14 thoughts on “Pommi: Purrapersut esti Ossi Tiihosen aluevaaliehdokkuuden!

 1. Ahaa…Oman Kansan suojeleminen tuosta Myrkkypiikistä ei kuulu Persujen agendaan.

  Tuli nyt sitten varmistus siihenkin asiaan….Thänks.

 2. Ossi Tiihoselta virhe olla siirtymättä VVK:hon. Persut ovat uppoava ja umpimätä sionistien valeoppositio. Eli persujen kaikki ehdokkaat sopivat kaikki tähän valeopposition asettamaan kehykseen. Persut itse myöntävät, että kaikki heidän ehdokkaansa ovat pettureita. Äänestäkää Valta Kuuluu Kansalle.

 3. Kaksi juutalaista Mossadin agenttia Jeffrey Epstein ja Ghislaine Maxwell pyörittivät pedofiilikiristysrinkiä eliitille, tutkijoille, virkamiehille jne. Tämä on se keino millä nyt sitten ihmiset pidetään hiljaa ja mukana kansanmurhassa ja maanpetoksessa. Suomessakin monk virkamies, poliitikko, lääkäri ja liikemies on raiskannut pikkulapsia Mossadin ja CIA:n pedofiiliringissä. Teidät tullaan kaikki paljastamaan kuvien kanssa vallankumouksen jälkeen. Kannattaa pitää kiirettä sen kansanmurhan ja poliisivaltion kanssa, ennen kuin teidän kuvia ja videoita aletaan julkaisemaan.

 4. Voi helvetin kuustoista, jos ei ymmärrä jo lähteä VKK:hon. Uskomatonta ajanhukkaa ja aivan käsittämätöntä sinisilmäisyyttä yrittää jotenkin pelastaa persuja. Lisäksi, mitä ihmeen järkeä on yrittää kerätä persuille ääniä tai suosiota tässä kriittisessä tilanteessa, jossa se on kaikki VKK:lta ja siten ainoalta oikealta oppositiolta (ja hyvän voimalta Suomessa) suoraan pois?

  Ossi, toivottavasti luet tämän. Olet tehnyt korvaamatonta työtä Suomen ja koko maailman puolesta. Älä ole näin helvetin tyhmä. Sinulla tuskin on resursseja taistella Purran ja Putkosen taustavoimia vastaan, ja vaikka olisikin, se olisi kaikki hukkaan heitettyä. Et edes haastanut Purraa puheenjohtajakilvassa ja annoit huijata kaikkia äänestyksessä. VKK:ssa ei tarvitse pelata tuollaisia paskaisia pelejä, vaan voisit keskittyä tärkeisiin asioihin. Vaikuttaminen persujen kaltaisessa mädätetyssä valepuolueessa ei ole mitään ”minusta ei näin helposti pääse eroon” -sankaruutta vaan silkkaa huijatuksi ja manipuloiduksi antautumista.

 5. Ei kannata uhriutua ja ruikuttaa. Jos kerran on niinkin mädännäisessä porukassa kuin Persut, niin sitä saa mitä tilaa!!

  Joko noudatat hienostoetikettejä tai sitten sinua tönitään joka kulmalta. Mutta ruikuttaminen ja uhriutuminen, se ei ole soveliasta. Säälipisteiden kerääminen ei onnistu jos näyttelee olevansa ”muutos”.

 6. Ossin kannattaisi siirtyä VKK:hon eikä tapella tuulimyllyjä vastaan turhaan. Puolue on täynnä globalisteja, mädättäjiä, Suojelupoliisin vasikoita jne. Täysin hallittu valeoppositio koko puolue, mutta yksinkertaisesti persut eivät tajua.

 7. "Kekkosen mielestä nyt tarvittiin niin kovia toimia, että vetovastuu luontuu parhaiten päivänpolitiikasta jo sivuun jääneelle." sanoo:

  https://www.kaleva.fi/valtioneuvos-martti-miettunen-on-kuollut/2360154

  ”Miettunen muisteli vuonna 1983 ilmestyneessä kirjassaan ”Näinhän se oli”, että harvoin poliitikolle sattuu epäkiitollisempaa tehtävää. Tämä hallitus nimittäin keksi peltojen paketoimisen, ja Miettunen maatalousministerinä pantiin tietysti vastuuseen.”

  1. https://ruokaretriitti.fi/

   ”Ruokaretriitit mahdollistavat eri puolella Suomea asuvien, eri alojen samanhenkisten ihmisten tapaamiset. Palautetaan yhteys ruoan lähteille hyvässä hengessä!”

   https://fi-domain.name/domain/ruokaretriitti.fi

   ”Ruokaretriitti.fi on rekisteröity 2 kuukautta sitten. Verkkotunnuksen haltija on Kalervo & Company Oy ja välittäjänä toimii Zoner Oy.”

   https://www.is.fi/yritys/kalervo-company-oy/helsinki/2934600-5/

   Kauppa­rekisteri pvm 12.9.2018
   ”Yrityksen Kalervo & Company Oy liikevaihto oli 24000 euroa 2020. Liikevaihto laski 67,9 prosenttia. Tilikauden tulos oli -1000 euroa ja liikevoittoprosentti oli -3,7. Yhtiön omavaraisuusaste oli 17 prosenttia.”

   Liity ruokaretriittirinkiin! [email protected]

   https://kalervo.fi/

   ”Kalervo & Company Oy on erikoistunut PK-yritysten liikkeenjohdon sparraukseen, digistrategioiden luomiseen sekä niiden konkreettisiin toteutuksiin.”

   https://tokentube.net/l/3003446173/Suomen-olematon-huoltovarmuus–T-studio-ti-30-11–klo-20

   Nov 30, 2021 TOKENSTUDIO: ”Suomen olematon huoltovarmuus”

   https://kaarteensotamuseo.fi/keita_olemme/

   ”Olemme Teija ja Kalervo Kaarre Lohjalta.” ”Sukujuuremme ovat menetetyssä Karjalassa, Kivennavalla, Terijoella ja Uudellakirkolla sekä Viipurissa. Kaksituhatluvun alussa aloimme kerätä Suomen 1939 – 44 sotiin liittyvää tavaraa ja vuonna 2006 teimme kotiimme kokoelmamme ensimmäisen esillepanon”

   ”Näin voimme museomme avulla omalta osaltamme tehdä tärkeätä Suomen itsenäisyyden maanpuolustustyötämme, muistuttamalla vierailijoitamme Suomen itsenäisyyden vaatimasta työstä ja uhrauksista. Veteraanien perintönä meillä on nyt vapaa kotimaa, isänmaamme. Veteraanien perintöä on myös isänmaanrakkaus, maanpuolustustahto sekä pyrkimys rauhan ylläpitoon.”

   https://kaarteensotamuseo.fi/jalkavaenkapteeni/

   ”Polkupyörillä liikkuvia kevytjoukkoja oli kolmea erilaista: 1. rakuunat eli ratsuväki, keltaiset kauluslaatat, 2. jääkärit vihreät kauluslaatat ja vielä 3. erilliset polkupyöräpataljoonat, joilla oli oranssit kauluslaatat.”

   ”Näitä pataljoonia kutsuttiin polkupyörien & ja suksien miehiksi, koska talvella sukset tietenkin korvasivat polkupyörät. Nämä erilliset polkupyöräjoukot tosin muutettiin jääkäriyksiköiksi jo 1930-luvulla.”

   https://www.ykkoslohja.fi/veteraaniperinteen-vaalijan-kilpi-kaarteen-sotamuseolle/

   27.6.2018 ”Tammenlehvän Perinneliiton puheenjohtaja vuorineuvos Jukka Viinanen (vas) luovutti Veteraaniperinteen vaalijan kilven Kaarteen Sotamuseon omistajille Kalervo ja Teija Kaarteelle.”

   https://www.ykkoslohja.fi/rautaisannos-suomen-sotahistoriaa-tarjolla-ensi-viikonloppuna/

   15.9.2021 ”Rautaisannos Suomen sotahistoriaa” ”Museot näyttävät, että tie itsenäisyyteen ei ollut helppo. Esimerkiksi saaristossa taistelut olivat todella rankkoja”

   https://www.ykkoslohja.fi/aktiivista-toimintaa-uudenmaan-kylissa/

   ”Kahdeksan aktiivista kylää tavoittelee Uudenmaan Vuoden Kylä 2022 -titteliä. Kylät ovat Bromarv Raaseporista, Itäinen Jokipuisto Sipoosta, Kimonkylä Lapinjärveltä, Pohjan kirkonkylä Raaseporista, Routio Lohjalta, Valkjärvi Nurmijärveltä, Valko Loviisasta ja Vihtijärvi Vihdistä. Voittajakylä julkistetaan viikolla 50.”

   ””Me hengellä” on suuri voima. Sillä voi vaikuttaa positiivisesti moneen tahoon. Toki monessa asiassa puhuu myös raha.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*