12 thoughts on “Musiikkivideo: Tytti Tuppurainen – V**** Mikä Ämmä

  1. Tuossa musiikkivideossa näkyi hyvin sen kallon rakenne. Luiska otsa pienentään tunnehermoston aluetta. Silmien alta lähdetään alamäkeen joka viittaa ei-poskipäiden heimoon. Voimakas ajokoira-look kertoo myös kasvojen lihaksiston poikkeuksellisen rakenteen.

    Ja sitten tuota sanotaan vielä kauniiksi tai seksikkääksi!! Luudanvarsi jonka pömppis on isompi kuin puo.

    1. Voi, voi kun naiset ovat lempanneet teidät ja nyt itkette kun ette saa. Tämä laiton lehti on aikamoinen huumorilehti ja kun sitä aamuisin silmäilee, niin päivän huumoriannos saatu, ja kirsikkana vielä kakun päälle ovat nämä kommentit.

  2. Voiko vastenmielisempää kantturaa olla…Pelkästään tuo jatkuva tekovirne kertoo sitä ettei päästä löydy muuta kuin kusta..

  3. Kristityt olivat täysin oikeassa keskiajalla. Nyt te näette mitä satanisti-noidat tekevät kun heidän antaa lisääntyä. He tuhoavat terveet ja normaalit ihmiset, tekevät kaikkensa, että ainakin kaikki muut tekevät abortteja ja yllättävät seksiorgioihin jne.

  4. Suomi on nykyisin täynnä jotain saatanan turhia veronmaksajien rahoilla eläviä loisia, täysiä nollia ja huoria. Teidät tullaan kaikki puhdistamaan yhteiskunnasta, tietysti laillisesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*