Marco de Wit 30 marraskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ruotsissa koronatyrannia on edennyt paljon hitaammin kuin Suomessa.

 

Miksi?

 

No, koska siellä on paljon enemmän maahanmuuttajia.

 

Tosiasia nimittäin on, etteivät maahanmuuttajat – varsinkaan arabit ja neekerit – orjallisesti tottele valtion älyttömiä käskyjä ja painostusta, kuten maskien käyttöä, koronasulkuja, koronapassia ja myrkkypiikkien ottamista.

 

Tämä herättääkin kysymyksen: Auttaisiko rajojen avaaminen suomalaisten vapauden ylläpitämisessä?

 

 

Tietysti tulisi paljon enemmän ryöstöjä, väkivaltaa ja joukkoraiskauksia – siis varsinkin naisia kohtaan – mutta kaikenlainen aivopesu ja kansalaisten orjuuttaminen tulisi heterogeenisessä valtiossa vaikeammaksi kuin aivopesuun taipuvaisessa yhtenäiskulttuurissa.

 

Tämä nähdään varsinkin Amerikassa, jossa monikulttuurisuus ja varsinkin mustien rikollisuus on tehnyt valkoisista paljon konservatiivisempia ja halukkaampia puolustamaan sananvapautta ja aseenkanto-oikeutta.

 

 

Tietysti paras vaihtoehto olisi yhtenäiskulttuuri JA vapaus, mutta jos olisi valittava vain toinen, niin kumman valitsisit?

 

Fakta nimittäin on, ettei koronatyrannia ole juuri ollenkaan edennyt Afrikassa. Heti kun on yritetty maskipakkoa, koronasulkuja, myrkkypiikkejä ja koronapassia, niin seurauksena ovat valtavat mielenosoitukset ja melkeinpä vallankumous.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Pelastaisiko mustien massamaahanmuutto suomalaisten vapauden?

 1. Kyllä kun aihetta on niin neekereille pitää nostaa hattua.
  Mutta milloin/miten Suomalainen mies menetti pallit kun alistuu tyttö/mamma hallituksen edessä näin surkeasti? ”Oikea nimetön”kommentoija täällä hyvä esimerkki.

 2. Naisten valtava raiskaaminenkin herättäisi vihdoin monet naiset, sekä valtio ei voisi mitenkään ottaa tarpeeksi velkarahaa, jolloin koko painajainen loppuisi paljon nopeammin.

 3. Naisethan ovat halunneet raiskauksia ja pedofiliaa. He haluavat koko ajan rajat auki ja juuri valkoiset naiset tietoisesti äänestivät jopa Joe Bidenia jonka tiesivät olevan pedofiili! Eivät naiset ole mitenkään lasten ja perheiden kannattajia ja puolella. Täyttä roskaa naisilta esittää tällaista. He haluavat tuhota kristinuskon, lapset ja perheet, eivät suojella ja tukea niitä. He ovatkin jo lähes onnistuneet lasten, perheiden ja kristinuskon tuhoamisessa.

 4. Suomen kansan ja maan tuhoaminen kehitysmaalaisilla on pysyvää, mutta vapauksien polkeminen on vain valtion luomia rakenteita joita voi purkaa.

  1. Hyvä pointti, mutta mitäs jos kansanluonne on alistuva ja hieman miehistyisi pienellä vähemmistöllä. Tosin nämä vähemmistöt tuppaavat lisääntymään nopeammin..

 5. Kyllähän neekeri miehet osaa omia etujaan ajaa. Töissä ne ei käy koska se on naisten hommia. Miehet ovat perheen kruunu jota kaikkien pitää totella ja palvoa. Helposti tulee mieleen narsistit. Ne kyllä ottaa kaiken minkä saa, kuten kasakat, mutta mitään ne ei tee. Muuta kuin jälkeläisiä. Ja siksi ne ovat tämän maapallon ********** *********** ***********.

  Ne eivät pelasta suomalaisten vapautta koska jos meidätkin miehitetään niin kansainvälinen yhteisö katsoo että suomalaiset eivät pysty hallitsemaan omaa maataan, ja kun meillä hallitsija ei ole Bilderbergin pysyväisjäsen, niin meidät miehitettään. Ja sen jälkeen meitä määrätään ja hallitaan muualta. Myös se mukaanlukien että suomalaiset alkueräiskansana katoavat.

 6. Tarvittaessa suomalaiset kyllä kykenevät puolustamaan itseään, koska meillä on asevelvollisuus ja maa on täynnä luvallisia aseita ja tämän lisäksi on aika paljon luvattomia aseita. Nyt me olemme jo siinä pisteessä, että valtio on kääntänyt selkänsä omille kansalaisilleen ja maalle. Suomalaiset ovat pikku hiljaa tajuamassa, että se on heidän velvollisuutensa suojella itseänsä ja aluettansa.

  Joten aikanaan matujen häätö käy hetkessä. Suomalaisten verenperimässä on järjestyksen ja kurin palauttaminen. Tästä on todisteena mm. punakapinan nujertaminen!

  Myös suljetut eheytyskeskukset suvakeille ovat välttämättömiä tulevaisuudessa!

  1. Paskat suomalaiset nynnyt, raukat ja pelkureita mitään puolusta. Juoksevat vain karkuun ja juovat kaljaa sohvan pohjalla. Suomalaiset miehet ovat lähes kaikki pelkkiä raukkamaisia pelkureita.

 7. Nekkerit ja arabit tulee tänne pysyvästi. Koronatyranniasta on enemmän toiveita päästä joskus eroon

 8. No rajat ovat auki sentakia, että ihmiset orjallisesti tottelevat valtion määräyksiä. Näin siirtolaiset valloittavat Suomenkin täysin vapaasti. Luultavasti suomalaiset maksavat vieläpä siirtolaisten matkatkin, jos valtio antaa HIAS:kselle rahaa. Sitten kun siirtolaiset ovat enemmistönä, niin suomalaiset tottelevat heitä ja ovat heidän orjiaan. Näin taitaa olla jo nykyaikana. Kaikenlaista laitonta puuhastelua katsotaan jo sormienläpi, eikä niihin puututa. Ei oikeastaan uskelleta puuttua.
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*