15 thoughts on “Päivän kuva

 1. Li­nux-vink­ki
  epip­ha­ny-brow­ser, toi­sel­ta ni­mel­tään Gno­me Web, -se­lain.

  epip­ha­ny-brow­ser

  – löy­tyy pa­ket­ti­va­ras­tos­ta: epiphany-browser

  GNO­ME Web ei saa ra­hoi­tus­ta mai­nos­ta­jil­ta, jo­ten se pys­tyy tar­jo­amaan yk­si­tyi­syy­so­mi­nai­suuk­sia, ku­ten si­sään­ra­ken­ne­tun mai­nos­ten es­ton ja ky­se­ly­jen seu­ran­nan pois­ton, jot­ka muut se­lai­met ovat siir­tä­neet laa­jen­nuk­siin. Py­rim­me tar­jo­amaan par­haat out-of-the-box yk­si­tyi­syy­sa­se­tuk­set Yleis­käyt­töi­nen web-se­lain.

  GNO­ME Web ei kui­ten­kaan so­vel­lu käy­tet­tä­väk­si sil­loin, kun tar­vi­taan to­del­lis­ta ano­ny­mi­teet­tiä; täl­lai­sis­sa ta­pauk­sis­sa on käy­tet­tä­vä Tor-se­lain­ta sen si­jaan.

 2. Tytöllä on värisuoja vasemmassa kädessä. Ei ole mikään nykylammas, ei uuhi, ei kuohittu oinas, eikä edes pelkkä jäärä vaan jääräpäinen ei antautuja.

 3. aika on lyhyt, mutta verinen.Antikristuksen valtakausi kestää kolme ja puoli vuotta, jonka lopussa maailman diktaattori julistaa poikkeustilan maailman kansoille. Kaikkien tulee ottaa itseensä pedon merkki, tai muutoin ei voi ostaa eikä myydä.

  1. Hyvä kysymys. Piti mainostaa heti, mutta pitkällä selostuksella siitä miten pitäisi olla joku koordinaatio näiden aloitteiden tekemisessä. Varsinkin VKK pitäisi ottaa mukaan niiden tekemiseen, koska pelkkä aloite ei riitä, vaan pitää saada niille myös kunnon tuki eduskunnassa. Nyt kaikki randomit tyypit tehtailevat aloitteita yrittämättä varmistaa niiden läpimenoa.

 4. Ei ole aito Kalashnikov 47, lippaassa lovi jouselle eli kyseessä ilmakivääri tai kuula-ase.

 5. Mauri Peltokangas: "otti lausumassaan elintasosurffareista kantaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden ihmisten olemiseen Suomessa" sanoo:

  https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/art-2000008446333.html

  ”katsoi tällaisten ihmisten olevan ”elintasosurffareita”, jotka pitäisi poistaa maasta”

  https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/1439.aspx

  ”Perussuomalaisten eduskuntaryhmä”

  https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/PoytakirjaAsiakohta/Documents/PTK_6+2020+2.1.pdf

  Torstai 13.2.2020 klo 16.00—18.47
  ”16.01 Mauri Peltokangas ps: Arvoisa puhemies! Tämä hallitus käyttää tuplasti enemmän rahaa pääosin kavereidensa palkkaamiseen valtiosihteereiksi ja erityisavustajiksi kuin vuonna 2018.”

  ”Kuten totesin, toveriavustajien menot ovat vuoden aikana käytännössä tuplaantuneet, samalla verotus kovenee ja pennosillaan tupaa lämmittävä mummo miettii, kuka tuplaisi hänen pienen eläkkeensä. Arvoisa hallitus: näettekö te edes häivähdyksen moraalista ristiriitaa rahankäytössänne?”

 6. Tyttö on niin kaunis ettei kukaan uskalla lähestyä sitä. Harvoin näkee noin kauniita kasvonpiirteitä.

  Verratkaa tätä vaikka Sointu Borgiin, kummanko matkaan lähtisitte? Kummanko kanssa haluasitte saada lapsia?

  1. No eihän se Sointu ole minkään näköinen edes.hyi vittu. Tää kissa on taas melko varmasti osoitus slaavilaisesta kauneudesta.Kelpaisi kelle vaan. Mikä veen turhis edes on joku sointu,naurettava sonta,sopii geeleille patjaksi,emme menetä mitään

   1. En minäkään sitä haluaisi edes samaan huoneeseen kanssani. Saati sitten että sen kanssa pitätisi tehdä jälkeläisiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*