Marco de Wit 26 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on pelännyt, että Ano Turtiainenkaan ei uskalla haastaa valeoppositiota eli persuja.

 

Pelko oli turha, kuten näkee myös Turtiaisen videon kansikuvassa, joka on myös tämän jutun kansikuvana.

 

 

Itse asiassa Turtiainen sanoo suorat sanat koko eduskunnalle. Siis persut mukaanlukien, koska hekin ovat mukana kolmessa suuressa huijauksessa:

 

1. EU

 • persut eivät suostu käynnistämään Fixit-projektia, vaan päinvastoin tekevät kaikkensa sen sabotoimiseksi. Persut eivät suostu edes käynnistämään euron vastaista kansanäänestysprojektia. Persut myös antoivat velkaunionin mennä läpi, vaikka olisivat voineet sen jarrutuskeskustelulla pysäyttää.

 

Persut pettivät jälleen

 

 

 

2. Ilmastohuijaus

 • Purra uskoo täysillä ilmastohätätilaan. Itse asiassa hän ei tämän takia suostu edes ajamaan autoa, vaikka hänen työnään on Suomen kiertäminen persuyhdistyksien luona vierailemassa. Persut eivät vastusta ilmaston varjolla tapahtuvaa vihreää siirtymää poliisivaltioon, vaan haluavat sen olevan vain hieman hitaampi.

 

Miksi Riikka Purra on autovastainen?

 

 

 

3. Koronahuijaus

 • Persut eivät pidä koronasulkuja ja koronapassia perusoikeuksia loukkaavana. Persut eivät myöskään ole vastustaneet kokeellisten rokotteiden tuputtamista lapsille. Kaiken kukkuraksi persut eivät ole kertaakaan vaatineet tietää mitä rokotteet sisältävät tai edes vaatineet satunnaistettuja tutkimuksia maskien ja rokotteiden vaikutuksista.

 

Miksei persut vaadi THL:ltä satunnaistettuja tutkimuksia maskeista ja rokotteista?

 

 

 

Tässä Turtiaisen puheen ydinkohta:

Politikoiminen näillä asioilla on pelkkää teatteria, jos ei aidosti kyseenalaisteta myös EU:ssa olemista ja ilmastolla huijaamistakoronahuijauksesta puhumattakaan.

 

 

Koko lyhyt puhe:

 

Välikysymys Suomen varautumisesta siirtolaisvirtojen ohjaamiseen perustuvaan hybridivaikuttamiseen Ano Turtiainen vkk (vastauspuheenvuoro):

 

Kiitos oikein paljon, arvoisa puhemies! Kaikki toimet tämän hallituksen kaatamiseksi ovat kannatettavia toimia. Siksi annan täyden tukeni tälle siirtolaispolitiikkaa koskevalle välikysymykselle, vaikka VKK:ta ei kysyttykään siihen mukaan. [Matti Vanhanen: Miksi?] [LL: Hyvä kysymys. Eivätkö persut suostu pyytämään VKK:ta mukaan välikysymyksiin?]

 

Mutta kuvitellaanpa, että hallitus kaatuu tähän välikysymykseen ja talon tapaan kansalaisten kustannuksella vakiintuneita sulle—mulle-käytäntöjä hyväksi käyttäen uusi hallitus kasataan liittäen siihen täällä nyt oleva valeoppositio kokonaan tai osittain, niin on pakko kysyä, mitä hyvää siitä seuraisi Suomelle ja suomalaisille.

 

Siis mitä hyvää? Nimittäin kaikki asiat, joihin välikysymyksessä viitataan, kuuluvat globaaliin, isoon agendaan. Politikoiminen näillä asioilla on pelkkää teatteria, jos ei aidosti kyseenalaisteta myös EU:ssa olemista ja ilmastolla huijaamista — koronahuijauksesta puhumattakaan.

 

Arvoisa puhemies! Koko päätöksentekokoneisto pitää laittaa täysremonttiin. Ja koska tässä talossa edelleen jatkuu sama vuosikymmeniä kestänyt suhmurointi, esitän jälleen kerran epäluottamusta koko eduskunnalle. — Kiitos. [Naurua — Eduskunnasta: Eli itsellesikin ?] — Kyllä.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Ano Turtiainen: Persutkin osa valeoppositiota!

 1. Tynkkysen persut ei Oulussa koskaan tehnyt mitään yhteistyötä yhden miehen opposition kanssa niin voi olla että sama tynkkyslinja on otettu eduskuntaryhmäänkin. Purra siinä ainakin on täysillä mukana kun pelkää ja vihaa niin ulkopuolisia kilpailijoita kun omiansakin.

 2. Ehkä nyt tarvitaan nopeasti ja kipeästi tämän ajan Eugen Schaumanneja jotka tekevät lopun näistä Suomen EU Bobrikoveista.

  Ja jos näitä ei löydy, sitten ehkä ei jää muuta vaihtoehtoa kuin maanlaajuinen sissitoiminta. Kohta se voi olla ainoa vaihtoehto. Kaikki muu on itsepetoksen lista saivartelua jos seuraavaksi tulee pakolliset murharokitukset ja eristysleirit. Mitä te aiotte tehdä asialle? Muuta kuin länkyttää tyhjänpäiväisyyksiä.

  MVlehden johtajan pitää nyt keskittyä levittää tietoa miten käytännössä puolisotilaallinen toiminta aloitetaan ja mitä siihen osallistuvien on tiedettävä asioista.

  Samojen uutisten jankkaaminen ei meitä auta.

  Nyt reserviläiset aktivoitukaa ja kootkaa pienryhmät.

  1. Eugen Schauman oli hyvin rohkea sankari. Suomalaisista ei ollut vihollisten tappajiksi. Todellista raukkamaista ja pelkurimaista nynnykansaa. Hävettää edes olla joku fucking suomalainen, mutta itse en alistu muiden mukana ja uppoa muiden raukkamaisten pelkurien ja nynnyjen mukana. En myöskään anna omistani näille pelkureille ja nynnyille.

 3. Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen kenraalikuvernööri Bobrikovin murhasta:

  Kun Bobrikovin ampuminen suhteutetaan sen hetkisiin poliittisiin olosuhteisiin, murha voidaan hyväksyä.

  Nyt kysytäänkin että mikä on tilanne nyt. Nyt on kyse ihmisten hengestä. Yksi myrkyllinen rokote voi tappaa tai vammauttaa loppuiäksi.
  Nyt ei ole kyse jostain 1960 luvun opiskelijakapinasta jota kiikkutuolissa mukana olleet radikaalit muistelevat ”vallankumouksena”. Nyt on kyse elämästä ja kuolemasta. Päädytkö hautaan vai jatkaako elämääsi. Ei ole mitään virusvariantteja, on vain propagandaa ja pelottelua.

  Tämä poikkeuksellinen tilanne alkaa ehkä kohta vaatimaan kovia ja uskaliaita toimia. Puolisotilaallista toimintaa, suoraa toimintaa jolla tämä murder Inc. kuoleman kultti pysäytetään. Suomen hallituksen ministereistä ja nk kansanedustajista on tullut terroria ja kuolemaa levittävät terminaattoreita.

  Kaikki tietävät että ehkä on vain yksi keino tehdä loppu terminaattoreista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*