Marco de Wit 26 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Itsepuolustukseksi Antifa-terroristeja ampunut Kyle Rittenhaus vapautettiin murhasyytteestä viikko sitten.

 

Suvakit hävisivät. Valamiehet: Itseään puolustanut 17-v. Kyle Rittenhouse syytön!

 

 

Valepresidentti Biden ja valtamedia olivat tietysti raivoissaan. Kuulemma valkoista ylivaltaa kannattavat äärioikeistolaiset intoutuvat nyt massamurhaamaan ihmisiä.

 

Ja miten kävikään?

 

Mustaa ylivaltaa kannattava räppäri tappoi useita ihmisiä ajamalla näiden yli.

 

Luonnollisesti valtamedia oli hiirenhiljaa murhaajan ihonväristä ja ääriaatteesta. Kuvia ei kuitenkaan pystynyt sensuroimaan, mutta ei hätää: Vaalensivat murhaajan ihonväriä!

 

 

 

Juttujen otsikoissa ei tietysti puhuta mitään ihonväristä.

 

Jos musta tekee murhia, niin ihonväriä ei mainita, mutta jos valkoinen tekee oikeastaan mitä tahansa väitetysti tai oikeasti tuomittavaa, niin otsikot kiljuvat valkoisesta ihonväristä.

 

 

 

Yle on siitä erikoinen suvakkimedia, ettei se koskaan häpeä mitään. Amerikassa valtamedialla on sentään vielä edes jonkinlainen häpeä, kun jäävät kiikkiin.

 

 

 

Kansallismieliset aina naureskelevat, kun valtamedia jää kiinni sikamaisesta puolueellisuudesta. Sikamaisuus kuitenkin toimii varsinkin Suomessa. Suurin osa suomalaisista tosiaan luulee, että valkoiset miehet ovat se suurin turvallisuusuhka. Monet ottavat ihan tosissaan Hollywoodin TV-sarjatkin, joissa murhaajat ovat lähes aina valkoisia miehiä.

 

Puolueellisuus näkyy myös alla olevassa graafissa, joskin huvittavasti palkit on väritetty mahdollisimman harhaanjohtavasti. Nykyään on nimittäin rasismia kuvata mustia mustalla palkilla!

 

 

 

 

 

Lähteenä jälleen meemi-insinööri:

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Yle: Katumaasturi massamurhasi

 1. Rittenhousen tapauskin oli uutisoitu vielä vapauttamispäivänäkin virheellisin tiedoin valtamediassa! Aivan järkyttävää pelleilyä! Onneksi sentään korjasivat myöhemmin…

  1. Media on vaiennut täysin, tämä asia on käsitelty. Nimeä ei maininnut yksikään media Suomessa. Kuvaa ei näyttänyt kukaan. Vain Yle lyhyesti kertoi että miehellä oli rikostausta. Tekijän rikoshistoria on todellisuudessa valtaisan pitkä, sisältäen aikaisempia päälleajoja sekä pedofiilisen raiskauksen. Teon motiivista ei sanaakaan. Yle tosin näki tarpeelliseksi mainita tämän hyvin, hyvin lyhyessä jutussaan, jossa tämä oli neljäsosa koko uutisesta:

   Waukesha sijaitsee noin 90 kilometriä pohjoiseen Kenoshan kaupungista, jossa Kyle Rittenhouse vapautettiin perjantaina kaikista syytteistä. Yhdysvaltalaisteini ampui kaksi ihmistä viime vuonna Kenoshan mellakoissa. Hän vetosi itsepuolustukseen, eivätkä syyttäjät onnistuneet todistamaan toisin

 2. Rappio ihmisten räppi tappoi, pitihän se arvata.
  Pitää kieltää räppi, niin jää vain samat rappio ihmiset, eikä mikään muutu. Mutta eihän räppi lopu, kun eivät osaa musiikkia tehdä ja siksi on hyvä Ylen valehdella.

 3. Rappio ihmisten räppi tappoi, pitihän se arvata.
  Pitää kieltää räppi, niin jää vain samat rappio ihmiset, eikä mikään muutu. Mutta eihän räppi lopu, kun eivät osaa musiikkia tehdä ja siksi on hyvä Ylen valehdella. Harmittaa tämä länsimaiden henkinen rappio. Kehityksemme loppunee ja alenee kohti mayhemiä.

  1. Kuuntelepa Rauhanlippu biisi ja kuuntele sanat tarkasti. Vieläkö kiellät kaiken räpin? Tekijänä Juju, Mikko Tähti ja Sialune.

    1. Kyllähän aina on hyviäkin, onhan oikealla ainakin yksi musta. Ei nus ita pilk ua, vaan yleisesti todetaan. Kyllä yksi on tapettu ja oli valkoiset syyllistyneet.

 4. Kun näin videon niin mietin että olikohan tämä islamisti? Meinaan, nehän hyökkäävät aina takaapäin ja varoittamatta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*