Marco de Wit 2 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Nyt aiotaan pakkorokottaa myös lapset.

 

 

 

Niinpä lapset on aivopestävä rokotteiden ottamiseen.

 

Opeta lapsesi myrkkypiikille!

 

Lisäksi pikkulapset on aivopestävä myös koronatesteihin ja maskien pitämiseen, vaikka hengittämisen vaikeuttaminen ja kokeelliset rokotteet tulevat vammauttamaan ja tappamaan valtavasti lapsia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Maskit myös nukeille ja muille leluille

 1. Nämä koronan nollatolerantikot kohdistavat rajoitukset urheiluun, liikuntaan ja kristittyjen uskonnon harjoittamistapahtumiin. Satanisteille paheita ovat siis kaikki toiminta, joka parantaa kehon, mielen ja sielun terveyttä.

 2. Olet oikeasti helvetin paha ihminen jos kannatat ihmisten piikittämistä erittäin vaarallisilla kokeellisilla injektioilla ja kaiken lisäksi vielä lasten piikittämistä! Missä ovat ne lapsista välittävät suomalaiset naiset? Onko teidät oikeasti aivopestyjä noin pahasti monikulttuurisuuteen ja suvakismiin, että ette välitä enää yhtään lapsista ja perheistä?

  1. On ne aivopesty. 90% napittaa tositeevetä ja seuraa roskasarjoja illasta toiseen. Sitä kun harrastaa sellaset 10 – 20 vuotta on tulos tämä.

 3. Maskit myös homoille. Ei voi, kasvot ei näkyis ja se jos mikä ja se vaippamainen stringi, olisi niin ei feimii.

 4. Kommunisteilla on hätä kädessä, kun tavalliset suomalaiset eivät anna piikittää itseään esinahattomalla myrkyllä!

  Ja koronapassitkin on paskaa!

  Ei mennyt maaliin esinahattomien salaliitto valkoisten kansanmurhaamiseksi!

 5. https://strangerinajewishworld.com/2021/11/28/dr-andreas-noack/

  Stranger in a Jewish World

  DR. Andreas Noack: ”Grafeenihydroksidia löydettiin kaikista tutkituista rokotteista. Grafeenioksidi muodostaa verenkiertoon noin 50 nm leveitä ja 0,1 nm paksuja rakenteita. Ne ovat erittäin ohuita, mutta erittäin vahvoja. Ne toimivat kuin pieniä partakoneen teriä verenkierrossa, jotka voivat leikata verisuonia. Ne eivät hajoa. Kerran verenkiertoon ne ovat siellä ikuisesti ( ennen kuin henkilö saa verensiirron niiden poistamiseksi ). Niiden vaikutus verisuoniin on kumulatiivinen. Mitä kauemmin ne pysyvät verenkierrossa, sitä enemmän vaurioita verisuonille tapahtuu ajan myötä. Tämä aiheuttaa kehon laajuisia verenvuoto-ongelmia.”

  ”Se, mitä tämä saksalainen lääkäri sanoo grafeenihydroksidista videossa, joka selittää urheilijakuolemien epätavallisen suuren määrän, on järkevää. Hänen mukaansa korkeampi verenkierto (urheilijoiden rasittavan fyysisen toiminnan seurauksena) johtaisi grafeenihydroksidin aiheuttamiin suurempiin verisuonivaurioihin ja selittäisi siten urheilijoiden kuolemia ruiskeen saaneiden keskuudessa. ”

  Seuraavat ovat tärkeitä tohtori Noackin lainauksia:

  ”Vaxin saaminen on kuin pelaaisi venäläistä rulettia. Ihmiset, jotka kuolevat välittömästi tai pian vamman saamisen jälkeen, ovat kuin venäläisen ruletin uhreja. Kun grafeenioksidi osuu välittömästi verisuonen seinämään, se aiheuttaa kuoleman tai romahtaa heti vaxin saamisen jälkeen.”

  ”Vaxin uhreille ruumiinavauksia suorittavat lääkärit eivät löydä mitään. Nämä lääkärit etsivät jotain biologista kuolinsyynä, mutta grafeenihydroksidi ei ole biologista, joten se ei näy heidän testeissään. Siellä on kuvia, joissa nenästä tulee koaguloitunutta verta.

  Ihmiset vuotavat verta sisältäpäin. Varsinkin kuolleiden huippu-urheilijoiden veri virtaa nopeasti. Mitä nopeammin veri virtaa, sitä enemmän vahinkoa parranajokoneet tekevät. Kemistinä, jos ruiskutat tämän vereen, olet murhaaja.”

  ”Kysymys rokotteiden tekijöiltä ja poliitikoilta on seuraava: MIKSI NÄMÄ PARATAVAN TERÄT OVAT ROKOTTEISSA? Miten he voivat perustella olevansa rokotteiden sisällä?

  Ja nyt he haluavat pakottaa rokottamaan 5-vuotiaat lapset tällä kauhealla jutulla! ”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*