Free speech 1 joulukuun, 2021

 

 

Feministit jälleen vauhdissa.

 

Tällä kertaa vähän ujommat liikkeellä. Päinvastoin kuin Femenit, niin nämä ujommat tapaukset kätkevät kasvonsa samalla kun esittelevät tissejään.

 

Ideana on varmaan myös vaikeuttaa syytteen saamista itsensä paljastelusta.

 

Mitähän tapahtuisi, jos miehet järjestäisivät vastaavan miekkarin…

 

 

 

 

4 thoughts on “Feministien Vapauta nänni -miekkari hämmentää jälleen

  1. Arvioisin näkemäni perusteella, että kaikki osallistujat ovat enemmän tai vähemmän kehopositiivisia femakoita. Näin ollen olikin parempi jättää vain rintavarustus esille.

    1. Hyvä pointti. Femenitkin ovat nykyään patriarkaatin kätyreitä, kun kerran hyväksyvät riveihinsä vain hyvän näköisiä naisia. Eivät siis hyväksi riveihinsä valtavia läskejä, koska ihmisiä ei sellaisten paljastelu kiinnostaisi. Tämä Femenien linja on varmasti suututtanut monet feministiset kehorauhanturvaajat.

  2. Just aattelin, että jos lihavat miehet tekis moisen burkassa. No, se olisi rasistinen SS-teko, kuten Hitlerikin ei kun siis Amerikan Hitler Trump hyökkäsi Lähi-Itään ei kun, no pääasia että olette niitä uusia Hitlereitä tai siis niinku Donalt presitenttinä oli ja olisi niin olisitta uus.

  3. Ruoskaa moraalittomille ja mädättäville petturinaisille pitäisi antaa, kuten Venäjällä tehdään. Venäläiset naiset ovatkin paljon parempia kuin suomalaiset, koska venäläisissä miehissäkin on vielä miestä jäljellä. Suomalaisille lehmillekin vain julkisesti ruoskaa ja kova kuri.

    Mitä te suomalaiset miehet oikeasti pelkäätte suomalaisissa huorissa ja lehmissä? He ovat mädättäjiä ja pettureita.

Comments are closed.