Marco de Wit 25 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Noin sata vuotta sitten tsaarin vallan viimeisinä vuosina poliiseista oli tullut kansanvihollisia.

 

Niinpä Suomen itsenäistettyä KAIKKI poliisit saivat potkut. Vain luotettavimmat poliisit palkattiin takaisin, kun itsenäinen Suomi loi uuden poliisilaitoksen.

 

 

Samalla tavalla nykyisistä Eurostoliiton poliiseista on tulossa kansanvihollisia. Tämä näkyi jo matuaallon aikana, kun poliisit hyökkäilivät rauhanomaisten kansallismielisten kimppuun samalla, kun hyysäsivät rikollisia laittomia ja katsoivat sormien läpi Antifa- ja PKK-terroristien rikoksia.

 

 

Vielä selvemmin poliisin mädännäisyys tuli esille tänä vuonna, kun poliisit hyökkäilivät koronarealistien kimppuun pampuin ja koirin samalla, kun antoivat Elokapinaterroristeille täysin vapaat kädet katkaista vaarallisella tavalla teitä ja jopa piirittää valtioneuvoston.

 

Pahinta tässä kaikessa on, että valtamedia pimittää tämän poliisin kaksoisstandardin kaikkialla maailmassa. Onneksi välillä poliisin sikaimaisuus jää videolle. Alla esimerkki Alankomaista, jossa kansa on alkanut nousemaan polpoa vastaan.

 

 

Alankomaissa täysi sota koronasulkua vastaan. Poliisi ammuskelee mielenosoittajia kovilla!

 

 

Polpo tietysti kostaa kaiken vastarinnan. Tässä pari erittäin raukkamaista poliisia, jotka on ehdottomasti saatava tuomiolle.

 

Onneksi heidän henkilöllisyytensä tiedetään.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Raukkamainen polpo kidutti mielenosoittajaa

  1. On kysytty että miten pitäisi varautua ja valmistautua.

    Pienryhmä jossa on noin 4-8 henkilöä olisi hyvä että jokaisella olisi joku erityinen taito. Yksi joka osaa ohjata, lennättää dronea, yksi joka osaa korjata/huoltaa aseita, yksi joka osaa korjata/huoltaa autoja, yksi joka osaa radiot/viestinnän/tietokoneet, vähintään yksi jolla on erinomainen paikallistuntemus jne. Tarvitaan paljon erilaista osaamista. Yhdessä olemme voimakkaita. Yksin olemme heikkoja. Mitään erityisosaamista ei voi väheksyä. Tarvitaan mielellään terveydenhoidon ammattilaisia.

    Kaikkea ei voi eikä pidä tässä sanoa mutta nyt on viimeistään oikea hetki perehtyä johonkin asialliseen oppaaseen sissitoiminnasta.

    Voidaan myös kutsua julkisesti koolle suurempi määrä ihmisiä, mutta tällöin on vaarana se että esim supo tai joku muu urkkija tulee paikalle. Strategisia, taktisia asioita ei saa paljastaa vainoojalle.

      1. Paskanjauhanta. Vaaleista toiseen teemana persut on paskoja, viruksia ei ole ja maahanmuuttajat pois vaikka noista ei edes pääsisi päättämään jos jostain ihme syystä tarpeeksi ääniä saisi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*