14 thoughts on “Päivän kuva

 1. Mi­tä ta­pah­tuu, jos an­taa pik­ku­sor­men hy­väl­le: me­nee ko­ko kä­si.

  Ide­olo­gi­nen kor­rup­tio – las­ten­suo­je­lun ra­ken­teet au­ki

  – Jos nyt ei kä­si niin ai­na­kin ra­hat.

  Kun pu­hu­taan ih­mi­sis­tä niin hy­väl­lä ja pa­hal­la on vain yk­si ero:
  – Voi­ma, vä­ki­val­ta ja aseet ovat ai­na hy­vän puo­lel­la.

  Mik­si elo­ku­vat päät­ty­vät ai­na on­nel­li­ses­ti?
  – Muu­ten «hy­vät ih­mi­set» kiel­täi­si­vät nii­den esit­tä­mi­sen.

 2. Syyl­li­nen löy­ty­nyt mik­si Aust­ra­li­an po­lii­si pa­hoin­pi­te­lee al­ku­pe­räi­sa­suk­kai­ta: USA:n val­koi­sen yli­val­lan edus­ta­jat.

  Aust­ra­li­an Pre­mier Says US Whi­te Sup­re­ma­cists are Tric­king Abos In­to Not Ta­king the Vax

  – Uu­den ro­tuo­pin mu­kaan al­ku­asuk­kai­den älyk­kyys ei rii­tä it­se­nä­seen ajat­te­luun: val­ti­on pi­tää kor­ja­ta ti­lan­ne ro­kot­ta­mal­la nuo ää­li­öt.
  – Ro­ko­te on rat­kai­su kaik­kiin on­gel­miin.

  Suo­men va­lit­se­ma rat­kai­su­mal­li so­si­aa­li- ja ter­vey­den­hoi­don pai­su­viin kus­tan­nuk­siin: ko­ro­na-so­te:
  – Jä­te­tään kyl­män vii­le­äs­ti hoi­ta­mat­ta osa kan­sas­ta ja
  – pu­re­taan työ­suh­de osal­ta hoi­tu­rei­ta.
  – Lää­kä­rit pi­tä­vät hal­li­tuk­seen val­las­sa.

 3. Trump yrit­ti mur­ha­ta bi­de­nin.

  Hol­ly­wood star wants Trump ar­res­ted for ‘trying to kill’ Bi­den

  Kun klik­kaus-ka­ve­reis­ta on tul­lut pak­ko­miel­le, on ai­na vain kek­sit­tä­vä hur­jem­pia jut­tu­ja seu­raa­jien lu­et­ta­vak­si.
  – Nor­maa­lis­sa elä­mäs­sä kir­joit­ta­ja vie­täi­siin hul­lu­jen huo­neel­le, mut­ta kun seu­raa­jat ovat yh­tä älyt­tö­miä kuin kir­joit­ta­ja­kin niin … min­käs teet?

 4. Mansikan makuisia juomukondomeja, vain neekeri ei ota suuhun vaan vaatii pientä kivaa suklaapatukkaa.

 5. Ihmiset ostavat näitä heti jos on myynnissä. Jokuhan voisi tehdä tällaisia myyntiin. Vapaassa yhteiskunnassa tuleekin olemaan valkoisia heterosuukkoja. Maistuvat kaikkein parhaimmalta kaikista suukoista.

 6. Kaikkihan tietävät että nämä ovat neekerinpusuja ja tulevat aina olemaankin. Ihan sama millä nimellä maailman puolesta loukkaantuva suvaitsevaisto keksii näitä milloinkin kutsua.

  Ja vaikka neekeriä kutsutaan tulevaisuudessa vaikkapa sanalla ”asjojaeotrjo”, niin tuollekin sanalle pitää keksiä pian vaihtoehto ”dspkocvcvcv”, sillä ihmiset sanovat esim. ”asjojaeotrjot raiskaavat 24-kertaisesti suomalaisiin verrattuna”. Tai kun neekerit neekeröivät, niin joku saattaa silloin jopa sanoa ”perkeleen dspkocvcvcvit!” Silloin pitää taas keksiä neekerille uusi termi, jolla ei ole suvaitsevaiston mielestä negatiivista konnotaatiota tai alluusiota.

  Sanoilla kun, näet, ei voi muuttaa todellisuutta. Sanat ovat vain heijastuma tahi varjo todellisuudesta, jota yritämme kuvata ja ymmärtää, niin kuten sen näemme. Amen.

 7. Jos suvakkifirma alkaa suvakoimaan niin kannattaa vaan olla tukematta kyseistä firmaa. Esim tää Brunberg on joku suomenruotsalainen todennäkösesti suomalaisvihamielinen firma jo valmiiksi niin mitä siinä voivottelemaan että niitä painostettiin suuntaan tai toiseen. En tuu ostamaan mitään, myykööt hurrit toisilleen näitä suukkoja

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*