Marco de Wit 28 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka huippu-urheilijat romahtavat ja jopa kuolevat pelikentälle suorassa lähetyksessä paljon enemmän kuin mitä koskaan aikaisemmin.

 

Kyse on kuitenkin puhtaasta sattumasta. Vain salaliittoteoreetikot kuvittelevat rokotuksilla olevan jotain tekemistä kuolemien kanssa.

 

 

Video: Huippu-urheilijoita taas lyyhistynyt kesken pelin sydänvaivoihin

 

 

 

Nyt alkavat romahtamaan ja kuolemaan myös TV-toimittajat.

 

Alla olevassa videossa romahtaa alakulmassa oleva toimittaja. Kukaan ei tietysti kerro onko hänet rokotettu ja jos, niin milloin. Aika varmaa kuitenkin on, että lähes kaikki valtamedian toimittajat on rokotettu ja vieläpä useita kertoja.

 

 

 

Tässä video.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Nyt romahtavat suorassa lähetyksessä urheilijoiden lisäksi myös TV-selostajat!

 1. Piikki toimii aivan kuten sen on suunniteltu toimivan.

  Kolmannella kierroksella alkaa sitten ne kunnon peijaiset.

  Montako SINÄ ajattelit ottaa?

  1. Hei.. Teidän mukaanne jo ensimmäinen piikki on kuolettava ja kuoleman piti tulla parissa kuukaudessa. Jo kaksi piikkiä lihassa, joten minua odottaa varma kuolema. Mitä sitä enää himmailemaan. Mitä ajattelitte tehdä kun 80-90% porukasta kupsahtaa? Hyviä puolia että teillekin saattaisi jo työpaikka löytyä, mutta moniko teistä osaa pyörittää nyt vaikka ydinvoimalaa tai on terveysalan ammattilainen?

   1. Laiton Lehti ei ole ennustanut massakuolemia, koska pitää hallitsevaa eliittiä ja varsinkin piikkejä fanittavia sionisteja liian ovelina siihen. Tosin nyt viime aikoina alkaa näyttää siltä, että ovat möhlineet kokeellisen litkunsa kanssa eli se sittenkin nostaa kuolleisuutta ainakin jonkin verran varsinkin miesten keskuudessa. Mielenkiintoista nähdä mitä tulee seuraavina kuukausina tapahtumaan, kun ihmiset ottavat vielä kolmannenkin piikkinsä.

    1. Mutta kännykkä voitiin ladata, metallihippuja, loisia ja siruja löytyi kyllä rokotteista. Samoin jokainen otsikko huutaa kuinka juutalaiset satanistit myrkyttävät lapsemme. Mielenkiintoisempaa on nähdä moniko teistäkin voittaa pääsylipun teholle.

   2. Oikea nimetön. Esität aina olevasti moraalisesti ylempi. Kuitenkin käytöksesi on aina päinvastainen.
    Tälläkin kertaa projisoit/gaslightaat ”teidän mukaanne”. Luikertele sinä vain takaisin sinne kivesi alle.

   3. Oikea nimetön. Ei noin jyrkkiä ennustuksia/väitteitä ole esitetty. Vääristelet historiaa kuin vihekommunistit konsanaan.

  2. Minä otan kaikki rokotukset mitä on tarpeen ottaa. Pian on kolmannen koronarokotuksen aika ja juuri otin flunssarokotuksen. Minä en ole kaikenlaisten salaliittohihhulien vietävissä. Minun lähipiirissäni on kaikki ottaneet rokotukset eikä minkäänlaisia sivuvaikutuksia ei ole ollut. Tällaiset valemediat ovat huuhaata, yrittävät vain aiheuttaa yleistä epävarmuutta, ei vain rokotuksien suhteen vaan muutenkin myös rapauttavat tarkoituksellisesti luottamusta yhteiskunnassa. Mutta sallittakoon se, sillä he ovat vajavaisia, eivätkä tiedä mitä tekevät.

   1. Tuo mitään ole ottanut. Näitä samoja agenda-kirjoittelijoita jotka pyörivät valtamediankin kommenttioisioissa.

  1. No nyt on kerran asiallinen ja hyvin tehty aloite. Tuo pitää saada sinne eduskuntaan eikä sitä typerää ei passia työpaikoille tynkää.

  2. ”Koronapassin käyttö on kuitenkin Suomen perustuslain (11.6.1999/731) sekä Yhdistyneiden kansakuntien Ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen vastaista, koska se syrjii kansalaisia ja asettaa heitä keskenään eriarvoiseen asemaan.”

 2. ”paljon enemmän kuin mitä koskaan aikaisemmin” = useammin kuin koskaan.
  Mutta joo, Suomessakin uutisankkureita pyörtynyt, samoin pelaajat saaneet erinäisiä sairaskohtauksia vuosittain. Ne ovat varmaan johtuneet ____________ (kohdan saa täyttää haluamallaan salaliitolla). Mutta kertokaa toki oma teoria mistä moinen johtuu. Onko metallihile lähtenyt liikenteeseen, vai eikö ihminen kestä olla 5g linkkitornina, vai pääsikö se rokotuksen mukana tullut loinen aivoihin asti? Sitten lopuksi kun faktaahan teillä on niin heittäkää luvut ilmoille – moniko saanut keskimäärin sairaskohtauksen ennen koronarokotuksia ja moniko jälkeen.

  1. Hyvä kysymys. Yritämme tutkia asiaa. Pääpointti on siinä, ettei valtamedia ja viranomaiset ole innostuneita asiaa tutkimaan. Tämä kertoo puolueellisuudesta, koska kuolemat laitetaan helposti koronan piikkiin yrittämättä tutkia kuoliko koronaan vai koronan kanssa samalla kuin rokotteet kanssa on päinvastainen standardi.

   1. Avaappa hieman tutkimusmenetelmiäsi. Millaiseen ammattilaisten tukiverkkoon tukeudut? Vertailetteko laboratoriotuloksia ja kuolinsyytutkinta pöytäkirjoja laajastikin, vai avaatko vain netin ja menet foliohattujen sivuille kaivamaan paskaa?

 3. Sen lauluja lauletaan kenen leipää syödään. Joten olkaa ihan hiljaa ja kuunnelkaa laatumediaa. Laatumedian uutiset noudattaa globaalisti isäntien (omistajien) agendaa.

  ”Kaksi maailman suurinta omaisuudenhoitoyhtiötä BlackRock ja Vanguard omistavat suurelta osin Big Pharman ja valtamedian. Vanguard ja BlackRock ovat Time Warnerin, Comcastin, Disneyn ja News Corpin kaksi suurinta omistajaa. Ne ovat neljä kuudesta mediayrityksestä, jotka hallitsevat yli 90 prosenttia Yhdysvaltain mediamaailmasta. ”

  ”BlackRock ja Vanguard muodostavat salaisen monopolin, joka omistaa lähes kaiken muun, mitä voit ajatella. Kaiken kaikkiaan he omistavat 1600 amerikkalaista yritystä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2015 oli 9,1 biljoonaa (biljoona on 10 potenssiin 12) dollaria. Kun siihen lasketaan mukaan maailman kolmanneksi suurin omistaja, State Street, niiden yhteenlaskettu omistus kattaa lähes 90 prosenttia kaikista S&P 500 -yrityksistä.”

  ”Vanguard on BlackRockin suurin osakkeenomistaja. Toisaalta Vanguardilla itsessään on ainutlaatuinen rakenne, joka tekee sen omistajuudesta vaikeampaa erottaa, mutta monet maailman vanhimmista ja rikkaimmista perheistä voidaan liittää Vanguardin rahastoihin.”

  https://www.magneettimedia.com/maailman-omistajat/

  1. Olit sitten löytänyt omanlaisensa lähteen, joka julkaisee juttuja joilla ei ole minkäänlaista faktaa tukena. Ihan verrattavissa laittomaanlehteen, yhtä huuhaata.

 4. Oli pakko canselöidä ettei miehiä enempi, vaikka tietäisivät enemmän ja katsovat urheilua. Selostajia, juontajia ja asiantuntijoita on enemmän miehinä, koska ala kiinnostelee, muttei varmaan enää haeta moiseen, kun intohimoa on mutta vähemmistöille annetaan paikat. Olihan ylen wc:ssä juttu että saisivat tieteenalat yhtä paljon naisia, vaikka heitä on selvä vähemmistö. Kohta ovat kaikki muutkin samalla viivalla ja tiede laskussa.

 5. Ihmiskokeiden, kansanmurhan ja vainon uhreilla on tiettyjä oikeuksia, mutta en ala sanomaan niitä ääneen. Sanon vain, että asiat tullaan lopulta korjaamaan, tietysti laillisesti. Kansanmurhasta selvinneiden historian käsitys tulee olemaan hyvin erilainen kuin nykyisten aivopestyjen lampaiden. Todelliset pahat viholliset tullaan kertomaan kaikille. Tätä vihollisemme pelkääkin.

 6. Oli kaunis kesäpäivä, vuosi taisi olla jotain 1985, olin nuori pojankloppi ylä-astella ja tulossa uimasta kävellen, kun vastaan tuli 2 kaapuihin pukeutunutta ”munkkia”, jostain pienestä hihhuli seurakunnasta. Kehoittivat tulevaisuudessa liittymään heihin ”palvelemaan” tulevia maailman herroja sillä se olisi ainoa tapa selvitä hengissä. Sanoivat että yli 90% Suomen ja maailman ihmisistä tullaan hoitelemaan pois päiviltä n. 40 vuoden päästä.

 7. Hei oikea nimetön.. Sinun mukaan jo ensimmäinen piikki piti riittää, sitten toinen ja nyt kolmas.. Koska ne riittää? Kunnes joka tohtorilla on auto ja jahti päivitetty uusimpaaan?

 8. ”Tämä on kauheaa. Lopettakaa kaikki tämä hulluus ja natsieliitin ja natsimedian valheisiin uskominen.”

  Edelleenkään natseilla ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä. Asialla ovat kapitalistit ja sosialistit, natsit eivät ole missään vallassa. Kaikki jotka puhuu natsipassista ovat kusettajia ja heillä on agenda eli pelaavat koronapassin kannattajjien puolella.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*