Marco de Wit 5 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ennen vanhaan kommunistit jatkuvasti syyttivät yrityksiä riistäjiksi. Tästä oli se hyöty, että yritykset yrittivät käyttäytyä kiltisti.

 

Neuvostoliiton romahduttua 1980-luvulla kommunistit kuitenkin yhtäkkiä katosivat. Niinpä sitten varsinkin suuryritykset saivat vapaat kädet alkaa huijaamaan ja riistämään ihmisiä.

 

 

Lopulta suuryritykset tulivat niin törkeiksi, että alkoivat ostaa myös viranomaisia. Näin monista valtion säätelyvirastoista tulikin suuryritysten palvelijoita. Taloustieteilijät puhuvat regulatory capture -ilmiöstä eli säätelykaappauksesta.

 

Parhaiten tai siis pahiten tämän korruption näkee lääketeollisuudessa, koska siellä monopolistiset patentit mahdollistavat yrityksille nopeat miljardivoitot. Niinpä lääkejättien kannattaa ja niillä on myös kyky ostaa ja manipuloida lääkevirastojen (THL, FDA) työntekijöitä.

 

 

Nyt tämä lahjominen on mennyt niin pitkälle, että lääkeviraston ja lääkeyhtiöiden välillä on ns. revolving door eli pyörivä ovi. Usein lääkeyhtiön johtajasta tuleekin lääkeviraston johtaja tai päinvastoin.

 

Tämä on mahdollista, koska valtamediakin on keskittynyt vain muutaman jättifirman käsiin. Ne ovat sitten tehneet näiden lääkejättien kanssa yhteistyösopimuksen eivätkä kritisoi pyörivää ovea. Niinpä monet tavalliset ihmiset eivät edes tajua kuinka lääkeyhtiöt ovat tehneet säätelykaappauksen.

 

 

 

 

 

Kaiken kukkuraksi monet miljardöörit, kuten Bill Gates ovat myös sijoittaneet lääkeyhtiöiden osakkeisiin ja tekevät valtavia voittoja manipuloimalla sekä valtamediaa että valtion virastoja ja yliopistojen tutkimuslaitoksia.

 

 

 

 

Lääketehtaat, valtamedia, teknojätit ja niiden omistajamiljardöörit eivät tietysti pysähtyneet säätelykaappaukseen, vaan pyrkivät myös valtiokaappaukseen (state capture). Eli ostamaan ja tukemaan heille myönteisiä poliitikkoja. Tämän näkee myös rokotepakkoa vaativassa EU:ssa, jossa EU:n johtajan mies on merkittävässä asemassa rokotteita valmistavassa yhtiössä.

 

 

 

 

 

 

 

Suomessakin lääketehtaat ovat saaneet persujen johtoon oman agenttinsa eli Riikka Purran. Sekä valta- että vaihtoehtomedia on ollut Purran kytköksistä ja rokotefanatismista hiiren hiljaa. Ainoastaan Laiton Lehti on kritisoinut Purran rokotefanatismia. Purra ei edes suostu vaatimaan rokotteista puolueettomia tutkimuksia. Tämä jos mikä todistaa kuinka epärehellinen on Purra ja koko persujen johto.

 

Miksei persut vaadi THL:ltä satunnaistettuja tutkimuksia maskeista ja rokotteista?

 

 

Purra uskoo niin voimakkaasti lääke- ja rokotejättien propagandaan, että tuomitsee kaiken kriittisen ajattelun vaarallisena ”salaliittoteoriana”.

 

 

Riikka Purra: Väitteet suolaliuosta sisältävistä eliitin koronarokotteista on vaarallinen salaliittoteoria!

 

 

Ei ole sattuma, että Purran johdolla persut päästivät koronapassinkin läpi perustusvaliokunnassa eli varmistivat natsipassin voimaantulon.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Yksi asia on varma: Heti kun Purra putoaa tai lähtee eduskunnasta, niin häntä odottaa korkeapalkkainen työ lääkejättien markkinointi- ja lobbausosastolla.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Lääketiedekin on ostettu. Saivat kaupan päälle persut?

 1. Halla-Aho jätti kanssa mielellään tämän roolin Purralle joten turha tuotakaan on päästää pälkähästä

 2. > revolving door eli pyörivä ovi

  USA:ssa tuohon pyöröovi-ilmiöön liitty myös rahanpesu:
  – Jotta lääkefirman miehellä «ei olisi sidonnaisuuksia» lääketeollisuuteen, hänen pitää myydä kaikki osakkeensa.
  – Koska osakkeet pitää myydä «lain määräyksestä» ovat myyntivoitot tietenkin verovapaita.
  – Kun tietää edessä olevasta verovapaudesta voi samalla myydä osakkeita kaverinkin puolesta. (Osakevuokraus.) Pientä palkkiota vastaan tietenkin.
  – Pankit kyllä järjestävät rahoituksen tällaisiin «lain vaatimiin» liiketoimiin.

 3. Sää­te­ly­kaap­paus on mah­dol­li­nen vain «pap­pa be­ta­lar» -yh­teis­kun­nas­sa. Sii­nä tuot­teen os­ta­ja on ai­van jo­ku muu kuin tuot­teen tar­vit­si­ja / lop­pu­käyt­tä­jä.

  Me­nes­ty­neim­mät yri­tyk­set ja toi­mi­alat löy­ty­vät juu­ri tä­män ra­han­kier­rä­tys­mal­lin ta­kaa.
  – Pe­rin­tei­nen lii­ken­ne­va­kuu­tus­kor­vauk­sen mak­su­mal­li, kor­vauk­sen saa­ja «hyö­tyy» si­tä enem­män mi­tä kal­liim­pi kor­jaus teh­dään, oli vas­ta al­ku­soit­toa ny­ky­me­nol­le.
  – Goog­len lop­pu­käyt­tä­jäl­le «kaik­ki tu­lee il­mai­sek­si».
  – Jne.
  – Pe­rin­teis­tä «kan­sal­ta ra­hat pois» -lii­ke­mal­lia ei kan­na­ta edes har­ki­ta. Val­ti­ol­ta ja kun­nal­ta saa ra­han pal­jon hel­pom­mal­ta!
  – Bis­nes­hen­ki­nen nuo­ri su­ku­pol­vi ei har­kit­se osa­keyh­ti­ötä yri­tys­muo­to­na: «yleis­hyö­dyl­li­nen» yh­dis­tys sen pi­tää ol­la.

 4. Taas kasa sitä itseään harhaisen koulukiusatun suusta. ”Kaikki muut paitsi minä on juutalaisliskomieskomentajia ja vapaamuurareita.” On se päivä päivältä joillakin aina vaan vaikeampaa.

 5. Väsyikö Halla-aho kun joutui sitä kaksoisroolia vetämään vai miksi Halla-aho vaihdettiin Purraan?

  1. Hyvä kysymys. Nähtävästi Halla-ahon hermot eivät kestäneet Putkosen käskyläisenä toimimista. Halla-aho ei myöskään ollut kovin innokas ottamaan myrkkypiikkiä ja otti vasta, kun valtamedia ja Purra raivoisasti painostivat. Tuskin on sitten toista enää ottanut.

 6. Lainaus artikkelista: ” Nyt tämä lahjominen on mennyt niin pitkälle, että lääkeviraston ja lääkeyhtiöiden välillä on ns. revolving door eli pyörivä ovi. Usein lääkeyhtiön johtajasta tuleekin lääkeviraston johtaja tai päinvastoin”

  Tämä on vakava asia. Pystyykö tuota tai lääkepatentteja ym myymään äänestäjille. Onhan se todettu täällä niin moneen kertaan mitä myö ollaa… naiiveja lampaita yms.
  näin se on. Jos rätit olisi olleet naamalla vaaliaikana niin ei olisi tullut silti Rättivaaleja. No jos valtamedia olisi tullut mukaan kouhkaamaan niin ehkä sitten. Ei tavallinen äänestäjä herää näihin vieläkään. Ei ymmärrä Tiihosen ansiokasta koronahulluuden tai ilmastohömpän informaatiota. Tiihonen nyt vaan yhtenä kärkiesimerkkinä.
  Mökille pitää saada uusi katto mistä rahat, mikä on sikanautapaketin hinta, mitä polttoaineet maksaa, entäs sähkö. Niitä se vaalilammas miettii.

  Silloin kun se matupurso Torniosta tursahti sisään ja busseilla tuotiin etelä-Suomea myöten, niin eräskin maatalon emäntä naureskeli nähneensä kun niitä meni ohi. Minä yritin siitä saada keskustelua, että on järkyttävää touhua… niin eikös tämä lohduttamaan ettei kannata murehtia. ” Ei ne tänne tule vaan Helsinkiin”. Tällä tasolla tämä on. Sitten ne autetaan Helsingin valtuustoon ja kansanedustajaksi ja sikiää niin saatanasti. Ei tule edm. tolkun maalaiselle moinen mieleen. Sitten on osa säälittävää keski-ikäistä porukkaa. He ratkaisevat huolettomuutensa sillä, että siinä vaiheessa kun tilanne on arvioitu pahaksi, he ovat jo poistumassa kirjanpidosta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*