Marco de Wit 4 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on uskaltanut kertoa persujen toistuvista takin käännöistä. Yksi viimeisimmistä takinkäännöistä on liukuhihna-aborttien hyväksyminen.

 

Persut eivät vastusta liukuhihna-aborttilakia: Riikka Purra ja Ville Tavio käänsivät takkinsa!

 

Persut eivät vastusta feministien lakialoitetta liukuhihna-aborteista, vaikka se tulee nimenomaan johtamaan siihen, että femakkojen on yhä helpompi painostaa naisia abortteihin. Samalla femakot tekevät aborteista ylpeyden aiheen ja jopa juhlan! Tässä esimerkki Amerikasta.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Suvakit juhlivat aborttejaan. Persut noloina!

  1. Saatanan persut kun eivät vastusta jenkkilän abortteja. Olisiko sinulla vielä kuvaa Ugandan aborttiklinikoista, ääninauhaa Chilestä ja vaikka videonpätkä jossa joku kiinalainen lääkäri komppaa mielipidettäsi? Jospa nyt pitäisit propagandan ihan kotimaisena. Levelin poikien kanssa lusikassa voitte pohtia ja Israelin lipun alla kuvata jotain omaa ja paremmin suuhun sopivaa. Pojilta löytyy matskua joka sopii varmaan hyvällä mielellä sinunkin suuhusi.

  2. Persekärpänen tuossa kuvaileekin omia tuntojaan koska on itse suvakkihörhö, kommunisti ja saastaisten arabien ihailija.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*