Marco de Wit 28 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomen kansallismielistä kenttää riivaa kaksi ongelmaa:

 

 1. Persuja johtaa kaksi suht älykästä ja erittäin taitavaa huijaria eli Matti Putkonen ja Riikka Purra
 2. Persujen rivijäsenistön keskimääräinen ÄO ei päätä huimaa

 

Itse asiassa sama ongelma riivaa koko kansallismielista kenttää. Suuri osa porukasta omaa selvästi alle 100 pisteen ÄO:n. Tai eihän tämä välttämättä olisi ongelma, koska keskimääräistä tyhmempiä on vaikeampi aivopestä maalaisjärkeä loukkaavaan kulttuurimarxismiin. Heikompi keskimääräinen älykkyysosamäärä on kuitenkin ongelma silloin, kun se yhdistyy itsepäisyyteen ja suureen suuhun. Ja tietysti alkoholismiin, joka suurentaa tyhmiä puheita ja luuloja entisestään.

 

Hyvä esimerkki typeryydestä on maahanmuuttoa koskeva keskustelu. Kesti kauan saada tyhmemmät ihmiset tajuamaan, että suvakkien puheet mamuinsinööreistä, mamukoodareista ja yleensäkin moniosaajista ovat roskaa. Todellisuudessa kehitysmaista tulleet maahanmuuttajat omaavat erittäin alhaisen keskimääräisen älykkyysosamäärän, vaikka usein edustavatkin maansa yläluokkaa.

 

Jos maan/kansan keskimääräinen ÄO on esim. 70 pistettä, niin yläluokka on 15-25 pistettä korkeampi. Eli yläluokan ÄO olisi tällöin vaivaiset 85-95 pistettä. Suurin osa professoreistakin olisi tyhmempiä kuin suomalainen kaupan kassa. Eli vieläkin tyhmempiä kuin Sanna Marin.

 

Niinpä kehitysmaiden eliitilläkin on surkea koulutus, koska heidän maidensa koulut ovat katastrofaalisen heikkotasoisia ja korruptoituneita. Niinpä myös tutkintotodistuksia on helppo ostaa.

 

Varoitus. Yllä olevat vihafaktat ja alla oleva vihakartta ovat syyttäjän mukaan laittomia ja vankeusrangaistuksen arvoisia.

 

Vihakartta: ÄO maailmankartta

 

 

Jotkut yksinkertaiset kansallismieliset ovat nyt kuitenkin vetäneet näistä vihafaktoista sen älyttömän johtopäätöksen, että kaikki mamuinsinöörit ja mamukoodarit ovat huijareita!

 

Haloo! Kyllä maailmassa ja varsinkin länsimaissa on paljon ihan oikeita koodareita. Jos Suomessa on niistä pula, niin totta kai yritysten pitää saada tuoda heitä Suomeen töihin.

 

Siis oikeisiin töihin eli niin korkeapalkkaisiin töihin, että heistä tulee Suomessa nettomaksajia! Eli maksavat veroja Suomeen paljon enemmän kuin mitä saavat mahdollisina tukiaisina ja infrastruktuurin käyttäjinä.

 

 

Nyt sitten joku voisi sanoa, että mitä jos Suomeen sitten tuleekin miljoona intialaista koodaria. No, sitten pysäytetään rajalle. Ei riitä että on nettomaksaja, vaan pitää olla vaarantamatta Suomen kansaa. Eli tämän takia maahan pitää päästää vain HUIPPUosaajia ja niitäkin vain kohtuullinen määrä ja useimmiten vain määräajaksi.

 

Edellytykset ovat siis selvät:

 1. Huippuosaajia
 2. Nettomaksajia
 3. Pieniä määriä
 4. Useimmiten määräajaksi

 

Jos nämä ehdot täyttyvät, niin totta kai yritykset voivat kutsua Suomeen koodareita. Ja siis rodusta välittämättä. Näin toimittiin vielä 1980- ja 90-luvulla.

 

Tämä on kuitenkin liian vaikea yhtälö useimmille purrapersuille, jotka kritisoivat persujen Ossi Tiihosta siitä, että hän antaisi ohituskaistan huippukoodareille.

 

Vieläkin hullumpaa on, että purrapersut pitävät Tiihosta mädättäjänä, koska tämä pitää koronapassia perustuslain vastaisena! Purrapersujen mukaan koronapassi EI ole perusoikeuksia loukkaava natsi/kommunistipassi. Ei vaikka sen käyttöä laajennetaan koko ajan.

 

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Normaalisti Laiton Lehti ei julkaise edes julkisia FB-keskusteluita, mutta nyt tehdään poikkeus. Purrapersut nimittäin yrittävät systemaattisesti sabotoida persujen Ossi Tiihosta. Onneksi älyttömin argumentein, mutta toisaalta persujen taso tietäen monet oikeasti uskovat purrapersujen valheita. Tässä pari esimerkkiä.

 

 

 

Ai, miten se Tiihonen sitten ”mädättää” persuja? Pitämällä koronapassia perusoikeuksien vastaisena.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Purrapersut: Ossi Tiihonen on mädättäjä! Vastustaa natsipassia ja hyväksyy koodaajamamut!

 1. Persut ovat ihan yhtä sekaisin ja hyödyttömiä Suomen tulevaisuudelle kuin vihreät.

  Se on kova suoritus se.

 2. Persut ovat kyllä älyllisesti todella matalalla tasolla. ”Ei voi toimia perustuslain vastaisesti . Perustuslaki kyllä kieltää, niin sitä ei voi silloin tapahtua.”

 3. Kyllä taas on nazzzzeja joka paikassa. Missasinko jotakin vai voitimmeko me sodan Saksan avustuksella? Luulin että kasaaripankkimafia pitää meitä orjuudessa korkorahallaan ja lääkefirmoillaan, mutta näin ei ilmeisesti olekaan?

  No, kai se on hyvä että joku on tyytyväinen siihen että kommunismi voitti sodan.

 4. Jos Suomessa on pula koodareista tai mistä vaan ammattiryhmästä niin ensisijaisesti kyllä pitäisi panostaa siihen että omaa väkeä saataisiin koulututettua ja hokuteltua siihen hommaan enemmän ja jos ulkomailta pitäisi semmosia haalia niin mieluiten vain Pohjois ja Keski-Euroopasta. Ei ole hyväksi varsinkaan kehitysmaille että heiltä se vähäkin älykkäämpi väki lähtee pois.

  1. Hyviä pointteja. Sen takia on hyvä antaa määräaikaisia työlupia. Koulutuksen lisääminen on hyvä ratkaisu, mutta ei auta lyhyellä tähtäimellä koodaripulasta tai muista erikoisosaajien pulasta kärsiviä yrityksiä.

 5. V*** M**t*nen gaslightaa 100/100, projisoi.
  Tuo ukko tarinoi käänteistä peilikuvaa todellisuudesta. Etenkin huvitti tuo ”tykkäävät vain olla voittajan puolella” – sanoo aina hallituskiimaiset persettä myyvät persut.
  Luultavasti uskoo itse hölmöjä tarinoitaan, mikä kertoo kaiken olennaisen ymmärryskyvyistään.

 6. Sveitsin kansanäänestyksessä jo toisen kerran yli 60 prosenttia kannatti koronapassia. Ei anna kyllä kovin paljoa toivoa…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*