Marco de Wit 6 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Menetetyn itsenäisyyden ja itsenäisyyspäivän kunniaksi vihalaulu, joka on jo poistettu kouluista.

 

Vaikka se ei nyt oikein sovikaan, niin Laiton Lehti ei kuitenkaan malta olla tekemättä yhtä kiusallista kysymystä:

 

Miksi suurin osa evakoista ja heidän lapsistaan kannattaa Eurostoliittoa ja feministihallitusta?

 

Nekin harvat, jotka eivät hallitusta kannata fanittavat feministisiä oppositiojohtajia ja jopa housuihinsa ulostanutta homoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Evakon vihalaulu ja karjalainen mysteeri

 1. Evkkojen lapsena voinen sanoa että aikoinaan tehtiin monta virhettä. Suomen päättäjät eivät ymmärtäneet sopia Neuvotoliiton kanssa. Neuvostoliittohan tarjosi kaksinkertaisen maa-alan karjalan pinta-alaan nähden. Ja nyt kun katsotaan niin mitä sieltä olisi löytynyt? Mineraaleja miljoonien arvosta.

  Suomen metsäteollisuus vaan aikoinaan himitsi Karjalan koivuja. Ja kenraaleille kerrottiin että kaikki se maa minkä saavat vallattau Karjalan lisäksi, he saavat sen itselleen. Eli Suomen metsäteollisuus oli suurimmassa agitaattorin osassa.

  Joku saattaa muistaakkin kun Karjalaa tarjottiin Mauno Koiviston aikaan Suomelle. Me olisimme voineet ostaa sen takaisin. Mutta Manu ei ollut suomalaisten puolella vaan suomalaisia ja itsenäisyyttä vastaan. Neuvostoliiton tarojous vaiettiin kuoliaaksi. Sillä jos entiset karjalaiset olisivat siitä kuulleet, olisi se ostettu yksitysivaroista takaisin.

  Niin tai näin, en kannata EU:ta enkä Persuja. Itsenäinen Suomi ilman minkään sotilasliiton aseita olisi paras vaihtehto. Esim niiden lentokyvyttömien Pulujen sijaan voisi ottaa MIG-it. Sillä saisi idänkaupan jälleen käynnistettyä. Nyt tässä käynnisteteään toista sotaa.

 2. Olen katsonut todella monta kertaa Marco pojun pidätysvideoita, niistä saa kerta toisensa jälkeen kunnon naurut. Marsulta on viety kaikki vaikuttamismahdollisuudet. Kaikki videot poistetaan sitä mukaan kun Marsu yrittää niitä tehdä. Tämä lapsellinen idioottisivu on ainoa ja sekin lopppuu. Aivan kuten yritys päästä esille Levelin kautta.
  Minäkin lopetan tämän sivuston lukemisen, se alkaa toistaa itseään, ja jutut muuttuu yhä lapsellisimmaksi, ei löydy enää edes viihdearvoa.

  Kiitos Marco hyvistä nauruista.

 3. ”Evakkojen lapsena voinen sanoa että aikoinaan tehtiin monta virhettä. Suomen päättäjät eivät ymmärtäneet sopia Neuvotoliiton kanssa. Neuvostoliittohan tarjosi kaksinkertaisen maa-alan karjalan pinta-alaan nähden”

  Tämä on yleinen vasemmiston ja kommunistien levittämä harha sodan jälkeen suomettumisen aikakaudella, eikä se kestä lähempää totuudellista tarkastelua. Ei Stalinilla ollut mitään tarkoitusta sopia Suomen kanssa mistään aluevaihdoista ja Neuvostoliiton oli tarkoitus vallata Suomi. Stalin oli sopinut sionistisen länsiblogin kanssa Suomen valtaamisesta ja siis saanut siihen myös Länneltä luvan, samoin kuin se oli saanut länneltä luvat miehittää baltian maat. Länsiblokki ja NL valmistelivat hyökkäystä Saksaan sekä Ruotsin rautamalmin saannin estämistä, ja siihen kuului pohjoismaiden miehitys, siten että muut pohjoismaat annettiin länsiblokille ja Suomi Neuvostoliitolle.

  1. Mutta kun luet S-32 kansion papereita niin asiassa ei ole epäselvyyttä. Neuvostoliitto sanoi silloin että Suomen raja on liian lähellä heidän pääkaupunkiaan. Ja että heidän pääkaupunkinsa on uhattuna. Suomi ei vain halunnut silloin kuunnella Neuvostoliittolaisia vaan oli jääräpäinen. Toki Stalin halusi karjalan koivut, mutta omaan ominaiseen tapaansa ei ollut halukas niistä maksamaan.

   Kun katsotaan historiaa ja verrataan sitä nykyhetkeen niin Suomen päätös ostaa f-35 hävittäjiä oli väärä. venäjän rahtia kulkee noin 350 alusta kuukaudessa Suomen editse. Viro on jo NATO-maa ja siinä vaiheessa kun Suomi luetaan NATO-maaksi, alkaa tapahtua. Sellasita tilannetta ei saa syntyä että Venäjä kokee sen olevan uhattu. Ja jos Venäjällä kauppojen hyllyt tyhjenevät, on koko kansakunta Suomeen hyökkäyksen takana.

   En ole kommunisti, olen totuuden etsijä. Ja siksi haluan välttää tulevan sodan koska tiedämme historiasta miten se käynnistetään. Sota on politiikan lapsi. Mutta politikkomme eivät halua ymmärtää sitä.

   Tosin, elämme nytkin miehityssotaa. Maatamme miehitetään koko ajan ulkomaalaisten toimesta. Ja kansaamme orjuutetaan sekä rasitetaan taloudellisesti. Varallisuuttamme viedään pois.

   1. mutta miksi venäjällä kauppojen hyllyt tyhjenisivät? mikä saa sinut sitä epäilemään? heillä on myös aivan suunnattomat luonnonvarat muutenkin. heillä on aivan kaikkea enemmän kuin yltä kyllin. ympärysvaltioista suomi on erittäin arvostettu ja kunnioitettu.

    jotenkin tuntuu että median venäjävastaisuus operoi niin monien altajunnassa ja tekee psykologisia temppujaan. yksikään kansalainen venäjällä ei halua sotaa kuten ei missään muuallakaan ympärysvaltioissaan.

    olen ehdottoman eu-vastainen itsekin enkä kannata mitään seksuaalipropagandaa tai vastaavaa. en tiedä mistä tuo evakon jälkeläisten mukamas näille asioille myönteisyys juontuu. propagandaa minusta sekin!

 4. Totuuden torvi juuri noin kuin sanoit! Onneksi joku korjaa näitä juutalaisten valhe historiaa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*