Marco de Wit 25 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut yhdestä woke-uskontoa julistavasta kurdifemakosta, joka syyttää kaikkia suomalaisia suvaitsemattomiksi rasisteiksi.

 

 

Päivän video: Kurdifemakko. Osa 2

 

 

Nyt on käynyt ilmi, että kyseinen kurdifemakko syyttää myös muita maahanmuuttajia liian suvaitsemattomiksi.

 

Tässä ollaan kyllä jo ihan uhriutumisen (ja syyttelyn) äärirajoilla.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Päivän video: Ammattiuhriutuja

 1. Jos nenäpäivä on pulkkanokan mielestä rasismia ja halveksuntaa odottaisin kehitysavun ym loppuvan samantein. Mitäs kurdit täällä yleensä tekee? Pärjäämme ilman,kuten ennen. Hopi hopi

 2. It seems that WHITE (nonjews) do not want to face reality ..There is a low intensity Racial Civil War against whites/christian/Western peoples. Blacks and other minorities had become the shock troops for the Talmudic replacement CRT forces. The fewer WHITES demographics the harder it will become to fight back, peacefully, legally and otherwise. In another 20yrs into the future a case/verdict like Kyles RittenHouse will be impossible to achieve. Many other countries that were facing dwindling native/racial populations instituted open borders for their REturning diasporas, racial exiles…for Example Spain, Italy, Japan, Germany, welcome expats living abroad to return. Japan open its borders to any emigrant residing/born abroad at least having ONE japanese ancestor…Now the liberal open borders DEM/LEFT are protesting/blocking open borders/HB visas in Misssissippi,AK,TN… for poor displaced White Boers/SAfricans, Australians, NZealenders, and open borders for ANGLOS from Latin America..DEMOGRAPHICS is destiny…WHITES???? Natalism??? OPEN BORDERS NO VISA requierements for any White/ANGLOS from all over the world…TOO Late..???

  “… our most powerful weapon is fomenting racial unrest: that is, inciting black against white.”
  – Jewish playwright Israel Cohen, June 7, 1957 –

 3. IltaSatu kertoo kolmen VALKOISEN miehen syyllistyneen MUSTAN lenkkeilijän murhaan…onko tää syyllistämistä,rotuerottelua vai mitä vit..sillä on väliä onko ne valkosia,mustia,miehiä,naisia ELKÄÄ EROTELKO: 3henkilöä todettiin murhanneen 1 lenkillä olleen henkilön. Kas tällee ja kukaan ei loukkaannu…ehkä?

  1. IltaP*ska ei kerro Waukeshassa jouluparaatiin ajanen MUSTAN tappaneen 6 VALKOISTA. Tämän tuhoteon on sensijaan tehnyt ”mies”. Feminismiä ettei kutsuttu ”henkilöksi”. Kysessä on valikova rotuerottelu, ja valikoiva sukupuolierottelu.

   1. Ei siellä kukaan ole ketään tappanut. Auto vain ajoi yli. Ja kyllä, ihmisiä kuolee. Get over it! Ei siellä enää ketään kuole. No, yksi kuoli vielä sairaalassa, mutta NYT ei kukaan juuri tällä hetkellä kuole. Se kesti hetken vain se kärsimys ja yliajo, nyt kaikki on taas IHAN HYVIN.

    Jatketaan.

 4. Kurdi-noitakin sanoo, että miksi meidän pitää olla täällä paijattavana, muttei sisäistä asiaansa ja lähde v#€tuun.

 5. Kyllä hymy hyytyis kun kotia menis ja toteais: ei piip mä olin tyhmä, en hän mä täällä voi olla kuin nenäkäs euroopan herra. Kukaan ei välitä vaikka tein yhden dj keikan valmiiksi maksettuna kolminkertaisesti kuin artisti olisin muka, ylelle.

 6. Taas kerran Miss Kebab raivoaa! Ettei vaan perimässä ole epäselvyyksiä, jotka lisääväät impulssiiviisutta?!!

  Milloin kurdit viimein lähtevät mielikuvitusvaltio Rovajaan?

 7. Kyseessä taitaa olla ilmeisen narsistis-psykopaattinen mielisairas wokefeministi. Ei tosiaan vaikuta mieleltään terveeltä. Mielisairailla on vahva taipumus kannattaa sairaita ideologioita. Pitäisikö näiltä terveyssyistä katkaista munanjohtimet etteivät vahingossakaan pääse tekemään lisää ilmeisen mielisairaita jälkeläisiä, mitä häh?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*