Marco de Wit 3 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Tekeeköhän EET-poliisin johtaja Jari Taponen rikosilmoituksen tästä KRP:n ylikomisariosta, joka kehtaa leimata ulkomaalaisia ja puhua ongelmahenkilöistä?

 

 

Ivan Puopolo:

 

Vieraana KRP:n rikosylikomisario Christer Ahlgren. Keitä ovat Suomen jengiläiset? Miksi Mantaqa on niin pahamaineinen? Voiko maahanmuuton haitallisia seurauksia estää mitenkään?

 

Lopuksi selviää myös se, mitä mieltä Ahlgren henkilökohtaisesti on sisäministeriön kaavailuista myöntää oleskelulupa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille, mutta yhä luvattomasti maassa oleville ihmisille.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Taponen raivoissaan vihapuheesta? KRP:n rikosylikomisario: ”Ruotsissa todistajat tapetaan”

 1. Miksi nyt laiton lehti ei julkaise uutista kankaanpään heimoveljistä, jotka on pidätetty terrorististen teon valmistelusta. Ja ottaako dewitt vastuuta lietsoessaan vihapuhetta, jonka jotkut aatetoverinne ottavat kehoituksena ryhtyä typerään ja vaaralliseen toimintaan. Odotan uutista asiasta.

   1. https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008450810.html

    https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008450929.html

    ”Satakunnan käräjäoikeudessa järjestetään kello 13 alkaen perjantaina 3. joulukuuta viisi vangitsemisistuntoa, jossa Lounais-Suomen poliisilaitoksen järjestäytyneen rikollisuuden torjuntaan erikoistuneen jr-ryhmän tutkinnanjohtaja Toni Sjöblom hakee vangittavaksi viittä Kankaanpäässä asuvaa miestä.”

    https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008451640.html

    ”Taustalla äärioikeistolainen ideologia”

    ”Satakunnan käräjäoikeus on vanginnut viisi noin 25-vuotiasta Kankaanpään seudulla asuvaa epäiltynä terrorismirikoksista. Kiinniotto-operaatiota johtanut komisario Marko Luotonen kertoi etäyhteydellä kello 18 alkaneessa tiedotustilaisuudessa, että neljä vangituista otettiin kiinni Kankaanpään seudulta ja yksi Tampereelta.”

 2. "Poliisi seurasi lähes kaksi vuotta salaa räjähdelastin kanssa kärähtäneitä nuorukaisia tutkiessaan terroririkosta" sanoo:

  https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008452136.html

  ”Poliisi oli tutkinut loppuvuodesta 2019 viiden Kankaanpään seudulla asuvan nuoren miehen tekemisiä ja päätynyt suorittamaan 30. joulukuuta 2019 kotietsintöjä epäiltyjen koteihin ja paikkoihin, joihin nämä linkittyivät.”

  https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008452435.html

  Kankaanpäässä perjantain uutiset vakavista terrorismiepäilyistä on otettu vastaan ihmetyksellä ja osin tyrmistykselläkin.

  ”poliisin isku oli jo tiistaina”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*