Marco de Wit 1 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomen politiikan suurin pommi on viime päivinä ollut perussuomalaisen Ossi Tiihosen aluevaaliehdokkuuden estäminen.

 

 

 

 

 

On päivänselvää, ettei persujen Uudenmaan piirin hallitus lähde tuollaiseen sikailuun ilman puoluejohdon eli Matti Putkosen ja Riikka Purran yllytystä tai vähintäänkin hiljaista hyväksyntää.

 

Purra on ihan avoimesti rokotusfanaatikko ja lisäksi muista puolueista on tullut viestiä, etteivät persut ole hallituskelpoisia, jos Tiihosen annetaan edetä puolueessa. Niinpä näyttää nyt myös varmalta, ettei Tiihonen tule pääsemään myöskään eduskuntavaaliehdokkaaksi.

 

 

Aluevaaliehdokkuuden torppaaminen on monellakin tavalla käsittämätöntä. Tiihonen ei ole millään tavalla rikkonut puolueen sääntöjä tai muutenkaan käyttäytynyt huonosti. Päinvastoin. Tiihonen käyttäytyy aina kuin herrasmies. Torppaaminen on sitäkin omituisempaa, koska Tiihonen on erittäin suosittu sekä persuissa että yli puoluerajojen. Hän olisi siis taatusti saanut valtavan äänipotin.

 

Tiettävästi on myös ENSIMMÄINEN kerta, kun mikään puolue estää sellaisen jäsenen ehdokkuuden, joka on asiallinen, supersuosittu ja myös varteenotettava puheenjohtajaehdokas. Tiihonen nimittän tuli kesän pj-vaaleissa kolmanneksi 15% kannatuksella.

 

Oikeasti Tiihosen kannatus on vielä paljon suurempi. Tiihonen ei nimittäin pj-vaaleissa suostunut tekemään kunnon vaalikampanjaa. Hän ei edes hankkinut vaalipäällikköä, ei haastanut muita pj-tentissä, ei kuskannut kannattajiaan puoluekokoukseen, ei valittanut äänestyskoneista eikä edes vaatinut lippuäänestystä puoluekokouksessa, jne. jne.

 

Seuraavassa puoluekokouksessa Tiihosella on oikeasti mahdollisuus saada 30-50% äänistä eli voittaa joko suoraan enemmistöllä tai ainakin viedä vaalit toiselle kierrokselle ja voittaa viimeistään sitten. (Putkosen äänestyskoneilla pystyy siirtämään tulosta muutamia prosentteja, muttei kymmeniä.) Tai vaikka ei voittaisikaan, niin hänellä on mahdollisuus päättää kenestä tulee seuraava puheenjohtaja.

 

On mahdollista, että ensimmäisellä kierroksella Tiihonen saisi 28%, Puisto/X 32% ja Purra 40%. Tällöin Tiihonen voisi myydä tukensa sille, joka lupaa tosissaan kannattaa Fixitiä ja vastustaa koronatyranniaa sekä vielä kaupan päälle lupaa tiihoslaisille hallitus- ja muita paikkoja, joissa voivat varmistaa lupausten myös pitävän. Näin Tiihosen olisi EHDOTTOMASTI pitänyt tehdä kesällä ja Laiton Lehti hermostui totaalisesti Tiihoselle, kun hän ei niin tehnyt.

 

Tämän vuoksi Laiton Lehti on pari kertaa aika suoraan vihjannut, että nykyinen koronatyrannia on aika pitkälle nimenomaan Tiihosen syytä. Tiihonen ehdoin tahdoin päästi punavihreän lääke- ja rokotemafian päivänselvän agentin, Riikka Purran puheenjohtajaksi ja vieläpä vapain käsin. Tämä johti siihen, etteivät persut ole kunnolla vastustaneet sen enempää koronapassia kuin lasten myrkkypiikittämistäkään.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

TOISAALTA Laiton Lehti kuitenkin on myöntänyt, että Tiihosen käytöstä/nynnymäisyyttä on voinut mahdollisen naivin burgeroinnin lisäksi myös voinut selittää se, että Purra ja Putkonen ovat yksinkertaisesti UHANNEET häntä ihan alusta asti. Eli antaneet ymmärtää, että hänet erotetaan puolueesta, jos vähänkään kovempaa kritisoi puoluejohtoa ja varsinkaan Purraa.

 

Laiton Lehti on kuitenkin ajatellut, ettei persujen puoluejohto voi olla ihan niin törkeä. Lisäksi vaikka olisikin niin mitä sitten. Ei Tiihonen ole tehnyt yhtään mitään sellaista mistä voisi hänet erottaa. Ei Tiihoselle pitäisi olla mitään pelättävää.

 

Paitsi, että ehkä onkin. Laiton Lehti on nimittäin vasta viime aikoina tajunnut kuinka suuri valta on persujen takapirulla Matti Putkosella. Hän on oikeasti niin mahtava, että tuomaritkin tottelevat häntä. Tämä selittää sen miksi Putkonen ihan vaan kylmästi ENNEN puoluekokousta kielsi Tiihosen tiimiin kuuluvaa kiistatonta jäsentä Nico Giasantia asettumasta ehdolle varapuheenjohtajaksi. Sitten kun Nico kuitenkin asettui ehdokkaaksi, niin hänet vain kylmästi/rikollisesti poistettiin ehdokaslistalta. Tällainen avoin rikollinen törkeys on Suomen politiikassa ennenkuulumatonta.

 

Huijausaikajana: Näin Nico Giansantilta ryöstettiin persujen 1 vpj-ehdokkuus

 

 

Putkonen on kymmeniä vuosia ollut globalistieliitin kätyreiden, Sauli Niinistön ja Paavo Lipposen oikea käsi ja nyrkki Suomen viemisessä EU:iin, euroon ja Natokumppanuuteen.

 

 

Todisteet: Persujen Matti “Vapaaherra” Putkonen pomottaa persuja

 

 

Putkonen on kahdeksan vuoden ajan johtanut persuja ennenkuulumattomien sähköisten äänestyskoneiden avulla. Putkonen voi sikailla niin paljon kuin haluaa myös siksi, etteivät tuomarit uskalla estää hänen sikailuaan. Tämän takia Putkonen aikanaan kehtasi ihan kylmästi vaan estää useita jäseniä, kuten Seppo Hauta-ahoa puhumasta puoluekokouksessa.

 

Kun Hauta-aho sitten tietysti nosti kanteen, niin tuomarit vain lievästi moittivat puoluejohtoa. Kaiken kukkuraksi pistivät uhrin eli Hauta-ahon maksamaan vastapuolen eli persujen kymmenien tuhansien oikeudenkäyntikulut! Hovi ja korkein oikeus vielä siunasivat tämän totaalisen oikeusmurhan. Tästä A-Studio teki loistavan ohjelman, mutta kas kummaa sitä ei enää löydy netistä. (Olisiko jollain se tallessa?)

 

Demla-tuomarit suojelevat persujen takapirua Matti “Vapaaherra” Putkosta

 

Tällä tasolla on suomalainen vääryysjärjestelmä. Ihan oikeasti suurin osa tuomareista on täysiä sikoja, jotka vähät välittävät laista ja oikeudenmukaisuudesta. Suurin osa tuomareista on päässyt asemaansa poliittisen hyvä veli -verkoston avulla, joten he antavat korkeimpien poliitikkojen sikailla ja rikkoa lakia miten paljon tahansa.

 

Seppo Hauta-ahon keissi on myös Tiihosen ja Giansantin keissin kanssa samanlainen siinä mielessä, että molemmissa tapauksissa nimenomaan Kokoomus ja RKP eli siis valtaeliitti on vaatinut puolueen sisäisen opposition tuhoamista ”hallituskelpoisuuden” saavuttamiseksi. Soinin persut pääsivät hallitukseen 2015, kun olivat tuhonneet Hauta-ahon ja Purran persut yrittävät tuhota Tiihosen päästäkseen hallitukseen 2023.

 

 

Pahinta on, että tuomaritkin ovat juonessa mukana vainoamassa rehellisiä poliitikkoja. Heti kun joku henkilö tai ryhmä tuo tätä korruptiota vastustavaa totuusliikettä Suomeen, niin Demla-tuomarit tuohoavat sen edustajia ja järjestöjä.

 

Jotkut tuomarit ovat ihan tunnettuja siitä, että sadistisesti naureskelevat uhreilleen ja kirjoittavat siansaksaa sisältäviä tuomioita aivan kuten tuomari J**** J****. Ja jos valitat asiasta, niin sitten laittavat maksimirangaistuksen ”kunnian loukkaamisesta” tai keksivät jonkun muun tavan kostaa. (Tästä on tulossa oma juttunsa. Ihan oikeasti Suomessa tuomarit voivat jopa kirjoittaa siansaksaa ja silti hovioikeus ei ota valitusta käsittelyyn. Lautamiesten tuhoamisen ja valitusmahdollisuuksien rajoittamisen jälkeen mitättömistä epäpätevistä käräjätuomareista on tullut diktaattoreita, jotka palvelevat poliitikkojen hyvä veli-verkostoa.)

 

Tuomioistuimien korruptio ja hubris nähtiin jo Halla-ahon kiihotusoikeudenkäynnin aikana, kun korkein oikeus ihan avoimesti sanoi antavansa Halla-aholle rangaistuksen myös siitä, ettei hän suhtaudu tarpeeksi nöyrästi tuomareihin ja muihin viranomaisiin. (Myöhemmin Halla-aho otti opiksi tyylillä ”liittoudu, jos et voi voittaa” ja liittoutui jopa entisen verivihollisensa Matti Putkosen kanssa.)

 

 

Tämä selittää myös sen miksi tuomarit ovat systemaattisesti pyrkineet tuhoamaan SKE-puolueen ja sen puheenjohtajan Marco de Witin. Tuomarit ja poliisit ihan oikeasti eivät ole välittäneet edes persuilija-agenttien puoluekaappausyrityksestä ja siihen liittyvistä väärennöksistä ja muista törkeistä rikoksista. Eli ihan samanlaista tuomarisikailua kuin Hauta-ahon kanssa. Tästäkin Laiton Lehti tulee kertomaan vielä paljon lisää, kunhan saadaan oikeudenkäynnit vielä hieman pidemmälle.

 

Suomalainen oikeusjärjestelmä on ihan oikeasti läpimätä. Se on oikeasti vääryysjärjestelmä, jota valtaeliitin kätyrit, kuten Matti Putkonen käytännössä johtavat. Suomalaiset tuomioistuimet ovat kaikista heikoimpia juuri silloin kuin niiden pitäisi olla kaikista puolueettomimpia eli puoluedemokratiaan kuuluvissa asioissa. Näin tuomioistuimet ylläpitävät puoluekartellia. Toisaalta sehän on luonnollista, koska puoluekartelli on heille juuri sen tuomarin paikan järjestänytkin.

 

Trump on ihan oikeassa siinä, ettei sillä ole yhtään mitään väliä mitä laki sanoo, vaan sillä kuka on jutussa tuomarina.

 

Tässä mielessä Tiihonen on ollut vieläkin vaikeammassa tilanteessa kuin Laitonkaan Lehti on voinut kuvitella. Ehkä todellakin on ollut niin, että Tiihosen erottaminen on ollut koko ajan hiuskarvan varassa. Ehkä Tiihosella ei ole ollut muuta vaihtoehtoa kuin nöyristellä puoluejohdon edessä. Ehkä tämän takia Tiihonen ei pj-tentissäkään kertaakaan uskaltanut haastaa Purraa. Ehkä myös tämän takia Tiihonen löysäili, kun persut eivät suostuneet tuomitsemaan koronapassia perusoikeuksien vastaisena.

 

Ehkä Tiihosen kädet ovat sidottu. Ehkä hän ei oikeasti voi nousta Purran ja Putkosen tyranniaa vastaan, vaikka koronatyrannia ja myrkkypiikit vain lisääntyvät.

 

Mielenkiintoista nähdä uskaltaako Tiihonen järjestää puolueen sisällä mitään organisoitua esim. yhdistyksiin perustuvaa liikettä sen enempää koronapassia, myrkkypiikkejä kuin Putkosen ja Purran vallan varmistaneita äänestyskoneitakaan vastaan. Onhan se hieman outoa järjestää verkosto, joka tutkii vaalivilppiä ja vastustaa äänestyskoneiden käyttöönottoa Suomen vaaleissa, mutta unohtaa, että ainoana puolueena persuilla on äänestyskoneet. Kaiken kukkuraksi niitä vielä johtaa Suomen historian pahamaineisin operaattori ja takapiru, Matti Putkonen.

 

Jos Putkonen järjestäisi Tiihoselle potkut persuista aktiivisesta äänestyskoneiden vastustamisesta, niin hyväksyisivätkö tuomarit senkin?

 

Luultavasti. Suomi on niin mätä maa.

 

Niinpä valtaeliittiä palveleva Putkosen mafia saa vapaasti rellestää ilman, että kukaan edes uskaltaa huomata.

 

 

Lue lisää:

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Miksi Matti Putkonen ja Riikka Purra estivät koronakriitikko Ossi Tiihosen ehdokkuuden aluevaaleissa?

 1. Näin siinä käy kun päästät Naton liittouman toimimaan Suomessa. Heti 1945 lännen liittoutuneiden ja Neuvostoliiton miehittäessä Suomen he alkoivat kumpikin välittömästi tuhoamaan ja mädättämään Suomea. Tämä on vain samaa pitkää jatkumoa.

 2. Lähes täysin turha artikkeli kun et puhunut juutalaisista ja heidän kätyreistään vapaamuurareista mitään! Jos vielä ei ole sivuston pitäjälle selvinnyt että juutalaiset tuovat neekereitä ja arabeja valkoisiin maihin ja usein korruptoivat, niin suosittelen lobotomiaa hyvin äkkiä!

  1. Kyllä MdW tietää eri kuviot mutta unohdat että virkamafia pyrkii murskaamaan MdW:n jos tilaisuuden saa.
   Eli täydennä sinä täällä, sopivia sananvalintoja käyttäen.

   MdW käyttää muuten tulkinnoissaan kehnoja sananvalintoja O. Tiihosesta kun ankaraan sävyyn kirjoittaa että ”on Tiihosen syy”. Jos nyt mielummin käyttäisi vaikkapa ” on Tiihosen linjan tai tekojen seuraamusta että… ” niin tulisi reilumpi ilme tekstille.

   1. Hyvä pointti, mutta kovempi kieli jää mieleen paremmin. Lisäksi on vieläkin epäselvää onko Tiihonen täysin rehellisillä papereilla liikkeellä. Reagan joskus sanoi: Trust but verify ja se on vielä kesken.

 3. Maatamme miehittävät amerikkalais-brittiläinen vihollisemme taputtaa taas ja hieroo käsiään yhteen. Samaan aikaan amerikkalaiset ja brittisiviilit ovat ylpeitä mitä kaikkia operaatioita he tekevät ulkomailla, järjestävät vallankaappauksia, salamurhia, pyörittävät huumekauppaa ja sekaantuvat vaaleihin, sekä varastavat muilta. Menepä Marco kysymään keneltä tahansa amerikkalaiselta tai britit, niin he ovat vain ylpeitä likaisista operaatioistaan ja sovitaan ulkomailla, sekä lähes kaikki amerikkalaiset tukevat fanaattisesti Israelia.

  Amerikkalaiset ja britit ovat säälittävää loiskansaa, joka ei osaa muuta kuin loisia muista kansoista.

  1. Ilo kuulla. Ei taida olla persuja korruptoituneempaa ja antidemokraattisempaa puoluetta olemassakaan Suomessa, ja se on todella paljon sanottu, tietää kuka tahansa edes vähän valveilla oleva!
   Ajatella, että jopa nuo muut seinähullut puolueet ovat edes kosmeettisesti edustuksellisdemokraattisia.
   Persut ovat siis jopa avoimesti antidemokraattinen pelailupuolue täynnä selkärangattomia ja vähä-älyisiä ketkuja. Puolue-eliittinsä rikollisaivot ovat oma lukunsa – ja äänestäjiensä lammasaivot.

 4. On täysin mahdotonta saada oikeutta järjestelmän kautta, joka on täysin läpeensä umpimätä ja vihollisemme hallitsema. Ainoastaan vallankumouksen jälkeen Suomen kansa voi saada oikeutta ja saada mafia ankaraan vastuuseen.

 5. Trump: ”Ei ole mitään väliä mitä laki sanoo, vaan kuka on tuomari”. Stalin: ”Vaalien voittaja ei ole se, joka saa eniten ääniä, vaan se joka laskee äänet”. Näillä mennään.

 6. @Nimetön klo 4:14. Välirauhansopimus 19.9.1940 Suomen ja Neuvostoliiton välillä. Siihen loppui Suomen itsenäisyys, KGB:n ja CIA:n ulkoapäin tullut ohjailu alkoi. Kostavatko globalistit edelleen suomalaisille sen kun jouduttiin taistelemaan sen ajan globalisteille NL:n kommunisnisteille kansallisesta olemassaolosta. Kylmäävä olisi ollut kyyti, jos Stalin olisi saanut voiton. Junien karjavaunut olivat valmiina Leningradin junatieasemalla v. 1944 suomalaisten siirtämiseksi Siperiaan.

 7. Esinahattomien omistama mafia-Putkonen pyörittää persuja. Esinahattomat ovat soluttautuneet joka puolelle yhteiskuntaan.

  Jopa yksi korkeimman oikeuden tuomareista on esinahaton! Miettikää sitä!!! Hyi yääk!

 8. Korjaus: Välirauha allekirjoitettiin Suomen ja Sosialististen neuvostotasavaltojen liiton (Neuvostoliitto) kesken19.9.1944, ei 1940. Talvisota päättyi 13.3.1940.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*