui valkoisten haukkuminen etuoikeutetuksi tuntuu olevan maahanmuuttajien VIP-passi jonon ohi. Ei tarvitse kotoutua, ei sopeutua, riittää, että muistuttaa kantaväestöä heidän etuoukeutetusta asemastaan, niin kaikki kannetaan eteen. Unohtuu, että me suomalaiset olemme tehneet jopa vuosituhansia työtä sopeutuaksemme näihin oloihin.

 3. Matut puhuvat aina ”meistä suomalaisista” kun tällä halutaan jotain hyötyä, mutta he puhuvat taas ”meistä ryhmästä X” kun taas erottautumalla omaksi etniseksi ryhmäksi saavutetaan jotain hyötyä. Matut eivät kuitenkaan pidä itseään samana kansana, vaan he ajattelevat aina itseään ja oman kansansa etuja, mikä sinänsä on hieno asia, mutta heidän pitää toimia oman kansansa hyväksi omassa maassaan! Ei tulla kirottu Suomeen puhumaan maan X tilanteesta. Kurdeille on kaikki tarjolla omassa maassaan jos vaan haluavat taistella sen puolesta. Ei ole mitään tekosyytä tulla Suomeen vikisemään Kurdistanin tilanteesta!

  1. Näinhän se on. He ovat suomalaisia välillä ja välillä he ovat ei-suomalaisia. Ihan miten saa uhriutua ja lypsettyä kulloisenkin tilanteen mukaan. Uloshan nuo pitäisi potkia kaikki, niin loppuisi ongelmat kertalaakista kaikille. Miten helvetissä kurdeista tuli Suomen ongelma? En voi käsittää. Ei kurdeja Suomessa → ei ongelmia kurdeista/kurdeilla Suomessa. As simple as that.

   Ja Renazi se soittelee YLEn rahoilla musiikkia jossa hoetaan neekeriä puolensataa kertaa tunnissa. Eikös sillä ole kahden oikean puolineekerin kanssa ohjelmakin YLEllä? Eikös rap oli amerikkalaisten mustien musiikkia? Peijoonako se Renazi sitä omii itselleen. Ja omiihan se Suomeakin itselleen samallalailla.

   Mitä kurdit tekevät Suomessa? Iran on yksi maista joissa poliittinen kommunismi on kiellettyä. Minulla on vahva veikkaus miksi karkasivat Iranista Suomeen, jossa on kaksikin kommunistipuoluetta ehdolla eduskuntavaaleissa. Ja siihen päälle sitten vielä SDP, vasemmisto ja muut. PKK on siis kommunistipuolue, joten Iranissa se ei voi laillisesti toimia. Mainitaan tähän että Nazima Razmyarin perhe myös pakeni Afganistanista aikoinaan. Naziman isä oli maassa kovan luokan kommunistivaikuttaja. Sieltä oli kuitenkin punaisten lähdettävä, mutta Suomesta löytyi onneksi SDP ja nyt Nazima pyörittää väestönvaihtobisnestä samalla suomalaisia paskaksi haukkuen.

   Ratkaisu: kurdit eli irakilaiset, iranilaiset, turkkilaiset ja syyrialaiset jne. takaisin koteihinsa, omien maidensa kukoistusta rakentamaan. Täällä emme kaipaa heidän vihaansa suomalaisia heteromiehiä ja naisia kohtaan. Saarnatkoot feminismiä ja aakkossyöpää siellä omissa kotimaissaan.

 4. Mustat voi itse laulaa ja kutsua itseään neekereiksi, mutta valkoisen sanomana se on järkyttävää. Se Ebrahimi itsekin on lauleskellut nigga-biisejä ylellä, jossa sillä ja kahdella muulla ruskealla woke-tytöllä on jopa oma hyvin tiedostava musiikkiohjelmansakin radiossa eli yllättäen nämä suvakkifemakot ovat taas ylen palkkalistoilla.

 5. ettei vaan kurditaustainen valeneekeri nyt pilannut Suomessa notkuvien kurdien maineen?!!

  On todellakin aiheellista kysyä, että mitä ihmettä kurdit edes tekevät Suomessa? Kurdeilla on kuitenkin kurdistan ja vielä tämän lisäksi kurdeilla on oma mielikuvitusvaltio, eli Rovaja!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*