Marco de Wit 4 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

VKK:n puheenjohtaja ja kansanedustaja Ano Turtiainen on hyvin korostanut, että hallitus ja THL:n johto tulee vielä joutumaan vastuuseen vaarallisten kokeellisten koronarokotteiden tuputtamisesta.

 

Kansantuomioistuin ei taatusti tule olemaan helläkätinen näille myrkkypiikkien tuputtajille!

 

Ei varsinkaan, kun piikit ovat selvästi aiheuttaneet kuolintapauksia!

 

 

Lääkäri-patologi Seppo Sutinen: Koronarokotetta ei pidä suositella. Se on liian vaarallinen!

 

 

Ehkäpä THL:n väki on viime aikoina alkanut pelkäämään joutuvansa kuolemista vastuuseen. Ehkäpä tämän takia THL on nyt myöntänyt, ettei koronarokotteiden turvallisuudesta ole mitään takeita.

 

Uskomattominta tässä kaikessa on se, että TÄSTÄ HUOLIMATTA ihmiset jonottavat jo kolmannelle piikille!

 

 

Tämä luo ongelman kansantuomioistuimelle. Syytetyt voivat nimittäin sanoa: ’

 

Joo, kyllähän se koronapiikki sitten tappoi paljon ihmisiä. Ei se kuitenkaan ole minun syy. Minähän nimenomaan sanoin A-studiossakin, ettei vielä tiedetä onko kokeellinen koronapiikki turvallinen.

En minä voi sille mitään, että ihmiset sitten kuitenkin jonottivat saadakseen sitä kokeellista piikkiä!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Jopa THL myöntää koronarokotteiden voivan olla vaarallisia!

  1. Minusta vaikka nuo ovatkin täysin rikollisia salaseuran jäseniä kaikki murhaamassa suomen kansaa niin nuo silti sanoivat ja lehdissä uutisoitiin että tuo on kokeellinen piikki joka koodaa proteiini tuotannon uudestaan. Asiantuntijat eivät ole tarpeeksi painottaneet kuinka vaarallinen tuo on jo pelkästään näillä puheilla mutta ihmiset eivät ole kyllä myöskään miettineet mitään

  2. Tämä mies tullaan raahaamaan Hanna Nohynekin ja Mika Rämetin kanssa ensimmäisinä kansantuomioistuimen tuomiolle. Olette kaikki sairaita satanisteja ja kansanmurhaajia jotka tullaan kaikki puhdistamaan tästä yhteiskunnasta, tietysti laillisesti.

  3. Jotenkin kummaa, että flunssasta on tehty näin suuri numero. Koronaflunssaan on kuollut vain 500 henkilöä vuodessa, mutta tavallisiin flunssiin on kuollut jopa 2000 henkilöä vuodessa, luultavasti paljon enemmänkin, jos flunssan sairastaneet laskettaisiin flunssaan kuolleiksi jopa kuukauden kuluessa flunssan sairastmissen jälkeen.

  4. emme voi ottaa riskiä tässä HÄ? 80% Kansalaisista kokeellisesti piikitetty ja kolmatta kiekkaa mennään. mikä lasketaan riskirajaksi yli 100rossaa ,voi vit…nää on kusessa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*