Marco de Wit 28 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Suomalaisillekin tuttu Uncle Ben’s riisi on canceloinut eli peruuttanut/eliminoinut setä Benin.

 

Miksi?

 

Vaikea sanoa. Ehkäpä setä-sana on osa patriarkaattia ja Ben liian musta.

 

Tai ehkäpä Ben oli vähän liian kiltti musta. 1900-luvun alussahan Amerikan keskiluokalla oli paljon mustia kokkeja ja kotiapulaisia. Tämä paransi rotusuhteita, mutta ehkäpä se juuri olikin rasistista. Niinpä latino-maahanmuuttajat ottivat mustien paikan ja mustat siirtyivät BLM-mellakoitsijoiksi.

 

 

 

Jotkut ovat ehdottaneet, että Suomessa Uncle Ben-nimi säilytettäisiin, mutta naama muutetaan juutalaiseksi.

 

Miksi? No, koska professori Kevin MacDonaldin mukaan kulttuurivallankumous ja sen synnyttämä suvakkiaalto on pitkälle äärijuutalaisten aikaansaama. [Laiton Lehti syyttää enemmän pankkiirien rahakonetta ja käänteistä näkymätöntä kättä, mutta MacDonald ei suostu asiaa tutkimaan.]

 

 

Amazon sensuroi nyt tieteellisen klassikon Kulttuurin Kritiikki “juutalaisvastaisena”

 

 

Eivät kaikki juutalaiset tietysti ole mukana juonessa. Tosin monet vaikenevat – tai vaientavat – tämän vihafaktan.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Uncle Ben canceloitu. Äärijuutalaisten juonia?

 1. Nyt se on paljon parempi kun siinä on juutalainen! Juutalaiset tekevät kaiken aina oikein, eivätkä koskaan ole tehneet mitään väärää. Katsokaa vaikka Israelia ja juutalaisten hallitsemia pankkeja, Hollywoodia ja suuryrityksiä. Koko ajan juutalaiset tekevät kaiken aivan oikein ja koskaan eivät tee mitään väärää! Miksi me suomalaiset emme tee samaa mitä juutalaiset? Tällöinhän kukaan ei voi sanoa mitään, sillä eiväthän juutalaiset tee mitään väärää! Suomalaiset voivat sitten sanoa, että teemme asiat kuten juutalaiset tekevät ja kritisoijat ovat kaikki tällöin antisemiittejä koska kritisoisivat sitä mitä juutalaiset tekevät ja tämä on täysin väärin tehty! Ei saa koskaan olla juutalaisvastainen!

 2. Aika hyvä. Benhän ei alkoholiin koske, mutta Panacod tekee sen aika iloiseksi veikkoseksi. Polveensa oli saanut eräällä kerralla aikoinaan…

 3. Kaikki pitää peruuttaa. Samaan tapaan kuin Neuvostoliitossa ja Kiinalla. Mitä yhteistä Neuvostoliitolla ja Kiinan vallankumouksella oli? Katsokaa ketkä johtivat molempia.

  1. Vallankaappaus ei ole vallankumous, ystävä hyvä.

   Tämä Ben’s Original pitää lakkauttaa välittömästi. Nimihän viittaa siihen että kyseessä on se sama tuote edelleen: ORIGINAL eli alkuperäinen. Jokainen tietää että tuo on yhä se sama riisi: Uncle Ben’s. Ihan sama millä nimellä sitä myydään. Pois kokonaan tuollainen tuote vain.

 4. Muistakaa puhua juutalaisista oikein nätisti ja kiltisti tai joudutte sananvastuuseen. Ei tuhmia puheita juutalaisista. Juutalaiset tekevät kaiken aina oikein.

 5. Mietitäänpäs onko hyvä myydä mitään tuotetta mustan ihmisen kuvalla? Ja varsinkaan riisiä premium tuotteen hinnalla. Eiköhän toi firma vaan itse halunnut eroon tuosta koska mustat eivät noin kallista riisiä osta ja tuskin valkoisetkaan mitään suvakkiriisiä haluavat.

 6. Tuohan ei ole riisiä ollenkaan. Kun ostatte kaupasta riisiä niin etsikää siitä se piste mistä se on ollut kiinni tähkässä. Riisihän on kuin ohraa eli toisesta päästä pitäisi löytyä monttu ja siitä sitten tummempi piste. Ja jos sen läpivalaisee niin sieltä keskeltä pitäisi löytyä valkeampi alkio uudelle sadolle.

  Kuinka monesta kaupan ”riisistä” löydätte nuo? Ette yhdestäkää ketjujen riiseistä. Sillä se ei ole riisiä mitä syötte. Se on ihan jotain muuta. Sellua, kuoria, … mitä tahansa teollisuuden jätettä puristettuna riisin muotoon. Eikä edes muotoon koska muoto on symmetrinen.

  Ostakaa riisinne Reishunger.de kaupasta niin saatte edullisemmin ja oikeaa riisiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*