23 thoughts on “Päivän kuva: Pfizer-versio 2021

 1. Ro­kot­tees­ta löy­det­ty gra­fee­ni ei ole­kaan gra­fee­ni-ok­si­dia vaan gra­fee­ni-hyd­rok­sii­nia. Löy­don te­ki­jä pi­dä­tet­tiin kes­ken You­tu­be-Lä­he­tyk­sen ja hän kuo­li po­lii­sin toi­mes­ta.

  MUR­DER! Just Hours Af­ter Pub­lis­hing the Sec­ret of the Vaxx, Dr No­ack is DE­AD

  Gra­fee­ni-hyd­rok­sii­ni-mo­le­kyy­lit ovat vain yh­den ato­mi­ker­rok­sen pak­sui­sia, kuin ää­rim­mäi­sen te­rä­viä par­ta­ko­neen te­riä. Ne sil­po­vat ro­ko­te­tun hen­ki­lön ve­ri­suo­nia si­säl­tä kä­sin.

 2. Taas uu­si li­pu­tus­päi­vä?

  Kan­sa­ne­dus­ta­jat: Kar­ja­lan eva­koil­le li­pu­tus­päi­vä 30.11.

  Ajat­te­le­vat­ko al­le­kir­joit­ta­neet kan­sa­ne­dus­ta­jat, et­tä kar­ja­la me­nee jo­ten­kin LGTB-oi­keuk­sien edel­le. En­tä li­pu­tus­päi­vä Si­be­liuk­sel­le? Ja ke­tä nii­tä vie­lä oli­kaan …

  Eh­do­tus:
  – Ei­kö li­pu­tus­päi­viä voi­si ja­kaa näil­le pie­nem­mil­le pro­fee­toil­le esi­mer­kik­si kym­men­puo­tis­päi­vän kun­ni­ak­si (ta­sa-kym­me­niä vuo­sia [Si­be­liuk­sen, jne syn­ty­mäs­tä]). Sil­loin yh­teen vuo­den­päi­vään mah­tui­si kym­me­nen merk­ki­hen­ki­löä.

  P.S.
  Mil­loin Mars­kin rat­sas­ta­ja­pat­sas kaa­de­taan? En­tä Alek­san­te­ri II:n pat­sas?

  1. Uskoo ken tahtoo tuollaiseen huuhaahan ja Laurioon. Hän on joutunut omien salaliittoharhojensa vangiksi.

 3. Sen nimi on Pfizer.
  F:llä eikä h:lla siinä välissä.

  Ei niinkuin Philadelphia joka lausutaan filadelfia, vaan Pfizer jonka p:n lausuminen on tippunut pois, eli ”fizer”. Ja lausutaan myös kuin ”i” vaikka jenkkiläisetkin väkisin lausuvat sen ”ai”, koska englanninkielisilläkin on vaikeuksia hahmottaa muuta kuin sitä mihin ovat tottuneet.

  1. Oikeikirjoitus toimituspäässä ei ole vahvinta osaamisaluetta, saati kun vaihdetaan vieraisiin kieliin. En jaksa edes ottaa kantaa mitä täällä kommentointiosiossa nämä yhteiskunnan tukipilarit saavat aikaan. Vaikka Suomessakin on kiitettävän hyvä koulutustaso niin poikkeus vahvistaa säännön. Täällä poikkeuksia vain on hämmästyttävän paljon.

  2. Ole hyvä Marcoliini! Oikeat mediat lisäävät muutosajankohdan mikäli korjaavat tai muuttavat sisältöä, ei taida olla tapana täällä? Tosin et korjannut muuta kuin virheitäsi, joka taisi olla ensimmäinen kerta näillä sivuilla? Mikäli haluat korjailla lisää niin voin alkaa tekemään listaa artikkeleistasi.

 4. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008444431.html

  ”Suomi on yksi EU-maista, joissa maahantulo­ilmoitus rajoilla ei ole käytössä” ”rokotepakkojen olevan jokaisen jäsenmaan omassa harkinnassa, EU ei anna niihin liittyen mitään suosituksia. Hän kuitenkin lisäsi, ettei olisi voinut pari kolme vuotta sitten kuvitella tilannetta, että maailmaa koettelee vaikea pandemia, johon kehitettyjä rokotteita eivät kaikki halua ottaa.”

  1. ”..ettei olisi voinut pari kolme vuotta sitten kuvitella tilannetta, että maailmaa koettelee vaikea pandemia, johon kehitettyjä rokotteita eivät kaikki halua ottaa.”

   Ossi Tiihonen (PS) on varsin uskottavasti todistanut että kyseessä ei ole Pandemia vaan jonkun sortin katala suunniteltu Plandemia. Suunnitelma missä väkisin ”käsin perkaamalla” ruiskutetaan ihmisten verisuoniin nanokoisia partakoneenteriä, eli katala juoni josta tuo murhattu tohtori (Dr Noack) videolla ennen kuolemaansa puhui.

   Erkki T: ”Gra­fee­ni-hyd­rok­sii­ni-mo­le­kyy­lit ovat vain yh­den ato­mi­ker­rok­sen pak­sui­sia, kuin ää­rim­mäi­sen te­rä­viä par­ta­ko­neen te­riä. Ne sil­po­vat ro­ko­te­tun hen­ki­lön ve­ri­suo­nia si­säl­tä kä­sin.”

   https://forbiddenknowledgetv.net/murder-just-hours-after-publishing-the-secret-of-the-vaxx-dr-noack-is-dead/

   https://strangerinajewishworld.com/2021/11/28/dr-andreas-noack/

   THL: ”Tulemme ja pakkorokotamme sinuun ”käsin perkaamalla” vapaaehtoisen koronapiikin?” Näin siis olisi tarkoitus tehdä ja toivomme ettet pane pahasti hanttiin! Olisi ikävää jos ”perattava” vetelisi perkaajiaan pitkin korvia ja tökkisi myrkkymömmöt heihin.

   Tätäkö se ’perkaaminen’ tarkoittaa: https://twitter.com/i/status/1459194955327541255
   Koronapassi, kiitos!: https://twitter.com/i/status/1430205616686080000

    1. https://www.history.com/news/who-betrayed-anne-frank
     🕯️
     Aug 1, 2019 ”Anne Frank’s father Otto—the only member of the family to survive their subsequent deportation to the concentration camps—was among the first to assert that a betrayal had led to their capture. The group’s hideout was located inside a warehouse he had once owned, and they were aided by several of his employees as well as other Dutch sympathizers.”
     🕯️
     “the last word about that fateful summer day in 1944 has not yet been said.”
     🕯️
     https://www.nationalgeographic.com/culture/article/who-betrayed-anne-frank
     🕯️
     August 2, 2019 ”The team is also using artificial intelligence to find hidden connections between individuals, places, and events related to the case. The data science company Xomnia created a custom program that, in part, analyzes archival text to create nuanced and layered network maps.”
     🕯️
     “What you can do is try to see how often, for example, words or names are used together. If certain names are used together a lot, you can create kind of a network and do some kind of network analysis,” says Robbert van Hintum, a lead data scientist at Xomnia. For example, it’s possible to cross-reference addresses with family relations and police reports to see who might have been involved or aware of various events in Frank’s neighborhood.”
     🕯️
     “By adding all these dimensions together, an image emerges which you weren’t able to see before,” explains van Hintum.”
     🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
     ”Of the eight Jews arrested on August 4, 1944, Anne’s father, Otto Frank, was the only survivor. He later moved to Switzerland and died in 1980.”
     🕯️
     “By better understanding what happened there, we can learn how people treat each other and prepare for the future,”
     🕯️
     https://www.historyextra.com/period/20th-century/anne-frank-diary-how-edited-hidden-pages-father-otto-what-she-really-wrote/
     🕯️
     March 9, 2020 ”But the manuscript that Otto Frank pitched to Dutch editors didn’t contain his daughter’s entire diary.”
     🕯️
     ”The very writing that had endeared Anne to generations of readers convinced some that the book had been written by an adult; others questioned the day-to-day accounts of life in the hideaway. Otto Frank sued some deniers, but they continued to publicise unfounded theories that he co-authored or even wrote the entire diary himself.”
     🕯️
     ”Today, Anne Frank is arguably the Holocaust’s most famous victim, but her fame risks overshadowing the up to 1.5 million Jewish children thought to have been murdered during the genocide.”

 5. Nimimerkki ”Oikea nlmetön” taitaa olla punaviheryliopiston humanistihömppätieteiden dosentti, tyhjäntoimittaja ja veronmaksajien elätti. Oikea syöttöporsas.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*