Marco de Wit 30 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Pikkupoika kuulemma kutsui mustaa nuorukaista neekeriksi. Totta tai ei, niin selvä pahoinpitely, joka olisi vaikka voinut tappaa pojan. Tästä huolimatta suvakit iloitsevat pikkupojan pahoinpitelemisestä.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Päivän video: N-sana

  1. Juutalaisen katu sotilaat eli neekerit ja arabit joita juutalainen käyttää ******* ******** *********** ******************* ****** ********* *********’!

  2. Video missä? Ja aina tekosyitä, kuulee ja näkee joka paikassa ännää. Ei mitään syytä pahoinpidellä sanoista varsinkaan pikkupoikaa, monet lapsena ei ymmärrä ja härnää joten olisimme kuolleet jo tai nykyään aikuisena vähän väliä tappaneet. Itse ymmärrän ja ottaisin kännykän pois ja soittaisin vanhemmille, mutta aina ohi mennen kun tietävät pakoon pääsevän sanovat. Sitten jos isompi kööri(harvoin nykyään) puhuu peetä, niin en ole kuulevinaan sitten kun joku tuli nokan eteen toinen sanomaan etkö kuullut mitä sanoi, sanoi hakkaavansa jos et anna 2€, sanoin että ei ole minun ongelma jos mene ajoissa hoitoon. Olihan hän yllättäen sekasikiön oloinen muotopuoli lihapulla jo siinä iässä, kaupan edessä energiajuomineen ja karkkeineen mussuttelemassa.

  3. Kyllä tuon mustan jätkän olisi pitänyt mennä paiskaamaan sen 10v-pojan vanhempia turpaan kun ovat opettaneet rasismin pojalleen. Rasismi on opittu asia. Tuossa sellainen epäkohta, että 10-vuotias ei kyllä ole enää mikään ihan pikkupoika (little boy).

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*