Marco de Wit 27 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Twerkkaus on levinnyt kulovalkean tavoin. Ihme kyllä myös suvakkien keskuudessa.

 

Monet ovat epäilleet twerkkausta demonien palvonnaksi.

 

Onko twerkkaus demonien palvontaa?

 

 

Nyt on uusi teoria. Kyseessä on gorillojen soidinmeno!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Tverkkaus kopioitu gorillojen soidinmenoista?

 1. Nykyisissä valkoisissa huorissa ei ole mitään kunnioitettavaa. Ongelma on, että monien valkoisten miesten mielestä valkoisia naisia pitäisi vielä kunnioittaa ja varsinkin vastikkeettomasti ja ilman syytä. Miksi kunnioitatte huoria ilman syytä valkoiset miehet? Eivät he ole tehneet mitään kunniakasta. Heiluttavat persettä, halveksivat miehiä ja huoraavat matuille, sekä puukottavat kristinuskoa ja kirkkoa selkään.

  Älkää kunnioittako valkoisia huoria.

  1. Äläs nyt, twerkkaamallahan ne osoittaa olevansa kiimassa. Ja silloin ne on syönillään. Ei muuta kuin siemenet itämään. Ja lisää suomalaisia tekemään.

 2. Oikein odotan yhteiskunnan lopullista kaatumista, jolloin yhdellekään suomalaiselle feministihuoralle ei tarvitse antaa enää minkäänlaista arvoa ja huomiota tai nöyristellä heille.

  Se miesten nykyinen nöyristely naisille esimerkiksi työpaikalla on teennäistä teatteria. Yhteiskunnan kaatuessa kaikkia valkoisia huoria voidaan kuitenkin kohdella heidän todellisen arvonsa mukaan, eli ei mitenkään.

  1. Johan täällä on käytössä varmaan jo ensi vuonna virallisestikin šaria, jolloin femakot ja ABCDEFGHIV-väki lentelee Helsingin suurmoskeijan katolta allas. Allahu-akbar — Saatanallah on suurin!

 3. Yhtäkään suomalaista huoraa ei pidä suojella matuilta. Antaa suomalaisten huorien antaa itsensä raiskattavaksi. Ei heitä kannata suojella.

 4. Oli mitä oli, suomalaisia huoria ei pidä kunnioittaa, eikä heille pidä antaa mitään arvoa. Tämän takia suomalaiset lehmät ovat niin ylimielisiä narttuja, koska suomalaiset miehet nöyristelevät heille ilman syytä. Vika on heikoissa suomalaisissa miehissä, jotka alistuvat naisille.

  1. Ei ole, se on ihan selvästi kuvattu sinun luonasi ja olet laittanut sen nettiin miellyttääksesi dewittiä, joka ilmi selvä orjuutettiin naisvihaaja samoin kuin muutkin laittoman lehden uutisten kannattajat.

 5. Mi­tä enem­män ih­mi­sa­pi­na-yh­tei­sön älyk­kyy­so­sa­mää­rä las­kee lä­hem­mäk­si go­ril­la-api­na-yh­tei­sön älyk­kyyt­tä, si­tä enem­män yh­tei­sön soi­din­me­not lä­he­ne­vät go­ril­lan soi­din­me­no­ja.

  Ih­mi­sen soi­din­me­no­jen muut­tu­mi­nen ajan myö­tä on siis ai­van luon­nol­li­nen il­miö. Ku­kaan vaan ei osaa se­lit­tää mis­tä se joh­tuu.
  – Tä­mä ym­mär­tä­mät­tö­myys taa­sen joh­tuu juu­ri tuos­ta älyn puut­tees­ta!
  – Mut­ta puut­tuu­ko äly kan­sal­ta vai­ko po­liit­ti­sil­ta päät­tä­jil­tä? Si­tä ei ku­kaan osaa se­lit­tää.

 6. Tuo on kirjaimellisesti perseentuuletusta. Typerää touhua. Tanssiminen on O.K., mutta tuo menee vain liian pitkälle. Ihan kuin kyseessä olisi vain nenäkkäiden juoni, jolla katsotaan kuinka alas lännen äly on jo vajonnut.

  Tuollaista rajumpaakin tanssia on olemassa kuten juke/footwork, jolla on juuret Amerikan mustissa. Ei missään nimessä kaikki harrasta tuota tämän jutun anuksentuuletusta. Ihminen voi olla väriin katsomatta paviaanin tasolla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*