Marco de Wit 6 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Koronahuijaukselle oli kaksi pääsyytä:

 

  1. Pistää pankkien synnyttämä talouskriisi koronan piikkiin
  2. Luoda poliisivaltio ja lopettaa suurmielenosoitukset

 

Ei ole sattuma, että koronahuijaus alkoi Kiinasta, joka tarvitsi tekosyyn sen käsistä revenneille Hong Kongin mielenosoituksille.

 

Ei myöskään ole sattuma, että alunperin nimenomaan Ranska käytti koronaa tekosyynä yli vuoden jatkuneiden keltaliivien mielenosoituksien kieltämiselle.

 

Onneksi keltaliivit ovat nyt palanneet kaduille ja yhdistäneet sekä oikeiston että vasemmiston taistelemaan koronahuijausta vastaan.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Keltaliivit palanneet. Nyt vastustavat täysillä koronatyranniaa!

  1. Voin olla väärässä mutta minusta keltaliivit eivät ole lopettaneet mielenosoituksiaa. Ei vaikka poliisi ampui kolme heistä kuoliaaksi. Mielenosoitukset jatkuivat, pienempinä ja useamilla paikkakunnilla, mutta jatkuivat. Eikä Macron ole tajunnut vieläkään erota. On se vaan despoottien despootti.

  2. Se on amerikkalainen tauti, jonka ovat saattaneet levittää Yhdysvaltain armeijan jäsenet, jotka vierailivat Wuhanissa lokakuussa.

    -new york times , kertoo

  3. Ihan oikein..Sars 2 kehitettiin (aseistettiin) Yhdysvalloissa Chapel Hill Universityssä Ralph Baricin toimesta…Sitä tehdessään kutsui sinne Kiinalaiset ilmaisella ylläpidolls seuraamaan asiaa..Antoi kaiken Kiinalaisille ilmaiseksi kun ”joutuivat” lopettamaan sitä Y.valmiissa koska olivat tieten tahtoen rikkoneet lakia..Näin ansa oli viritetty Kiinalaisille…Kun itse päästivät sitä liikkeelle Wuhanin Military Gamesin aikana..Ja kuin tilauksesta Bill the Gayts ja WEF sitten järjestetää omaa Maailmanlaajuista 201 Koronaplandemia harjoitusta pari viikkoa ennen suurta h-hetkeä..

    ”A World at Risk” (pdf) YK/WHO/Maailmanpankin yhteisesti julkaisema vuosiraportti syyskuulta 2019..Sivulla 39: Syyskuu 2020 mennessä nämä tahot tulevat olemaan mukana 2 harjoituksessa…jossa 1 tullaan päästämään irti tappava hengitystie patogeeni..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*