Marco de Wit 25 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Tuhon ja Hävityksen Laitoksen (THL) satanistit yrittävät levittää valhetta rokottamattomien pandemiasta. Kyse ei ole vain törkeästä valheesta, vaan emävalheesta, jonka sisällä on useita valheita. THL:n valheet ovat kuin sipuli paitsi, että ne itkettävät vain tavallisia ihmisiä samalla, kun korruptoituneet rokotetutkijat ja virkamiehet nauraen kävelevät pankkiin.

 

Viruspandemia sisältää kuusi emävaletta. Ne ovat kuitenkin nerokkaita emävaleita, koska koko huijaus on tehty:

 

1. Kääntämällä todistustaakka

2. Löysentämällä määritelmiä

 

Kyse on vanhasta argumentaatiokikasta, jolla voitat kaikki väittelyt. Ei tarvitse muuta kuin asettaa kaikki todistustaakka vastapuolelle samalla kun itse siirtelee omia maalitolppiaan. Tämä on sama kuin jos sinun jalkapallojoukkueesi toimisi samaan aikaan myös tuomarina ja kaiken kukkuraksi maalisi pienenisi olemattomaksi aina vastapuolen hyökkääjän lähestyessä.

 

Alla on lueteltu kuusi määrittelykikkaa. Varmuuden vuoksi määritelmä-sana on aina paksunnettu.

 

 

A. Feikkipandemia

Todellisuudessa mitään pandemiaa ei ole olemassakaan, vaan kyse on normaalista flunssasta/influenssasta, joka on vain nimetty koronaksi. (Tämän takia viime talvena influenssa-aaltokin katosi.)

Varmuuden vuoksi pandemian määritelmää muutettiin parin vuotta sitten, jotta käytännössä mikä tahansa nuhakausi voidaan julistaa pandemiaksi.

 

Uuno: Salakavala epidemia

 

 

B. Feikkivirus

Määrittelypeliä on leikitty myös virusten kanssa. Virusten eristämisen kriteereitä/määritelmää on löysennetty vuosi vuodelta ja nyt niitä viruksia ja niiden loputtomia variantteja sitten ”löytyy” joka vuosi valtavia määriä. Siis vaikka YHTÄKÄÄN ei ole asianmukaisesti eristetty Kochin postulaattien mukaisesti. Siis vaikka luulisi elektronimikroskooppien ja teknologian myötä eristämisen olevan yhä vain helpompaa.

 

Video: Koronavirusta ei ole olemassa!

 

 

Virologi Stefan Lanka korostaa, ettei mitään koronavirusta ole olemassa, vaan flunssa on vain kehon rasitustila, joka johtuu stressistä, ylipainosta, myrkyistä ja varsinkin D-vitamiin puutostilasta. Tämän takia Mustassa Afrikassakaan ei ole korona- eli flunssapandemiaa, koska siellä ihmiset saavat auringosta automaattisesti tarpeeksi D-vitamiinia. (Poikkeuksena muslimimaat, joissa varsinkin naiset peittävät ihonsa.)

 

 

Paras lääke koronaan: Keskipäivän aurinkoa 30 min. tai D-vit. 100 mcg/vrk

 

 

 

C. Feikkitartunta

Myös tartunnan määritelmää on löysennetty vuosi vuodelta. Enää ei edes yritetä todistaa tartuntoja fyysisesti, vaan tilastollisesti. Kaiken kukkuraksi biolääketieteen nobelisti ja PCR-testin keksijä Kary Mullis on korostanut, etteivät testaukseen usein käytetyt PCR-testit löydä mitään virusta, vaan enintään jotain mitättömän pieniä tarkemmin määrittelemättömiä virus-, prioni-, eksosomi-, tms. osia ja jäämiä, jotka eivät todista yhtään mitään mistään. Koronatestit ovat pelkkää roskaa.

 

 

Nobelisti Kary Mullis: PCR-testi ei sovellu (koronankaan) diagnosointiin

 

 

Stefan Lanka ja tohtori Kaufaman tarkentavat, että koronatestit löytävät mahdollisesti jotain eksosomeja eli tietynlaista solujätettä, jota flunssaiset tai muuten sairaat ihmiset erittävät päästäkseen eroon kehonsa sisäisistä myrkyistä. Nämä eksosomit on valheellisesti julistettu viruksiksi, vaikka niitä ei ole koskaan eristetty. (Eikä voidakaan eristää, koska solujäte on aina hieman erilaista.)

 

 

 

 

 

Välillä joku naivi terveysviranomainen lipsauttaa, ettei koronaa ole kunnolla eristetty.

 

 

 

 

Ei siis ole olemassa mitään koronavirusta eikä myöskään mitään tarttuvaa koronatautia eikä siten myöskään mitään epidemiaa puhumattakaan pandemiasta. Kyse on vain siitä, että flunssalle/influenssalle on annettu uusi nimi.

 

 

 

 

Aivan samalla tavalla tietyille tuberkuloosi- ja autoimmuunisairauksille annettiin aikoinaan uusi nimi eli AIDS.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

 

Koronaa ja AIDS:ia ei siis ole olemassa. Eivät ihmiset kuitenkaan esitä sairastuneensa, vaan ovat ihan oikeasti sairastuneet perinteisiin sairauksiin, joita on vain alettu kutsua uudella nimellä samalla liioitellen niiden vakavuutta ja tarttuvuutta. Rokotefirmat ovat harrastaneet tätä peliä jo vuosikymmeniä eli aina kun lanseerataan joku rokote, niin se muka poistaa jonkun taudin. Todellisuudessa tauti jatkaa olemassaoloaan, mutta sille on vain annettu uusi nimi. Tämä on helppoa, koska harvoin mikään tauti on yksiselitteisesti määriteltävissä ja diagnosoitavissa.

 

(Periaatteessa tiedustelupalvelut ovat voineet vielä heittää tähän määrittelysoppaan joitain näyttelijöitä tai jopa oikeita laboratoriossa kasvatettuja tappajabakteereja, tms., kuten nähtävästi Kiinassa tehtiin, jotta saataisiin paniikki aikaiseksi ja lopetettua Hong Kongin mielenosoitukset.)

 

 

D. Feikkirokotteet

Koronarokotteista ei siis ole yhtään mitään hyötyä, vaan pelkästään haittaa. Rokotetehtaat tietävät tämän ja siksi yrittävät tehdä niistä mahdollisimman vaarattomia, jotta saisivat myydä ihmisille hyödyttömiä litkuja samaan tapaan kuin ennen myytiin ihmekäärmeöljyjä, yms. Tyhmiä asiakkaita löytyy aina.

 

Varmuuden vuoksi noin vuosi sitten vielä muutettiin rokotteenkin määritelmää, jotta ihan mitä tahansa kokeellista litkua voitaisiin kutsua rokotteeksi.

 

Rokotetehtaiden on kuitenkin vaikea tehdä litkuistaan täysin vaarattomia varsinkin, kun yrittävät feikkipandemian varjolla tuoda markkinoille uutta helpommin patentoitavaa transhumanistista mrna-tekniikkaa. Uutta tekniikkaa ei tietysti voi tehdä turvalliseksi lyhyillä testeillä, joten koronarokotteet sairastuttavat ja tappavat monia ihmisiä.

 

Lasten äkilliset kuolemat lisääntyneet räjähdysmäisesti!

 

 

E. Kuolemat

Kuoleman määritelmää ei olla sentään vielä muutettu, mutta vakavuuden määritelmä ollaan käytännössä muutettu. Rokoteyhtiöt eivät nimittäin yhtään hätkähdä rokotekuolemista. Liioittelemalla pandemian vaarallisuutta on helppo saada ihmiset hyväksymään rokotteiden aiheuttamat kuolemat ”pienenä hintana”. Lisäksi on helppo lahjoa virkamiehiä ja poliitikkoja. Monopolistiset lääke- ja rokoteyritykset ovatkin lahjoneet valtion viranomaiset antamaan heille totaalisen vastuuvapauden, vaikka eivät edes suostu kertomaan rokotteiden sisältöä.

 

Vaarallinen salaliittoteoria: Phizer ostanut valtamedian ja kaapannut valtion?

 

 

Rokotemafian modus operandi on aina sama: Viruksia ei kannata tutkia liian tarkkaan eikä missään nimessä niitä kannata eristää. Samoin ei kannata tarkkaan tutkia rokotteiden sisältöä, koska sehän on liikesalaisuus. Kaikista vähiten kannattaa tutkia kuolleita, koska tarkat patologiset tutkimuksethan ovat hitaita ja maksavat niin paljon. THL yrittääkin pimittää rokotekuolleisuutta manipuloimalla kuolinsyytilastoja ja vaikeuttamalla patologisia tutkimuksia.

 

 

Lääkäri-patologi Seppo Sutinen: Koronarokotetta ei pidä suositella. Se on liian vaarallinen!

 

 

F. Feikkitilastot

Konkreettisten fyysisten tutkimusten sijaan pitää kikkailla tilastojen kanssa, koska ne saadaan puhumaan mitä tahansa. Vale, emävale, tilasto, THL. Toisaalta tilastoja EI kuitenkaan saa tehdä satunnaistetuista tutkimuksista.

 

Satunnaistettuja tutkimuksia ei myöskään saa vaatia tehtäväksi tai joudut Sitran ja siellä vaikuttavan Purran mustalle listalle. Näin tilastojenkin määritelmää on muutettu eli mikä tahansa naurettava feikkitilasto kelpaa rokotemafian propagandakoneistolle.

 

 

Miksei persut vaadi THL:ltä satunnaistettuja tutkimuksia maskeista ja rokotteista?

 

 

Koska koronarokotteet eivät tietenkään toimi, niin rokotetehtaat eivät voi väittää niiden estävän tartuntoja. Se olisi liian paksu vale ja liian helppo todistaa vääräksi. Niinpä rokotetehtaat vain väittävät koronarokotteiden lieventävän oireita, koska sitä on vaikea mitata objektiivisesti ja THL taatusti sotkee ja väärentää tilastoja. Ihmisiä sitten painostetaan ottamaan rokotteita, jotta ”teho-osastot eivät ruuhkautuisi”.

 

Tässä juonessa on kuitenkin se ongelma, että lampaat ottavat rokotteita ja rokotekattavuus on noussut jo yli 80 prosenttiin. Alkaa olla yhä vaikeampaa selittää, että vain rokottamattomat sairastuvat koronaan. Niinpä rokottamattomuuden määritelmää on muutettu niin, että henkilö on ”rokottamaton” ainakin pari viikkoa rokotuksen jälkeen. Rokottamattomaksi on myös nyt alettu lukemaan kaikki, jotka eivät ole ottaneet vähintään kolmea rokotetta.

 

Onko rokotettu “rokottamaton” 7, 14 vai 21 päivää rokotuksen ottamisesta?

 

 

Tämäkään kikka ei kuitenkaan kauaa toimi, koska yhä uudet koronarokotteet tekevät ihmisistä yhä sairaampia. Niinpä sairaalat alkavat täyttyä nimenomaan useita rokotteita ottaneista. Nyt jopa lahjottujen lääketieteellisten julkaisujen on ollut pakko kertoa totuus. MNR-ryhmä kertoo seuraavaa:

 

 

Kuvassa linkki MKR-sivustoon

 

 

Tässä Lancetin jutun ydinlause:

 

Massachusettsissa, Yhdysvalloissa, havaittiin heinäkuussa 2021 yhteensä 469 uutta COVID-19-tapausta erilaisten tapahtumien aikana, ja näistä tapauksista 346 (74 %) oli täysin tai osittain rokotetuilla henkilöillä, joista 274 (79 %) oireili.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Satanistisen koronahuijauksen määritelmäpelin 6 askelta ABCDEF: Feikkipandemiasta feikkitilastoihin

 1. margariinia ja rypsiöljyä suositteleva laitos? mitähän tuumaisi Antti Heikkilä? Fazerihan kustannussyistä käyttää nykyään syövänmahdollistajaa eli palmuöljyä.

 2. Tässä sivuston pitäjälle tietoa!

  http://chuckmaultsby.net/index.html

  So, what the hell is wrong in the world? If you are looking for the answer, you sure have come to the right place.

  But, be forewarned, the truth can be extremely difficult to bear. If given a choice,

  most people will choose a comforting delusion over an uncomfortable truth which ultimately

  is responsible for most of the suffering in the world – the endless wars and conflict,

  the poverty, the killing.

  ”Some people blame all of the world’s problems on the Jews –

  They are called researchers”… Trevor LaBonte

 3. Eiköhän tuo otsikko taas kerro kaiken oleellisen. Täällä me saatananpalvojat taas kusetetaan teitä kilttejä fiksuja palleroita jotka ainoina maailmassa näette kulissien läpi. Maa on litteä, aurinko vain tehokas valaisin, liskomiehet johtavat maailmaa jne. En jaksa edes jauhaa enää satanismin ja saatanan palvonnan erosta, kun näköjään liian monimutkaista vastapuolen käsittää.

  1. Joo kyllä näiden kulissien läpi näkevien, kaikesta kaiken tietävien elämässämenestyjien on pakko olla oikeassa.

 4. Isorokko plandemia seuraavaksi? Rokote mafian keulahahmo viestii että uusi plandemia saattaa jo vaania nurkan takana. Kyse on siinä tapauksessa bioaseesta joka tahallaan laitetaan leviämään maailmalle. Näin maailma ajettaisiin totaaliseen lockdowniin ja lampaat määkisivät poliisivaltiota kovine rajoituksineen.

  Billionaire eugenicist Bill Gates is already signaling the arrival of his next plandemic, which appears to involve the intentional release of a smallpox bioweapon.

  https://www.naturalnews.com/2021-11-24-american-government-unleash-angel-death-smallpox-bioweapon.html

  Muistetaan että maailman rikollinen eliitti haluaa tappaa suuren osan maapallon väestöstä. Tavoite pitäisi saavuttaa vuoteen 2030 mennessä. 8 miljardista 800 miljoonaan. Tavoitteena on siis päästä eroon 90% maailman väestöstä.

  https://www.bitchute.com/video/7JIUDl9ZIFHP/

  Ollaan siis keskellä sotatilaa ja meidät yritetään tappaa.

  Maailmantalouden suuri nollaus ja samalla väestömäärän nollaus. Dystooppinen uusi maailmanjärjestys jota hallitsee saatanallinen kuoleman kultti.

  Tähän emme suostu!

  Taistellaan!

  Nyt isketään takaisin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*