Marco de Wit 29 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ei ole juuri pelotellut lukijoita väittämällä rokotteiden tappavan suuren osan suomalaisista.

 

Laiton Lehti nimittäin uskoo, että eliitti on ovelaa eikä halua jäädä kiikkiin ihmisten tappamisesta. Tämän takia kokeelliset koronarokotteetkin on yritetty tehdä mahdollisimman harmittomaksi litkuksi.

 

 

Toisaalta rokotemafia on niin ahne, että haluaa nopeasti kehittää uutta patentoitavaa rokoteteknologiaa. Niinpä testailuun ei juuri jää aikaa ja rokote voi helposti ollakin liian tappava.

 

Ensimmäiset epäilyt alkoivat, kun huippu-urheilijoita ja julkkiksia alkoi kuolemaan paljon enemmän kuin koskaan ennen.

 

 

Nyt romahtavat suorassa lähetyksessä urheilijoiden lisäksi myös TV-selostajat!

 

Kuolemat näyttävät kohdistuvan nimenomaan miehiin ja varsinkin suhteellisen nuoriin urheilijoihin. Monet ovat kuolleet sydäntulehdukseen tai johonkin vastaavaan aiemmin harvinaiseen sairauteen.

 

 

 

Nyt näyttää siltä, että rokote todellakin on liian tappava. Rokotettujen kuolleisuus on nimittäin ollut hurjassa nousussa. Faktat alkavat olla kiistämättömiä.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Rokotekuolemat hurjassa nousussa

 1. Tämä on venäläistä rulettia missä jokaisella kierroksella lisätään yksi patruuna rullaan.

  ”Palkintona” on ne samat vapaudet jotka SINULLA OLI JO ENNEN PELIN ALKAMISTA!

  Montako kierrosta ajattelit pelata?

 2. Juniori kiekkoilija oli saanut vakavan aivovamman, kuten päätoimittajannekin. Toiseksi vain noin kolmannes venäläisistä rokotettu ja noin nuori tuskin on. Mutta kuten todettu: ei anneta faktan pilata hyvää tarinaa.

  1. Fakta on se että kuolemia on ympäri maailmaa, ei pelkästään venäjällä.

   Mutta jos sinä esim. haluat msksaa vaikkapa autosi toiseen kertaan niin mikäpä siinä.

   Tästä tässä kusetuksessa on kyse: ns. (((eliitti))) myy sinulle niitä oikeuksia ja vapauksia jotka sinulla on syntymästäsi asti ollut.

   Kuoleman kauppaa.

   1. Toki.. Olimpas hölmö kuten 99% ihmisistä. Onneksi tulit ja pelastit minut tältä sumutukselta. Perustelusi oli niin aukoton niin faktaahan tuon on oltava.

 3. William Luther Piercen teos The Turner Diaries(Turnerin päiväkirjat) on nyt ajankohtainen. Elämme nyt sitä aikaa että tämän kirjan tapahtumista tulee todellisuutta. Mutta paljon karmaisevammalla tavalla.

  Australia jo tyranniassa. Todellisuutta joka lähiaikoina tulee myös tänne.

  Turnerin päiväkirjat vaikuttaa vielä aika kesyltä verrattuna koronatyrannia todellisuuteen.

  612 marssi on siinä mielessä naurettava kun valtiomuoto on de facto koronafasismi. Mutta menkää sinne marssimaan myrkkypiikkien ja eristysleirien ja syrjinnän puolesta rohkeat isänmaalliset.

 4. Kuulema urheilijat vetää niin paljon huumeita esim kokaiinia . Lopettakaa urheilu ja keskittykää olennaiseen. Niin säästytte turhalta huomiolta , narkit!
  Alkaa menee jutut siihen tasoon ellei kohta maskinaamat rupee miettii et mistä nää näitä tarinoita kehittelee,nii on kyllä kumma?!

 5. Putin sinänsä on puhunut varsin topakkaan sävyyn ottamaan se sputnik-piikki vastaan. Mutta suuri enemmistö Venäjällä kieltäytyy .. Voi melkeinpä jo puhua suuresta hiljaisesta mielenosoituksesta tässä asiassa. Eikä ole Putinin suosio ollut ainakaan nousemaan päin viime aikoina Venäjällä, käsittääkseni. Ei ole tainnut mm. Janus Putkonenkaan kovin kuuluvasti tätä seikkaa medioinnissaan painottaa.

 6. Tämä nuori venäläispeluri tuskin kuuluu piikin uhreihin,jos loogisia ollaan. Tuo hiihto lajina ehkä jänskimmästä päästä sillä siinähän rasitus kovaa joten tulevana talvena joku saattaapi kupsahdella. Toivoa sopii jottei kukaan nyt töhnäpiikin takia hankeen pökertys silti

 7. Tuo nuorijääkiekkoilija oli saanut vakavan päävamman..johon oli menehtynyt. Ottaisi dewittu edes selvää mihin oli kuollut ensimmäisenä eikä ensimmäisenä kiihottaisi. Nämä dewitun tarinat on niin väriteltyjä ja te pahviaivot uskotte tohon pelleen 😂🤣

 8. Koronarokotteet tappavat enemmän ihmisiä kuin pelastavat – Miljoonan dollarin palkkio sille, joka osoittaa edellämainitun vääräksi.

 9. Se oli noin neljän aikaan sunnuntai-aamuna, oli vielä pilkkopimeää. Olimme kaikki sikeässä unessa. Ensimmäinen asia, jonka muistan, on se kun Katherine ravisteli minua olkapäästä, yrittäen herättää minut. Saatoin kuulla sinnikkään surinan taustalla, jonka, unisessa tilassani, otaksuin olevan makuuhuoneen herätyskellomme.

  ”Ei varmasti ole vielä aika herätä”, mutisin.

  ”Se on varoitussummeri alakerrassa”, Katherine kuiskasi hätääntyneenä. ”Joku on rakennuksen ulkopuolella”.

  Se sai minut heti hereille, mutta ennen kuin sain edes jalkani lattialle, kuulin kovan rysäyksen ja jotain kipinävana perässään tuli huolellisesti laudoitetun makuuhuoneen ikkunan läpi. Lähes saman tien huone olikin jo tukahduttavan kaasupilven täyttämä ja haukoin tuskaisesti henkeäni.

  Seuraavat pari minuuttia ovat hieman utuisia muistissani. Jotenkin me kaikki saimme kaasunaamarimme päälle ennen kuin sytytimme mitään valoja. Bill ja minä ryntäsimme alakertaan, jättäen Katherinen ja Carolin miehittämään yläkerran ikkunoita. Onneksi kukaan ei vielä ollut yrittänyt tulla rakennukseen, mutta kun minä ja Bill pääsimme portaat alas, saatoimme kuulla jonkun ulkona megafonin kanssa käskevän meitä ulos kädet ylhäällä.

  Katsoin nopeasti tirkistysreiästämme. Kymmenet rakennukseemme suunnatut valonheittäjät olivat muuttaneet ulkona vallinneen pimeyden kirkkaaksi kuin päivä. Sokaiseva valo esti minua näkemästä kovin hyvin valonheittäjien taakse, mutta oli heti selvää, että siellä oli sadoittain sotilaita ja poliiseja, raskaan kaluston kanssa.

  Oli ilmeisen turhaa yrittää raivata tietä ulos ampumalla, mutta teimme joka tapauksessa hetken vastarintaa – puolen tusinaa laukausta joka iikalta ylä- ja alakerran ikkunoista, etu- ja takapuolelta, ihan vain tehdäksemme ihmisille ulkona selväksi, ettei kannata yrittää nopeaa rynnäkköä rakennukseen. Tämän jälkeen pysyimme kaikki poissa ikkunoiden ja ovien luota, jotka ammuttiinkin heti täyteen reikiä ulkopuolelta ja keskityimme saamaan niin paljon tärkeää välineistöä ulos pakotunnelimme kautta kuin mahdollista. Autotallin betonielementtiseinät tarjosivat suojaa pienikaliiberisten aseiden tulelta, jota rakennus sai päälleen joka suunnasta.

  Jatkuu…

 10. USA:ssa koronahumppa vietiin oikeuteen. Tuomari julisti päätöksen: Tätä koronavirusta EI OLE OLEMASSA! Mitä ihme koronateatteia komukat täällä vieläkin vetävät ??? Etsi netstä: ”Kalergi suunnitelma”. Ja alat ymmärtää. EU:n taulukossa on Suomen tuleva väkiluku yli 62 000 000. Hmm.. mitähän rotua ?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*