7 thoughts on “Laiton vitsi?

 1. Näitä tarvittaisiin ihan oikeasti lisää, paljon lisää. Ne tuovat valkoisille yhteenkuuluvuuden tunnetta ja helpottavat stressiä maailman nykymenosta.

 2. Mutta mikä olisi syytteen nimi?

  Jos se on uuskommunistinen ”kiihoitus kansanryhmää vastaan” niin keitä ovat uhrit? Ja saapuvatko he ulisemaan oikeussaliin? Vai onko uhri sittenkin kiimainen syyttäjä, jolla on paha mieli?!! Niisk yhyy!!

  Taas jos uhri on kuvassa näkyvä ruskeanahkainen viherhomo, niin onko syytteen nimi törkeä kunnianloukkaus?

  Tässä yhteydessä on syytä muistaa, että tämä ruskea homo on ********** ********* homolla New Yorkin puistossa. Myös tämä viherhomo tunnetaan siitä, että hän kusetti valtiota toistuvasti toimiessaan kansanedustajana. Kusettaminen jatkuu edelleen ja tällä kertaa uhreina ovat kulutusluottoyhtiöt!

  Ruskea viherhomo ei ole hyvämaineinen!!! Hyi yääk!!

 3. Muistakaa jos joku kysyy naapurista joka ei Kantasuomalainen kutsua vaan henkilöksi ettei suutu ja taksin ottaa vain jos kanta ajaa niin ei vaaraa puheesta eikä ajajasta.

 4. Touche ! Tuo vihereitten kiintiön***ri ei yhtään edistänyt..niitten mainetta Suomessa..

  Omassa Natsikaupassa on niitä Hiekkan…tä lisääntynyt ihan räjähdysmäisesti viime aikoina..Ja jo pelkästä olemuksesta näkee etteivät ole tulleet tänne paikkaamaan mitään työvoimavajetta…Päinvastoin

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*