11 thoughts on “Päivän video: Linja-autossa on tunnelmaa

  1. Tää daiju pilas loppuelämänsä kerralla. Se saa tästä rikosmerkinnän ja sen jälkeen aika moni ovi elämästä sulkeutui. Sen lisäksi tulee korvausvelvollisuus. Tämä on näitä ylilihavia nykynuoria joita pitää vaan ymmärtää kun niillä on niin vaikeaa elämässä. Ne kun syrjäytyy ja ahdistuu eikä pääse touttaa itseään. No, tämä pääsi. Ei taida kaveri edes arvata paljonko tuollainen bussin lasinpyyhijäkoneisto maksaa. Se alkaa todennäköisesti 2500E.sta. Ja voi maksaa tuon 6500e:oon. Se ei vissiin ymmärrä että jos se oli kaiken tuon Anarkistisen energiansa käyttänyt esim. lenkeilyyn ja opiskelemiseen, niin se sais paljon enemmän pimperoa. Ja se taas pitäis lihaksiston kunnossa.

    Muistatteko vanhan sanonnan:”Joukossa tyhmyys tiivistyy”. Onkohan tuon nimi Jouko?

  2. No ei nyt voinut kuin nauraa,höhöö. Äijä on äijä. Selostus aivan pro,joten kulttivideo jo syntyessään.

  3. Minusta tää on vaan huvittavaa. ”Pois sieltä , pois sieltä” Toikin kuski vois lähteä takasin sinne itään mistä tullukki, tarvita mitään virolaisia ajamaan noita autoja

  4. Menkää idiootit ottamaan se rokotus välittömästi. teidän tyhmyytenne pitkittää tautia ja asettaa muut ihmiset vaaraan. Te olette totaalisia ääliöitä ja vesipäitä.

  5. Eikö joku olisi voinut nakata tuon ulos liikkuvasta autosta? Joku 14-vuotias läskipallero ja bussillinen ihmisiä oli voimaton tuon edessä? Ei ihme että maalla pyyhkii jokseenkin heikonlaisesti.

  6. @Kauppateknikolle kysymys: Kuinka idiooteilla, ääliöillä ja vesipäillä on muka jotain vaikutusvaltaa minkään taudin parantamiseen? Mistä se valta on annettu heille?

    1. Koulutus. Googlaa. Sillä tavalla tulee jonkin tietyn alan ammattilaiseksi. Lääkärit lukevat vuosia ja erikoistuminen päällä. He oppivat, tieto asioista ja niiden hoitamisesta auttaa taudin voittamisessa. Tiedän ei liene tuttua sinulle, mutta maailmassa on oikeasti kouluttautuneita ihmisiä joilla on varmasti parempi kyky kuin sinulla hoitaa tämäkin asia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*