Marco de Wit 2 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti suositteli pitkään Warhammer 40 000 videoita, koska niissä ei ollut mädätystä eli kiintiönaisia, kiintiöneekereitä, kiintiöhomoja, jne. jne., kuten esim. Microsoftin Halo-peleissä, joissa on nykyään jopa kiintiöhomoja ja pridetystä.

 

 

Warhammer 40k mädätetty

 

 

Vajaa vuosi sitten tilanne kuitenkin muuttui Warhammer-universumissakin, kun kiintiönaisia alettiin pakkosyöttämään. Sen jälkeen Laiton Lehti ei ole voinut suositella uusia virallisia WH40K videoita.

 

Onneksi jotkut uudet fanivideot ovat vielä vapaita mädätyksestä.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “WH40K Kuoleman soturit

  1. Niin siis toi ”muskelinaiset” videohan mainosti Sisters of Battlejen uutta codexia joka julkastiin uuden sääntöversion ohella. En mä sanoisi että omien tuotteiden mainostaminen on mädätystä, SoB kumminkin ollut mukana kuvioissa kohta 30vuotta.

    1. Mikä sitten olisi mädätystä? Olisiko mädätystä, että SoB:sta tehtäisiin hyvin keskeisiä toimijoita? Totta kai olisi. Ylipäätäänkin pitää ottaa aina konteksti huomioon. Feministit nimenomaan globalistien tuella painostavat naisten roolin lisäämiseen myös sota- ja taistelukohtauksissa. Näin ihmiset ja varsinkin nuoret ollaan myös aivopesty hyväksymään naiset etulinjaan, vaikka se on täysin järjetöntä. Näin länsimaat mädättävät myös armeijansakin samalla, kun venäläiset ja kiinalaiset pitävät naiset kaukana etulinjasta. Laiton Lehti taitaa olla nykyään ainoa media, joka äänekkäästi vastustaa naisten päästämistä etulinjaan. Niin pitkälle mädätys on mennyt kansallismielistenkin keskuudessa. Varsinkin nuoret miehet on feminisoitu ja kastroitu niin pitkälle, että heidän esi-isänsä kääntyvät haudassaan.

  2. Eihän siitä ole edes vuotta kun Laiton Lehti teki ensimmäisen Warhammer-jutun. Silloinkin Marco ei edes tiennyt että se on peli vaan luuli sitä elokuvaksi.

    1. Et nyt puhu ihan terävimmästä kynästä joka penaalista löytyy. Katsoo tätä pää(töntä)toimittamista niin Marcoliini tiedä mistään mitään, mutta satuja suoltaa kyllä. Sääli vain että seurakunta vielä uskoo kaiken todeksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*