Marco de Wit 2 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kesällä Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit vieraili Levelin lähetyksessä yhdessä Mari Kososen kanssa.

 

Päätoimittaja Marco de Wit Levelissä puhumassa Baltzarista ja Putkosesta

 

Monet katsojat pyysivät Marcoa ja Maria uudestaan Levelin ohjelmaan ja jopa aloittaa säännölliset lähetykset Levelin kanavalta. Levelin pojille tämä sopi, mutta yksi ongelma:

 

Youtube on jo poistanut Marcolta 13 kanavaa. Kaiken kukkuraksi osa poistettiin suorassa lähetyksessä! Eli Marcon puhuessa suora lähetys katkaistiin lennossa niin, että katsojille tuli vain ilmoitus: Kanava poistettu vihapuheen takia.

 

Tämä sensuuri toistui yhä uudestaan ja uudestaan silloinkin, kun Marco ei edes sanonut mitään erityisen radikaalia. Lopussa katkaisuun riitti vain, että Marco näytti naamansa.

 

 

Levelin pojat Nico/Junnu, Slimm Mill ja Tapsa eivät kuitenkaan pelkää sensuuria, vaan ovat valmiina ottamaan riskin.

 

Myös Marcon ja Marin intoa aloittaa säännölliset lähetykset Levelin Helsingin studiosta lisää aluevaalien lähestyminen. Nyt on erittäin tärkeää fanittaa VKK:ta varsinkin, kun persut eivät päästä koronakriitikko Ossi Tiihosta ehdokkaaksi! Tärkeää on myös saada rivipersut tajuamaan millaista koronapoliisivaltiota rakentavaa mafiaverkostoa Putkonen ja Purra pyörittävät.

 

 

Miksi Matti Putkonen ja Riikka Purra estivät koronakriitikko Ossi Tiihosen ehdokkuuden aluevaaleissa?

 

 

Laittomat Uutiset alkaa siis klo 19 ensi viikon keskiviikkona 8.12.2021 Levelin studiosta. Yleisöpuheluja otetaan vastaan. Lisäksi tarkoituksena on myös haastatella kuumia vieraita. Ensimmäisenä vieraana tulee luultavasti olemaan erittäin kuuma nainen.

 

On hieman riskialtista kertoa etukäteen milloin ohjelma alkaa, koska se helpottaa suoran lähetyksen katkaisemista. Toisaalta jos niin käy, niin siihenkin on varasuunnitelmat. Lisätietoa tulossa Laittomassa Lehdessä lähipäivinä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Laittomat Uutiset alkavat Leveli-kanavalla 8.12. klo 19

 1. Leveliltä todella rohkeaa riskeerata isot kanavat Marcon kanssa. Pelkkä Marcon olemassaolo saa suvakit raivoihinsa ja pois tolaltaan.

 2. Näköradio uutisia ei enää lähetä
  ja vessapaperia ei kannata tilata
  Helsingistä asti kestotilauksena,
  joten uutisia tässä kaivataan!

 3. Onko SKE-puolue lopullisesti nyt sitten menetetty Marcon osalta? Eikö lopullista ydinpommia tulekkaan niinkuin lupasit? Onko VKK nyt sitten Marcon puolue?

 4. Upea, kaunis ja rotupuhdas vaalea arjalaistyttö tämä Nea. Virheetön ja terve ulkonäkö. Selvästi hyvä ja terve synnyttäjä ja äiti lapsille.

 5. No niin, nyt alkaa tapahtua! Helsingin poliisin kommunistit on nyt hätätilassa, koska joutuvat katsomaan tästä eteenpäin Laittomia uutisia ja yrittää kuulla vääriä sanoja, jotka ovat todellisuudessa sotarikoksia!!!

  Tietenkin kaikki kunnianloukkaukset päälle, koska Suomessa viranomainen kuvittelee, että pienen kansalaisen pitäisi lähtökohtaisesti kunnioittaa heitä. Tosiasiassa pienen kansalaisen ei tarvitse kuin sietää verorahoitteisia loisia.

  Jos virkamies tekee sankariteon esim. pelastaa lapsen palavasta talosta, niin silloin hän ansaitsee kunnioituksen!

  Virkakoneistoon pesiytyneitä kommunisteja vain halveksitaan!

 6. Ajankohtako on valittu tarkoituksella samaan aikaan kuin UMV:n Verkkostudion kanssa? Ei hyvä. Ei näiden pitäisi kilpailla, kun samat seuraajat kummallakin. Ei ole hyvä Leveli tämä. Vaihtakaa ajankohta vaikka maanantaiksi klo 19. Kiitos.

  1. Oho. En tiennyt tuota. Pitää kai sitten vaihtaa aikaa. Ongelmana on, että keskellä viikkoa on paras aika eli pari päivää Levelin poikien ohjelmasta. Jos taas laittaa esim. lauantaille, niin sitten ihmiset eivät ehdi katsoa ennen kuin tulee Levelin poikien superohjelma sunnuntaina. Pitää miettiä mitä tehdään.

 7. Minun täytyy korjata aiempaa hätäiltyä kommenttiani. 8.12. on keskiviikko, eikä tiistai. Tiistaisin tulee Verkkomedia joten ajankohta keskiviikkona on aivan loistava uusille Laittomille Uutisille. Anteeksi sekaannus.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*