Marco de Wit 27 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on uskaltanut kertoa kuinka persut on valeoppositio.

 

Persujen takapiru Matti Putkonen nimenomaan tilasi Riikka Purran persuihin johtavaksi poliittisesti suunnittelijaksi tuhoamaan persuissa virinnyt Fixit-innostus.

 

 

Riikka Purra vastasi Fixitin kannattajan kysymyksiin herjoilla!

 

 

Niinpä ei ole ihme, että heti puheenjohtajaksi päästyään Purra ja Putkonen rinta rinnan ilmoittivat Suomen paikan olevan EU:ssa. Samalla he myös lopettivat kaikki puheet eurosta eroamisesta.

 

 

Riikka Purra käänsi takkinsa välittömästi: Ei eroa EU:sta tai edes eurosta!

 

 

Tästä kaikesta huolimatta rivipersut eivät ole suuttuneet. Miksi? Koska Purra on niin hyvä hämäämään. Taaskin hän twiittailee EU-kriittisesti. Tai siis antaa niin ymmärtää, vaikka hänellä ei olekaan mitään aikomusta käynnistää uudelleen EU:n tai edes euron vastaista kampanjaa.

 

Tosin ei hän sellaista ole koskaan luvannutkaan.

 

Perusongelmana ovatkin rivipersut, joille riittää näennäiskriittisyys. Pelkkä epämääräinen puhe riittää. Koskaan ei tarvitse tehdä mitään konkreettista.

 

Olisivatpa vihreidenkin kannattajat yhtä helposti huijattavissa.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Riikka Purra: EU:sta tulossa liittovaltio. Ei voi mitään!

 1. Persujen kannattajat ja jäsenet ovat oikeasti älyllisesti niin matalalla tasolla, että Jussi Halla-ahon, Riikka Purran ja CIA:n operaattorin Matti Putkosen on äärimmäisen helppo huijata ja vedättää heitä. Riittää, että olet vastustavanasi ja näennäiskriittinen mutta et kuitenkaan vastusta ja ole aidosti vastainen. CIA:n operaattori Matti Putkosen päätehtävä on aina ollut liittää Suomi EU:hun, euroon ja Natoon ja nyt luonnollisesti pitää Suomi siellä.

 2. Suvakit ovat aina olleet oikeassa siinä, että persut ovat oikeasti tyhmiä ja helposti huijattavissa globalistien orjiksi. Miksi persut haukkuvat neekereitä, vaikka itse ovat neekereitä tyhmempiä valkoisia?

 3. Purra on niin mitäänsanomaton että ei tule olemaan kauaa persujen pj. Samanlainen autismi kuin Halla-Aholla , ainoa vaan että on epä-älyllinen suomenruotsalainen

  1. Käsittääkseni heillä on paljon paperisia kannatuslappuja. Ja vaikka ei olisikaan, niin tuolla vauhdilla saavat kyllä 5000 kasaan viimeistään toukokuuhun mennessä. Meillä oli ihan sama tilanne eli puolet saatiin hyvin nopeasti pelkästään pyytämällä Youtubessa ihmisiä lähettämään kannatuslappuja. Toinen puoli piti sitten suurelta osin kerätä kaduilta.

   Turtiaisen vauhti oli uskomaton, kun sai 5000 kasaan yhdessä vuorokaudessa. Tosin tietysti auttoi sähköisyys sekä Anon asema kansanedustajana ja tunnettuna maailmanmestarina.

   1. Kiitos vastauksesta.

    Tuukan lähestyminen asioihin on väärä. Nyt Korona tulee ensimmäisenä.

    Europpa on jo sodassa, ja on mahdollista, että sota alkaa myöskin Suomessa. Tuukan projekti on ja toimii distraktiona (ja valeoppositiona) tälle kaikelle.

    Huomasitko muuten miten JHA reagoi, teatterimaisesti, pääministerin ryyppyreissuun, ja Ano kertoi miten siihen oikeasti tulisi reagoida.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*