9 thoughts on “Työtä tarjolla Lappajärven konepajalla. Syyte rasismista?

 1. Hei "mies" "Tasa-arvolaki kieltää syrjinnän sukupuolen, sukupuoli-identiteetin ja sukupuolen ilmaisun perusteella." sanoo:

  https://thl.fi/fi/web/sukupuolten-tasa-arvo/sukupuoli/syrjinta-sukupuolen-perusteella

  https://tasa-arvo.fi/syrjinta-tyontekijoiden-valinnassa

  ”Tasa-arvolaki ei rajoita työnantajan oikeutta valita tehtävään parhaaksi katsomansa henkilö. Laki pyrkii estämään sen, että työntekijä valittaisiin perusteettomasti sukupuolen perusteella syrjäyttämällä ansioituneempi henkilö.”

  ”Työnantaja voi – syyllistymättä syrjintään – valita tehtävään nimenomaan miehen tai naisen, jos siihen on työn tai tehtävän laadusta johtuva painava ja hyväksyttävä syy.”

  ”Henkilöllä on oikeus vaatia työnantajalta käräjäoikeudessa hyvitystä, jos häntä on syrjitty työhönotossa.”

  ”Vähävaraisena voit olla oikeutettu ilmaiseen tai osittain maksulliseen julkisen oikeusavustajan oikeusapuun.”

  1. Metallialan englanti on vasativaa eri härpäkkeille ja varmaan miestä haetaan kun ei automatisointeja näy, että jaksaa varmasti.

 2. Maa ee voe ummartaa et maa ei kelpu siu paja.Maa omaa via koks sormis ja hoono soomi mut kiita hjuva pjuuro aamusta. Varasta e pustu enaa. koli tunti usee paiva viikosa.àkera olisis ko suku tulema tan Kela.Ullata minu jah ringaut toita huomena.

 3. Vaihda äkkiä otsikko ettet menetä viimeisintäkään uskottavuutta uutisoijana. Se on lappajärvi pohjanmaalla eikä lappeenranta.

 4. Metallialan englanti on vaativaa eri härpäkkeille ja varmaan miestä haetaan kun ei automatisointeja näy, että jaksaa varmasti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*