Marco de Wit 29 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kansallismielisille yhteiskunta on kuin organismi: Ensin on mies ja nainen, jotka menevät naimisiin. Tämän jälkeen he sitten perustavat lapsiperheen. Perheet sitten yhdessä luovat paikallisyhteisön, jotka yhdessä luovat Suomen kansan, jonka kotimaa on Suomi.

 

Mies ja nainen

Aito avioliitto

Lapsiperhe

Paikallisyhteisöt

Suomen kansa

Suomen maa

Suomi

 

 

Persut ovat Purran johdolla alkaneet painottamaan tämän organismin loppupäätä eli Suomea kokonaisuudessaan ja siihen vaikuttavaa maahanmuuttopolitiikkaa. Samalla Purra on kuitenkin unohtanut perheen ja paikallisyhteisöjen puolustamisen feminismiltä ja suvakismilta. Tosin tämä ei ole ihme, koska Purra on arvoliberaali, joka kutsuu itseään feministiksi. Hän ihan oikeasti inhoaa tavallisia persuja ”juntteina” eikä edes halua kiertää Suomea ja persujen paikallisyhdistyksiä.

 

Miksi Riikka Purra on autovastainen?

 

 

Purrapersujen linja on unohtanut perheet, vaikka feminismi, sosiaalityöntekijöiden mielivalta, politisoituminen, lapsikauppa, lasten vieraannuttaminen ja varsinkin isien syrjiminen koskettavat nimenomaan juuri persujen ydinäänestäjiä eli alemman koulutustason perheitä ja varsinkin miehiä.

 

 

 

 

Purra ei kuitenkaan näistä persujen syvistä riveistä välitä, vaan päinvastoin pyrkii uusimaan persujen imagoa kosiskelemalla vaurasta keskiluokkaa. Purra siis oikeasti hylkää persujen ydinkannattajat ja heidän konkreettiset ongelmansa samalla, kun yrittää ”sivistää” puoluetta ja puhuu asioista aina vain kollektiivisella ja varsinkin abstraktilla tasolla.

 

Vihreillä on päinvastainen strategia. He keskittävät voimansa konkreettisiin asioihin ja nimenomaan perheiden auttamiseen. Toki feministisesti, mutta kuitenkin. Näin he pystyvät saamaan suoran yhteyden äänestäjiensä TÄRKEIMPIIN ja nimenomaan KONKREETTISIIN intresseihin. Tämä on asia, joka motivoi ihmisiä organisoitumaan ja äänestämään paljon enemmän kuin abstraktimmat maahanmuuttoasiat.

 

Hyvä esimerkki tällaisesta konkreettisesta ihmisten auttamisesta on vihreiden kansanedustaja Sofia Virta. Luonnollisesti hän haluaa ratkaista ongelmia sosialistisesti ja holhoamalla, mutta sentään äänekkäästi puolustaa myös miehiä väkivallalta, vieraannuttamiselta, vainolta ja sossujen harjoittamalta syrjinnältä.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Vihreät puolustaa taas lasten oikeuksia. Purrapersut edelleen hiljaa!

  1. Jos persut ovat älyllisesti niin matalalla tasolla, että hyväksyvät johtajakseen itseään feministiksi kutsuvan äärisuvakin pakkoruotsia kannattavan ja himonatottavan, joka ei vaadi eroa EU:sta ja eurosta-naisen niin antaa persumiesten tehdä se.

    1. Jollain matalaälyisellä persulla meni tunteisiin. :D No miksi teitä tyhmiä persuja on sitten niin helppo huijata kannattamaan äärisuvakkia, feministit, EU:n ja euron, sekä massamaahanmuuton ja ilmastohysterian kannattajaa?

  2. Persuthan ovat hyvin heikon älykkyysosamäärän omaavia juntteja, jotka makoilevat vain sohvan pohjalla ja kittaavat kaljaa. Suurimmalla osalla on sekä matala älykkyys, että suuret puheet, mutta pienet teot.

  3. Vihreiden kimpussa ei ole CIA-operaattori Matti Putkosen johtamaa väkivalta ja kiristysrinkiä. Varsinkin Putkosen hyvien suhteiden ja työnantajan takia poliisit eivät tule koskaan tutkimaan hänen terroririnkiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*